Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Po prognozama je 5 forumaša verovalo u 7 utakmica, od toga 4 da Denver dobija 7. Znači ja sam jedini koji je prognozirao OKC u 7. Stvarno se nadam da sam pogrešio. 2
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Darko said: Znači ja sam jedini koji je prognozirao OKC u 7. Stvarno se nadam da sam pogrešio. Može se videti ko je kako prognozirao ako te zanima
Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ako Knicksi ne zavrse posao vcrs, Boston ide dalje like 100% I Denver ako ne završi posao u nedelju, Oklahoma ide dalje like 100% 😃 1
Grunf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako daju Shaiu MVP nagradu prije početka sedme utakmice, očekujem neku 50/25/15 utakmicu Jokića. Spoiler I poraz Denvera. 1 3
doragan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nadam se da ce veceras dati Porzingisu burence Red Bulla ili Hella, pa ako ga to je podigne na dva sata,ne znam sta ce..kad bi zalicio na zivo bice,a ne na velikog belog zombija,nema sta da se Niksi pitaju.
Milos 3.14 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Ludi za Poli said: Stvarno smo dosli u fazu gdje se Shai poredi sa Cadeom? Nisu isti igrači, Kejd je više plej, Šaj više skorer. Naravno da je SGA trenutno bolji , ali ja npr više gotivim Kejda . Ne znam statistiku i sl. ali bilo bi zanimljivo uporediti ih statistički u istim godinama
Dracarys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa pre mogu da se porede Kejd i Jokara. Slični su po kvalitetu, a i obojici treba pomoć da bi napravili neki jači po run. Kejd sa 23 ima, 26-6-9 Jokara je imao 21-11-6 Jokari je trebalo vreme da postane jači plej, što znači da je pred Kejdom jači upside. 5
Green23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Dracarys said: Pa pre mogu da se porede Kejd i Jokara. Slični su po kvalitetu, a i obojici treba pomoć da bi napravili neki jači po run. Kejd sa 23 ima, 26-6-9 Jokara je imao 21-11-6 Jokari je trebalo vreme da postane jači plej, što znači da je pred Kejdom jači upside. Ja ne znam da li ti zaista misliš da je ovo nekome zabavno ili samo namerno želiš da troluješ po temi, kako bi još više ljudi napustilo ovaj topik 2
Dracarys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Green23 said: Ja ne znam da li ti zaista misliš da je ovo nekome zabavno ili samo namerno želiš da troluješ po temi, kako bi još više ljudi napustilo ovaj topik lol, ima li većeg trola od upoređivanja MVP-a lige i Kejda
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Promaklo mi ovo jutros, Dort gurnuo Hartenštajna na Mareja. Znajući Dorta ne bi me čudilo i da je namerno ovo uradio u pokušaju da izazove povredu. Edited 3 hours ago by Урош19
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Урош19 said: Promaklo mi ovo jutros, Dort gurnuo Hartenštajna na Mareja. Znajući Dorta ne bi me čudilo i da je namerno ovo uradio u pokušaju da izazove povredu. Je li ovo makar bio faul na šutu? 😄
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Shonewizard said: Je li ovo makar bio faul na šutu? 😄 3+1, prvi poeni Denvera na utakmici 1
Poenter Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ovaj video je star nekoliko godina Spoiler sad je još gori
Recommended Posts