Skyglider Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mnogo čvrstu odbranu igra Boston, ali i Orlando osim Banchera i Wagnera nema nikog ko može da pogodi nešto. Ovde ladno metla može da bude.
Darko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 20 minutes ago, delgado said: Jos veci problem od Butler situacije je izumrli Rozier. Bio je projektovan da bude minimum solidan starter, ako ne i iznadprosecni, kad ono ispade jedan od najgorih igraca lige nakon serije povreda... Njegov nadimak Scary Terry sada ima malo drugačije značenje. https://youtube.com/shorts/-o8KH0FUQQE?si=bGb41C6C38fI_Njy 1
Zli Gli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Pa nije ništa nego je baja napravio prednost nad rivalom tim dodatnim korakom. Pa valjda to i jeste poenta zasto im se svima tolerisu koraci i nosene, da mogu da naprave prednost nad rivalom u napadu, da bude 300 poena i da im se ceo svet divi kako su eto fantasticni a sto se to usput precesto kosi sa svakom logikom i pravilima, to nema veze
delgado Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago @Zli Gli Kako je brate, ima li neke prodaje danas ? Mene su ovi moji toliko prodali sinoc, da se sada uzdam u Majami da mi popravi raspolozenje, ne pamtim tuzniji Uskrs u mojoj kuci
MrTripleDouble Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kako se Scary Terry za jednu sezonu strmopizdio od 20ppg igraca(doduse u tankerskoj ekipi) do igraca koji ne igra ni sekund u ekipi kao sto je Majami?
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Još jedan loš meč u najavi, najzanimljivije da oba Mitchella (Donovan i Davion) nose broj 45. Majami bez Butlera nije više to. 3
delgado Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 37 minutes ago, MrTripleDouble said: Kako se Scary Terry za jednu sezonu strmopizdio od 20ppg igraca(doduse u tankerskoj ekipi) do igraca koji ne igra ni sekund u ekipi kao sto je Majami? Ma bio je on sasvim dobar onih par godina za Boston, posebno u onom runu na ECF 2018te i sedam utakmica klanja sa Klivlendom. Posle toga u CHA ~20ppg igrac, jeste tankerska ekipa, ali se videlo da je materijal za startera pa cak i plejof ekipe. Onda niz povreda i sad je postao bukvalno Ronnie Price ko se seca Klivlend se ipak odlepio, jebiga, bice Jecmendo u pravu samo cemo na HOU/GS danas iskusiti ravnopravan basket
delgado Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ipak se Majami trudi da odrzi utakmicu kompetitivnom. Herro promasuje 2 otvorene trojke pa onda pogadja ovu nemogucu Garlandu u facu. Osam razlike za Kavse na poluvremenu, solidno solidno. Ako nista, ovaj Devion Micel deckonja je apsolutno dobar fit za Heat. Herro ipak igra sve ozbiljnije ove vazne utakmice
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Više nego pristojan rezultat za Majami, ako bi ostali rezultatski blizu do zadnjih nekoliko minuta možda je moguće iznenađenje. Ne vjerujem Donovanu kad je zatvaranje egal utakmica u pitanju.
delgado Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zanimljivo je takodje da se prvi put ikad u plejofu sastaju Klivlend i Majami. Solidan hasl Hajsmita pred kraj poluvremena, dobar finish druge cetvrtine za Hit.
Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Igra Houston ali bas se vidi da im fali iskustvo u ovakvim mecevima,samo zato ce i dobiti ratnici
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jimmy mašina! Rakete bez iskustva, od Greena opet ništa.
MC Thunder 2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sta uradi Curry....ne mozes ono da branis. Ajmo sad malo prilagodjavanje i odgovor u sledecoj.
Bojdo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Memphis je baš tanak. Što se tiče OKC, blagi su favoriti na Zapadu, nikako izraziti favorit kao Boston na Istoku. Kada se pogleda njihov ukupan skor to zaista djeluje impresivno 68:14, ali kad se pogleda struktura poraza, može se reći da je ona poprilično relevatnija za PO na Zapadu nego ukupni skor. Evo zašto: Čak 13 poraza ostvarili su na Zapadu, od toga imaju 3 poraza od Dallasa, 2 poraza od Denvera, 2 poraza od Minnesote, 2 poraza od GSW, 2 poraza od Houstona, 1 poraz od Lakersa i SA. Ovo samo govori koliko je Zapad jak u odnosu na Istok i kako ce nijanse odlucivati kod sudara vodecih ekipa. 1
freethrow Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago pobedili smo rakete, je l mogu da zatvaram serije prvog kruga? lajk & subscribe 3
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, freethrow said: pobedili smo rakete, je l mogu da zatvaram serije prvog kruga? lajk & subscribe In my humble opinion, seriju zatvaraš pet minuta pred početak prve utakmice. Ali to sam samo ja.
freethrow Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 33 minutes ago, Stiletto said: In my humble opinion, seriju zatvaraš pet minuta pred početak prve utakmice. Ali to sam samo ja. In my humble opinion, freethrow nije u ovoj fazi svog života u stanju da bude na aplikaciji pet minuta pred početak svake prve utakmice svake serije, ali to sam samo ja. Pitaću ga, ali ne verujem iskreno. 9 4
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jalen Green je klasičan gunner i bezveznjak, imaće karijeru kao Terrence Ross. 4
Manu Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Jalen Green je klasičan gunner i bezveznjak, imaće karijeru kao Terrence Ross. Definicija pravolinijskog igrača
Recommended Posts