SuperTraktorko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Igrači Majamija su katastrofa, ali Majami čirlidersice 🥰 2
gggggggg Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Darko said: Šta smo propustili? 37 razlike na sredini druge cetvrtine
Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, gggggggg said: 37 razlike na sredini druge cetvrtine A ok, videh. Bilo je i 43. Heat ... ironično ime.
Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Stiglo je i do 45, ali smanji Vrelina na 39. Comeback je počeo.
delgado Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Jedna od najduzih utakmica u istoriji plejofa @Papanikolesku Cekamo li GS-HOU da gledamo, vraca se i Dzimisa. Evo da dam jedan komentar na G4 Sote i Lejkersa kroz prikladnu pesmu, da izbacim to iz sebe i idemo dalje jbg Edited 10 hours ago by delgado 1 1
delgado Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Treba mi digitron da izracunam razliku na Kavs-Majami... 9
Ječmendo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakve ovo šuteve izvodi Šengun? Šta je ovo, je li čovjek pri sebi? Može i mora on mnogo bolje od ovoga.
nonick Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, Ječmendo said: Indijana se u komentarima ovdje dosta potcjenjuje. Ja, naprotiv, mislim da su im šanse u duelu sa Cavsima fifti-fifti. Nakon fantastičnog lanjskog plej ofa gdje su kao underdog izbacili Milvoki i Njujork (ovo je bila možda i najbolja, super iscrpljujuća plej of serija) u finalu Istoka su naizgled lako izgubili od odmornog Bostona 0:4. Zapravo, ništa tu nije bilo lako za Kelte. Tri neizvjesne utakmice, u prvoj u Bostonu poraz tek u produžetku. Ova sezona je krenula loše, prije svega jer Hali nije bio na svom nivou, ali kako je odmicala kockice su se polako slagale i oni su u ovogodišnji plej of ušli u formi i što je najvažnije zdravi. Pacersi su mlada, ali već dovoljno iskusna ekipa s dobrom klupom, solidnom atletikom i inteligencijom, igraju super brzu košarku i mogu da pobijede bilo koga. Protiv Cavsa ove sezone imaju 3:1, istina dvije posljednje utakmice u aprilu koje su dobili su bile rezultatski nebitne za Cavse pa ostaje pitanje koliko su iste pravi pokazatelj njihovih snaga. Ja očekujem neizvjesnu seriju sa dosta rezultatskih preokreta, mnogo toga će zavisiti od šuta, jer ako neka ekipa bude u šuterskom postu, pojedine utakmice bi mogle biti i blowout-i. Htio bih samo da istaknem Kanađanina Nembharda koji je izuzetno zahvalan igrač. Jedan od onih ''malih'' odličnih defanzivaca koji ''davi'' protivničke bekove, dok je u napadu siguran na lopti, loš u šutu za tri, ali dobar s poludistance, vrlo inteligentan igrač koji gotovo uvijek bira prava rješenja. Jedan od onih čija produkcija, kada se u plej ofu podižu ulozi i intenzitet igre, raste (9 p u RS prema 15 p u plej ofu). On je ono što njegov zemljak Murray trenutno nije. Ja sam i prosle godine navijao za njih a ove godine isto. Tada sam pisao kao da su iz nekog indie filma. Oni su true underdogs. Igra im je ko nikome u ligi, brz, zabavan i efikasan. Ako treba jos jedan Boston mec da pogledam ili da gledam kako Jokic ili Luka napada kos dupetom pa oci cu sebi pre iskopati. (Zahebavam se, ali tu je negde). Juce osmorica u double digits 😀 Inside the Pacers' unique winning formulaThe Pacers are proving that winning doesn't always follow a traditional blueprint. ... Efficiency was the name of the game for the Pacers, and while some players did shine brighter than others, there’s no doubt this was a massive collective effort. Eight Indiana players scored in double-digit points in this victory, with Myles Turner leading the way with 23 and Andrew Nembhard adding 20. Tyrese Haliburton did his thing as well and finished with a 17-point, 15-assist double-double. Aaron Nesmith (14 points), Pascal Siakam (12 points), T.J. McConnell (15 points), Jarace Walker (12 points) and Obi Toppin (13 points) were the other Indiana players who scored in double digits Sunday. 2
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.facebook.com/share/r/161pwUGXxb/?mibextid=D5vuiz Prvi komentar, aludiranje na ovog lika koga Draymond intervjuiše: Quote LeBron hairline, Lukas waistline bronny playtime wolves in 5 2
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Promijenio se uopsteno kriterijum, ne samo u odnosu na regularnu sezonu, nego i u odnosu na PO unazad monogo godina. Dopusta se tuča kao 90-ih. Nikad unazad deset godina nije bila ovolika razlika izmedju regularne sezone i PO. Naravno da je i proslih sezona PO bio druga dimenzija u odnosu na regularac, ali ovaj PO je dvije dimenzije drugaciji, kao drugi sport da gledas. Edited 9 hours ago by Bojdo 1
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, nonick said: Ja sam i prosle godine navijao za njih a ove godine isto. Tada sam pisao kao da su iz nekog indie filma. Oni su true underdogs. Igra im je ko nikome u ligi, brz, zabavan i efikasan. Kliknuli su u pravo vrijeme nakon prosječne sezone, stvarno su odlični. Imaju i mladost i atletiku i iskustvo i ono najvažnije kvalitet. Dobro ukomponovana ekipa, ja bih baš volio da naprave neko iznenađenje u nastavku plej ofa. Svakako ću navijati za njih na Istoku iako bih šanse da dođu do velikog finala sveo na maksimum 10% (Boston 50%, Cavsi 30%, Knicksi 10%, ovo onako ugrubo). Imamo fight i meču Raketa i Ratnika. Nakon -12 Rakete su se vratile u meč. Inače, najbolje igraju kad je njihova prva zvijezda Green na klupi.
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Koja je Draymond budala, božesačuvaj! Ako fasuje isključenje bruka za GSW...
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobio je nakon prve tehničke samo flagrant one, pa srećom po Ratnike ostaje u igri.
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Raduje me da vidim kako igrači koji su izbjegli teže povrede, igraju sa 35+ i dalje na allstar nivou poput Curray, Lebrona, Butlera i dr. Dobrano se produzio prime igrača. Posebno je to teško ostvariti bekovima, koji se oslanjaju na brzinu, eksplozivnost i slične stvari. Opste je poznata stvar da prvo gubis brzinu, eksplozivnost, dok je snaga posljednja koju gubis starenjem, ona krene padati od 35+. Zato su teskaki u MMA u svom prajmu do 36-37 godine. Teškasi poput Zubca, Jokica i sl. će igrati na slicnom nivou najmanje do 35 godine, osim ako ih povrede ne zeznu. 1
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Više je stvar u motivaciji, načinu života i posvećenosti treningu. Eksplozivnost zaista počinje rano da odlazi, nekad i prije 30-e posebno ako je karijera praćena povrjedama, dok su snaga i kondicija stvar treninga i mogu da se drže i nakon 40 godine na visokom nivou. Znanje, kvalitet i skill su vječni. Najveći problem sa godinama je vrijeme potrebno za oporavak, kako od klasične prekomjerne ''potrošnje'' organizma, tako i od kumulativnih efekata sitnih i krupnih povrjeda koje su dio svake sportske karijere. Očito da su moderna medicina, kao i industrija suplemenata na tom polju dovoljno napredovale da onima koji to žele omoguće značajan produžetak karijere. Veliki problem je i kako pronaći motivaciju za ''mučenje'' organizma koje objektivno nameće vrhunski sport, ali tu dolaze novac i slava kao najvažniji pokretački faktori. Trebalo bi dodati da je i ranije bilo specimen-a koji su trajali ''vječno'' poput Jabara, Perisha, Willisa, Cartera. Lebron je ipak postavio nove standarde. Rakete opet očajno počinju poluvrijeme. 2
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobra utakmica, baš se zakuvalo između Raketa i Ratnika. Konačno se pojavio i Amen, ali ubjedljivo najvažniji igrač Hjustona je Šengun. Green totalno neupotrebljiv. Fred konačno jedna dobra šuterska utakmica. Čeka se neka Stefova serija da odluči, do sada je nije bilo. Podziemski igra vrhunski meč. 1
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo još da dodam za kraj svog monologa: Jimmy >>>>>>>>>> Miami (+Riley)
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakvi napadi Hjustona. Koliko nekreativnosti, lelee...Kako je ova ekipa završila druga na tabeli, misterija. Mada ajde zna se da je plejof "drugi sport" u odnosu na reg sezonu. Ako je Udoki najbolje sto može da smisli da Šengun guzicom s devet metara ide pod koš, ne znam šta bih rekao...
Gaga Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedva. Steph krepo,godine čine svoje,Jimmy i Podz izvukli tekmu
Recommended Posts