Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
40 minutes ago, DameTime said:

Ja razumem da ne gotiviš Lebrona, ali izjaviti da ne zna fundametalne košarkaške stvari i insinuirati da nema ništa sem fizikalija je teška glupost.

Pardon, krenuo sam da pisem edit da nije da ne zna nista nego je zapravo kosarkaski genije + fizicki freak ali me mrzelo i ostavio tako. Dakle, kosarkasno znanje na stranu, lik prosto ne zna ili nece bez tih koraka i nosenih (a to bi trebalo da su basics i fundamentals), uglavnom pracenih blago telecim pogledom prema sudijama u retkim situacijama kad se drznu da mu iste sviraju. Eto, preformulisao sam, valjda je sad jasnije.

Edited by Zli Gli
Posted

Što se i danas ne odlučiste da se solidarisete sa blokaderima i osmomartovcima nego samo onomad pre neki dan kad smo razvili seljani iz nju jorka? Tačno sam znao da nema ništa od podrške protestima kad sam video kako mesari iz Bostona biju. Svi ste isti i radite zajedno i zato će ova titula najviše da vredi!

• Like 1
Posted

Stakleni Gordon, :ajme: i Jokić je imao nezgodan pad na lakat. Dobro igra Denver, MPJ i Braun čak fantastično. Nijesu Gromovnici dominantni kako bi neko očekivao, ovo je uvod u moguće epsku plej of seriju. Dobra košarka! :thumbsup:

Posted

Lele kakvo suđenje ima SGA, laktanje dozvoljeno kao Janisu kad je bio B2B MVP a svaki pogled je faul na šutu. 

Denver raspad bez Gordona, valjda će biti zdrav za plej of. Ako treba nek se oporavlja do početka plej ofa, svakako prvi ne mogu biti.

Posted
22 minutes ago, Ječmendo said:

Stakleni Gordon, :ajme: i Jokić je imao nezgodan pad na lakat. Dobro igra Denver, MPJ i Braun čak fantastično. Nijesu Gromovnici dominantni kako bi neko očekivao, ovo je uvod u moguće epsku plej of seriju. Dobra košarka! :thumbsup:

Hartenstajn mu zavrnuo lakat prije tog pada. Od tog komenta Jokic nista nije ubacio

• Like 1
Posted
21 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Hartenstajn mu zavrnuo lakat prije tog pada. Od tog komenta Jokic nista nije ubacio

Ja koliko sam video, Jokic ga je pri padu zveknuo sakom u glavu onako usput

Posted (edited)

Bije OKC za sve pare a pistaljke nidje.

Po sred glave Wbrk od strane Cheta ali sudija na 1m nista, ide kontra.

Kako ce pistaljka da se promijeni u plejofu pa ce biti kuknjave

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 2