Radalek Posted Sunday at 02:00 AM Posted Sunday at 02:00 AM 1 hour ago, Урош19 said: Potpisali ga na ler Ocekivano, negde u Novembru ce moci da ga potpisu opet.
Ludi za Poli Posted Sunday at 06:36 PM Posted Sunday at 06:36 PM Samo da javim da mi je ostalo jos par ekipa sa Zapada za ispisati i da tema ide sutra. Duboko se izvinjavam zbog kasnjenja i pomjeranja. 2 1
Marko Posted Sunday at 10:48 PM Posted Sunday at 10:48 PM (edited) Edited Sunday at 10:49 PM by Marko
suptil Posted Sunday at 11:48 PM Posted Sunday at 11:48 PM Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne?
SuperTraktorko Posted Monday at 12:07 AM Posted Monday at 12:07 AM (edited) Izgleda da ce Portland imati u sledece tri godine: Sharpe @ $22.5m Camara @ $20.5m Avdija @ $13.1m Ovo ima potencijala da postane jedan fin tim. Edited Monday at 12:08 AM by SuperTraktorko
mr clutch Posted Monday at 06:44 AM Posted Monday at 06:44 AM 6 hours ago, suptil said: Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne? U okviru programske seme na eon app stoje obe tekme sa otvarajuce veceri na kanalu AP1.
propolis Posted Monday at 09:24 AM Posted Monday at 09:24 AM Hej ekipo da napravimo ovde reklamu za Nba fantazi challenge. Trebaju nam još tri dragovoljca kako bi formirali C ligu i nastavili tradiciju. Pravila nisu teška samo je bitna volja 🙂 Draft bi bio večeras u 21h. Ako ima zainteresovanih pišite!!!
Tom Wambsgans Posted Monday at 02:23 PM Posted Monday at 02:23 PM 14 hours ago, SuperTraktorko said: Izgleda da ce Portland imati u sledece tri godine: Sharpe @ $22.5m Camara @ $20.5m Avdija @ $13.1m Ovo ima potencijala da postane jedan fin tim. Stvarno sjajan "value", pogotovo Camara i Avdija. Jos samo da nema Jerami Granta za 37m, bas bi se svasta tu moglo sklopiti. 1
Radalek Posted Monday at 04:53 PM Posted Monday at 04:53 PM 2 hours ago, Tom Wambsgans said: Stvarno sjajan "value", pogotovo Camara i Avdija. Jos samo da nema Jerami Granta za 37m, bas bi se svasta tu moglo sklopiti. Grant je 32 ove godine, 34 sledece, 37 u poslednjoj godini ugovora ali da, bas su se zakopali tu.
Recommended Posts