LayupFromTheMidget Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Haliban ubacio vec 9 poena, ide sut Indijane sto nije dobro za OKC
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ajde bre bezi bre udje mrtvi Caruso i hladan veze dve trojke
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Morace goat Mekonela da iskerise ovo sa jednom kamikaza partijom
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Valjda nije Ahilova? Ako se pojavi TJ u najboljem izdanju nije gotovo...
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako kenja ove majmune ceo PO, u 3 od 4 serije povrede najbitnijeg tj. u slučaju Denvera drugog najbitnijeg igrača
gggggggg Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago minus jos jedna ekipa sledece sezone na istoku... mislim da je ovo i poslednji put da ce igrac igrati sa rovitim calfom. 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Toppina džepare već 2 puta zbog njegove dekoncentracije. Mora klupa Pacersa da se probudi. Sheppard baš inferioran.
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago TJ počeo loše, Toppin katastrofalno, mučeni Sheppard ni sam ne zna šta radi na terenu i opet su Pacersi tu. Generalno, prilično loša košarka... 1
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moraju TJ i Nembhard da provedu veći dio ostatka utakmice zajedno na parketu. To je jedini način da spriječe turnovere i da imaju zadovoljavajuću organizaciju napada. OKC je takođe izvan zone komfora, preveliki je pritisak važnosti utakmice za neiskusnu ekipu. Njima će biti važno da se odlijepe prije eventualne klač završnice.
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Turner jebena grlica. Masi lik 100 bacanja, al zato nema sram da izme trojku u tranziciji u trecoj sekundi napada. 2
LayupFromTheMidget Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Skupila se svlacionica za Halija, usrao se OKC dosta bas bas bedno igraju ovaj -1 im je dobar rezultat
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Fali J Dub Thunderu na ovom meču, sreća njegova pa se ne ističe kao Turner sa druge strane. Pacersima je potreban svaki poen bekova koji mogu da izvuku, mislim da Siakam neće prodati.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Opet herojski TJ! Ali, ove nepotrebne rotacije Carlisle-a su izluđujuće.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Petorka McConnell - Sheppard - Mathurin - Toppin - Bryant je previše za finale. 2
Zli Gli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Bas su se epski raspali u ovih par minuta trece i to bi bilo to verovatno, nema ovde kako da se okrene jbg Siakam nestao a morao je on da povuce kad se ovaj povredio Uze Sej titulu ali nije da su blistali sad nesto, dosta je tu bilo i srece Edited 5 hours ago by Zli Gli
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Totalni raspad, gotovo je ovo. Čestitke OKC na tituli. 1
Recommended Posts