Ječmendo Posted April 22 Posted April 22 Preteško je ovo za gledanje, ovoliko glupe košarke je previše.
Chaos Is Me Posted April 22 Posted April 22 Dunn igra baš dobru odbranu, šteta što je igrač manje u napadu. Moraće Jokić agresivnije u nastavku. Kavajo prži.
mr clutch Posted April 22 Posted April 22 Kawhi ubacio u Jordan mode. Harden zivnuo u drugoj cetvrtini i to je bilo dovoljno za preokret Clippsa.
Bojdo Posted April 22 Posted April 22 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Dunn igra baš dobru odbranu, šteta što je igrač manje u napadu. Moraće Jokić agresivnije u nastavku. Kavajo prži. Da, ali je problem sto se skupi na njemu dva-tri igrača. Jedino da siluje teške šuteve.
Nini3112 Posted April 22 Posted April 22 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Powell ima IQ broja patika. Slicno kao Marej
Ječmendo Posted April 22 Posted April 22 Realno, obostrano slaba košarka. OKC će da ih počisti kod god da prođe... 4
Zli Gli Posted April 22 Posted April 22 Kazu ovi navijaci Nagetsa sa Arene "za sada vrlo skromnu seriju igra Bogdanovic" Covek ne da ne igra skromnu seriju nego je igrac manje vec drugi mec, kao i Pauel
aleksandar2806 Posted April 22 Posted April 22 1 minute ago, Ječmendo said: Realno, obostrano slaba košarka. OKC će da ih počisti kod god da prođe... Prava playof kosarka puno guranja udaranja kao americki fudbal
Ječmendo Posted April 22 Posted April 22 Jeste, ali previše gluposti i loših poteza za ovaj nivo košarke. 1
Problem sa licnim greskama Posted April 22 Posted April 22 Ušso Reggie Miller u Russa 😁 Što se tiče serije, vrhunska napetost. Mnogo rada za svaki koš. Svi na maksimumu. Nije ovo lako igrati. 7
Chaos Is Me Posted April 22 Posted April 22 Harden je stvarno sramno nonšalantan. Ubi momenat svojoj ekipi. 1
Zli Gli Posted April 22 Posted April 22 (edited) Kakva glupost Hardena sad na +3 i trojka Portera za egal, neverovatno koje brainfartove dozivljavaju Klipersi vec drugi mec I ovaj put bez ozbiljnijeg ucinka Zupca u napadu, morace Lenard da pokaze muda do kraja Ponovo bez defanzivnog skoka, samo se ugase u nekom momentu Edited April 22 by Zli Gli
Malkolm Brogdon Posted April 22 Posted April 22 Sta ucini Gordon gospode. Ovo je utakmica gde das loptu Kavaju i ostanes u korneru da skrolujes tiktok dok on resava mec. 1 4
Ječmendo Posted April 22 Posted April 22 Količina gluposti kod Grumenja je zadivljujuća. Jokić takođe igra loš meč.
Zli Gli Posted April 22 Posted April 22 Nema Hardena nigde ali evo pojavio se Pauel ovom trojkom preko Jokica Sad do kraja Lenard svaki napad pa sta bude
Nini3112 Posted April 22 Posted April 22 Losa utakmica Jokica ali MPJ i Vestbruk i lopte koje gube...
Problem sa licnim greskama Posted April 22 Posted April 22 Čestitke zli gli i delgado. Bićr ovo sve jače na topiku 😄 1 1
Chaos Is Me Posted April 22 Posted April 22 Potrudio se bradati Nedović da ovo pokloni Denveru ali ne da Kawhi. Kakva kiborg partija, kao iz Raptors dana. 2
Урош19 Posted April 22 Posted April 22 (edited) Usrali Gordon, MPJ i debeli. Biće Denver u 6 Edited April 22 by Урош19 1
Zli Gli Posted April 22 Posted April 22 Fala bratu Jokari za ove minijature na kraju i Klipersima sto su utisali Edina i Koleta Kavaj se malo iskupio za sramotan prvi mec, mogli bi sad on i Harden da vezu dva meca gde ce se pojaviti obojica 1
Recommended Posts