Jump to content

Recommended Posts

Posted

Citava liga mu se smeje vec nedeljama, mesecima. Nema talking heada koji mu se nije narugao ili ga napljuvao na ovaj ili onaj nacin. Ako je neku reputaciju i imao, sada je otisla u wc solju. Tako da je iz tog ugla sasvim nebitno hoce li on nekim potezom priznati da je nemac pojma. Veci problem su njegove deluzije koje mislim da nisu ni blizu popustanja, ubedjen sam da on stvarno misli da je genije koji ce da odradi neki brzinski retool i za mesec dana napravi #1 kontendera u ligi. Uglavnom, ne znam kako ide dalje vic, ali je na kraju Srbin Ish ispao najpametniji i sve je nadmudrio. 

Posted

da, ali to nije zvanicno™, cim ispravi stvari koje je sam ne tako davno radio, onda to postaje zvanicno i na papiru. do tada su ovo samo (logicna i ispravna) misljenja pundita i navijaca.

slicno i sada sa harrisonom (i drugim gmovima u istoriji), koji ce uvek moci reci, jbg povredili se davis i irving i nikada se nece znati sta bi bilo da su bili zdravi. zbog ovoga uostalom i postoji brdo gmova bez muda i prica nakon td kako se pokusavalo sa ovim ili onim. prodaja magle navijacima.