Radalek Posted yesterday at 02:00 AM Posted yesterday at 02:00 AM 1 hour ago, Урош19 said: Potpisali ga na ler Ocekivano, negde u Novembru ce moci da ga potpisu opet.
Ludi za Poli Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Samo da javim da mi je ostalo jos par ekipa sa Zapada za ispisati i da tema ide sutra. Duboko se izvinjavam zbog kasnjenja i pomjeranja. 2 1
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne?
SuperTraktorko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Izgleda da ce Portland imati u sledece tri godine: Sharpe @ $22.5m Camara @ $20.5m Avdija @ $13.1m Ovo ima potencijala da postane jedan fin tim. Edited 10 hours ago by SuperTraktorko
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, suptil said: Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne? U okviru programske seme na eon app stoje obe tekme sa otvarajuce veceri na kanalu AP1.
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hej ekipo da napravimo ovde reklamu za Nba fantazi challenge. Trebaju nam još tri dragovoljca kako bi formirali C ligu i nastavili tradiciju. Pravila nisu teška samo je bitna volja 🙂 Draft bi bio večeras u 21h. Ako ima zainteresovanih pišite!!!
Recommended Posts