gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago shaitan ako ga nije sramota, da da mvp nagradu randletu na poluvremenu 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sve pršti od fizikalnosti. Spoljni igrači OKC su neverovatno agresivni ali Minesota ima tela i atletiku, ubijaju ih tamo gde su se protiv Denvera gostili. Shai pročitan i McDaniels ga strpao u džep. Međutim, ova ekipa NAW, DiVincenzo, Reid za sada vola u guzicu ne može da ubode uz Conleya koji ovde služi samo da čuva loptu koliko je moguće. Randle sjajan ali pokazaće on već svoje ružnije lice.
Dzordz Orvel Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sjajna utakmica za sada i sto kaze Chaos prava fizicka igra i kad je kriterijum sudjenja ovakav i dopusta se grublja igra odmah je zanimljivije.SGA-a pojeo Mc Daniels a Edwards mora bolje.Samo da ponovim za Jokica ono sto sam pisao pre par nedelja on ne bi preziveo u proslim erema onako fizicke kosarke jer ako njega maltretira lik 40 kilalaksi i 15cm nizista bi onda bilo da mora sako vece da igra protiv onih azdaja
gggggggg Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago jel ovo okc mora po svaku cenu u finale ili sta 1
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kako vreme odmiče sve je manje mvp izdanja Aleksandera. 1
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovaj pas maloprije za Conleya proslogodisnji Ant ne bi izvukao. Bas ozbiljan razigravacki iskorak ovaj PO.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago DiVincenzo je užasan. Znam da moraju on i NAW da šutiraju al brate mili
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Suđenje faulova SGA-u je bruka NBA lige kao institucije. 4
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Procepio Shai cim je McDaniels sjeo na klupu zbog faulova
nonick Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 minute ago, Ječmendo said: Suđenje faulova SGA-u je bruka NBA lige kao institucije. Imao je jedan non call, malo li je 😁 Edited 14 hours ago by nonick
Darko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 hour ago, Ječmendo said: Foul merchant u elementu na početku utakmice. Doris Day je spomenula da ga na socijalnim mrežama tako zovu, hvala joj! Stvarno je bilo degutantno, soft fouls at best. I onaj "foul" u trećoj gde je Shai izgubio ravnotežu, drago mi je da je Minny tražila challenge. Baš je providno. Caruso je šampionski igrač, nema šta. Klupa Minnesote danas ne postoji. Statičan napad Minnesote. Edited 14 hours ago by Darko
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne može Sota ništa ako će ovi sa klupe da igraju kao kriminalci. 4 od 31 Reid, NAW i riđi Nedović. Teško mučenje. 1
Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Randle je brat bratu 6-7 puta vcrs uhvacen kako gleda loptu i pusta backdoor cut
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bolja je OKC, odbrana im je baš moćna. Nema dovoljno ofanzivno talenta u Minnesoti, ali daleko je ova serija od gotovog.
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Vidjece se koliko je prosjecan trener ako ikad i dobije neku novu priliku. Edited 11 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 2
Milos 3.14 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gorovo je ovo, osvaja OKC. Jednostavno nametnu tuču i u takvoj situaciji imaju najdužu rotaciju i uvek mogu da iskopaju nekog kome je veče + SGA je u svom kriterijumu suđenja kao da igra drugu utakmicu
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 26 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Vidjece se koliko je prosjecan trener ako ikad i dobije neku novu priliku.
Milos 3.14 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Moram ovo da podelim najvećoj ekspertskoj bazi za slučaj da je neko zainteresovan 😁 Ja čekam oglas za GM-a, pa da izvučem onaj trejd za Avdiju 😂😂😂 1 1
Recommended Posts