Radalek Posted yesterday at 02:00 AM Posted yesterday at 02:00 AM 1 hour ago, Урош19 said: Potpisali ga na ler Ocekivano, negde u Novembru ce moci da ga potpisu opet.
Elevator Operater Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM Neko je Durent, a neko... 😁
Ludi za Poli Posted yesterday at 06:36 PM Posted yesterday at 06:36 PM Samo da javim da mi je ostalo jos par ekipa sa Zapada za ispisati i da tema ide sutra. Duboko se izvinjavam zbog kasnjenja i pomjeranja. 2 1
suptil Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne?
SuperTraktorko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Izgleda da ce Portland imati u sledece tri godine: Sharpe @ $22.5m Camara @ $20.5m Avdija @ $13.1m Ovo ima potencijala da postane jedan fin tim. Edited 21 hours ago by SuperTraktorko
mr clutch Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 hours ago, suptil said: Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne? U okviru programske seme na eon app stoje obe tekme sa otvarajuce veceri na kanalu AP1.
propolis Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hej ekipo da napravimo ovde reklamu za Nba fantazi challenge. Trebaju nam još tri dragovoljca kako bi formirali C ligu i nastavili tradiciju. Pravila nisu teška samo je bitna volja 🙂 Draft bi bio večeras u 21h. Ako ima zainteresovanih pišite!!!
Tom Wambsgans Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 hours ago, SuperTraktorko said: Izgleda da ce Portland imati u sledece tri godine: Sharpe @ $22.5m Camara @ $20.5m Avdija @ $13.1m Ovo ima potencijala da postane jedan fin tim. Stvarno sjajan "value", pogotovo Camara i Avdija. Jos samo da nema Jerami Granta za 37m, bas bi se svasta tu moglo sklopiti. 1
Radalek Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Tom Wambsgans said: Stvarno sjajan "value", pogotovo Camara i Avdija. Jos samo da nema Jerami Granta za 37m, bas bi se svasta tu moglo sklopiti. Grant je 32 ove godine, 34 sledece, 37 u poslednjoj godini ugovora ali da, bas su se zakopali tu.
Recommended Posts