Zli Gli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 40 minutes ago, DameTime said: Ja razumem da ne gotiviš Lebrona, ali izjaviti da ne zna fundametalne košarkaške stvari i insinuirati da nema ništa sem fizikalija je teška glupost. Pardon, krenuo sam da pisem edit da nije da ne zna nista nego je zapravo kosarkaski genije + fizicki freak ali me mrzelo i ostavio tako. Dakle, kosarkasno znanje na stranu, lik prosto ne zna ili nece bez tih koraka i nosenih (a to bi trebalo da su basics i fundamentals), uglavnom pracenih blago telecim pogledom prema sudijama u retkim situacijama kad se drznu da mu iste sviraju. Eto, preformulisao sam, valjda je sad jasnije. Edited 20 hours ago by Zli Gli
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Урош19 said: Može li mi neko poslati linak za stream @Zli Gli 1 1
Zli Gli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uvek na usluzi kad namirisem bambergovanje Nagetsa https://reddit.nbabite.to/Oklahoma-City-Thunder-vs-Denver-Nuggets/36493 1
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne možeš ni mali faul da napraviš, glupost uvijek najviše košta.
HAMMER Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Što se i danas ne odlučiste da se solidarisete sa blokaderima i osmomartovcima nego samo onomad pre neki dan kad smo razvili seljani iz nju jorka? Tačno sam znao da nema ništa od podrške protestima kad sam video kako mesari iz Bostona biju. Svi ste isti i radite zajedno i zato će ova titula najviše da vredi! 1
Radalek Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Videli smo na pocetku kako to moze da izgleda kad je Denver kompletan i fokusiran, ali povredio se Gordon opet izgleda. 1
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Stakleni Gordon, i Jokić je imao nezgodan pad na lakat. Dobro igra Denver, MPJ i Braun čak fantastično. Nijesu Gromovnici dominantni kako bi neko očekivao, ovo je uvod u moguće epsku plej of seriju. Dobra košarka!
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nisam gledao prvo poluvreme ali ovo što Denver igra je smehotres. Jokić užasan.
Урош19 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Lele kakvo suđenje ima SGA, laktanje dozvoljeno kao Janisu kad je bio B2B MVP a svaki pogled je faul na šutu. Denver raspad bez Gordona, valjda će biti zdrav za plej of. Ako treba nek se oporavlja do početka plej ofa, svakako prvi ne mogu biti.
Miki28 Teoljub Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 22 minutes ago, Ječmendo said: Stakleni Gordon, i Jokić je imao nezgodan pad na lakat. Dobro igra Denver, MPJ i Braun čak fantastično. Nijesu Gromovnici dominantni kako bi neko očekivao, ovo je uvod u moguće epsku plej of seriju. Dobra košarka! Hartenstajn mu zavrnuo lakat prije tog pada. Od tog komenta Jokic nista nije ubacio 1
gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago uvek se iznenadim koliko se dopusta igracima oklahomi i sgau. i jos uvek ne razumem pravi razlog 2
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nikola i SGA 2-19 za tri! Kao da osjećaju psihološki pritisak u borbi za MVP nagradu.
Zli Gli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 21 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Hartenstajn mu zavrnuo lakat prije tog pada. Od tog komenta Jokic nista nije ubacio Ja koliko sam video, Jokic ga je pri padu zveknuo sakom u glavu onako usput
Miki28 Teoljub Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Bije OKC za sve pare a pistaljke nidje. Po sred glave Wbrk od strane Cheta ali sudija na 1m nista, ide kontra. Kako ce pistaljka da se promijeni u plejofu pa ce biti kuknjave Edited 15 hours ago by Miki28 Teoljub typo 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Bas dosta se kontakta dopusta OKC-u... Ali brat Westbruk ostane sam i baci ciglu na kos.
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Biće zabave kad Shai prođe kao Harden u PO što se promene kriterijuma tiče. 6
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ovaj Nnaji ne bi bio pojačanje za Mornar Barsko blato. 3
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Čim naiđe na tvrdo, Denver se raspadne. Ako hoćeš do titule moraš i da se ''pobiješ'', a ne da glumiš baletane.
Recommended Posts