Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve pršti od fizikalnosti. Spoljni igrači OKC su neverovatno agresivni ali Minesota ima tela i atletiku, ubijaju ih tamo gde su se protiv Denvera gostili. Shai pročitan i McDaniels ga strpao u džep.

Međutim, ova ekipa NAW, DiVincenzo, Reid za sada vola u guzicu ne može da ubode uz Conleya koji ovde služi samo da čuva loptu koliko je moguće.

Randle sjajan ali pokazaće on već svoje ružnije lice.

Posted

Sjajna utakmica za sada i sto kaze Chaos prava fizicka igra i kad je kriterijum sudjenja ovakav i dopusta se grublja igra odmah je zanimljivije.SGA-a pojeo Mc Daniels a Edwards mora bolje.Samo da ponovim za Jokica ono sto sam pisao pre par nedelja on ne bi preziveo u proslim erema onako fizicke kosarke jer ako njega maltretira lik 40 kilalaksi i 15cm nizista bi onda bilo da mora sako vece da igra protiv onih azdaja

Posted (edited)
1 minute ago, Ječmendo said:

Suđenje faulova SGA-u je bruka NBA lige kao institucije. :ajme: :ajme: :ajme:

Imao je jedan non call, malo li je 😁

Edited by nonick
Posted (edited)
1 hour ago, Ječmendo said:

Foul merchant u elementu na početku utakmice. :Hail:

Doris Day je spomenula da ga na socijalnim mrežama tako zovu, hvala joj! Stvarno je bilo degutantno, soft fouls at best. I onaj "foul" u trećoj gde je Shai izgubio ravnotežu, drago mi je da je Minny tražila challenge. Baš je providno.

Caruso je šampionski igrač, nema šta. Klupa Minnesote danas ne postoji. Statičan napad Minnesote.

Edited by Darko
Posted

Bolja je OKC, odbrana im je baš moćna. Nema dovoljno ofanzivno talenta u Minnesoti, ali daleko je ova serija od gotovog.

Posted

Gorovo je ovo, osvaja OKC. Jednostavno nametnu tuču i u takvoj situaciji imaju najdužu rotaciju i uvek mogu da iskopaju nekog kome je veče + SGA je u svom kriterijumu suđenja kao da igra drugu utakmicu 

Posted

Moram ovo da podelim najvećoj ekspertskoj bazi za slučaj da je neko zainteresovan 😁

Ja čekam oglas za GM-a, pa da izvučem onaj trejd za Avdiju 😂😂😂

• Like 1
  • Thanks 1