Jump to content

Recommended Posts

Posted

Citava liga mu se smeje vec nedeljama, mesecima. Nema talking heada koji mu se nije narugao ili ga napljuvao na ovaj ili onaj nacin. Ako je neku reputaciju i imao, sada je otisla u wc solju. Tako da je iz tog ugla sasvim nebitno hoce li on nekim potezom priznati da je nemac pojma. Veci problem su njegove deluzije koje mislim da nisu ni blizu popustanja, ubedjen sam da on stvarno misli da je genije koji ce da odradi neki brzinski retool i za mesec dana napravi #1 kontendera u ligi. Uglavnom, ne znam kako ide dalje vic, ali je na kraju Srbin Ish ispao najpametniji i sve je nadmudrio. 

Posted

da, ali to nije zvanicno™, cim ispravi stvari koje je sam ne tako davno radio, onda to postaje zvanicno i na papiru. do tada su ovo samo (logicna i ispravna) misljenja pundita i navijaca.

slicno i sada sa harrisonom (i drugim gmovima u istoriji), koji ce uvek moci reci, jbg povredili se davis i irving i nikada se nece znati sta bi bilo da su bili zdravi. zbog ovoga uostalom i postoji brdo gmova bez muda i prica nakon td kako se pokusavalo sa ovim ili onim. prodaja magle navijacima.

Posted

Kakav shou The Dona (odlican nadimak smo mu nadenuli, moram priznati i sad imamo Kinga i Dona hehe) -> Tri vezane long-range trice, medjutim vracaju se Pelsi u mec. Zajon ima 3 licne, to mora da se iskoristi. 

Posted
10 minutes ago, Ječmendo said:

Konačno neko i od Hayes-a da napravi igrača. :s_d:

Nasao Luka lob partnera koji je Lively-like 🙂 

Na kraju ispade da su LBJ i Luka dobili sansu da se ove godine bore za nesto. Luka ne bi mogao nista bez Irvinga, a Lebron bez Dejvisa, a deluje da i AD gase a vec je propustio dosta. Obojici bi bila izgubljena sezona za plejof, a ovako su sanse za nesto veliko vece nego ikad... Da ne pricamo da je u Dalasu povredjeno pola tima, ukljucujuci sve visoke.. Jeza...

Hejs se taman i pomamio protiv bivseg tima, oce to. +10 na HT, ali oprezno, Zajon igra opasno a Pelsi su dobili 4 od zadnjih 5 utakmica... Najjaci strec sezone.

Posted

Sto kaze komentator Lakersa, kakva enerija Vande, odigrao je 15ak minuta a deluje kao da je mnogo vise, leti po terenu, lepi suteve za 3, skace, dao je i trojku... Bas je energetska bomba u rangu Ptice u onom Majamiju. A moze da napravi i veci impact naravno jer je mladji i brzi

Kucaj Daltone, dete nase! 

Posted (edited)

Legolas u prvom redu :Hail:

I vulfi je tu.

Zajon je pakao od igrača. Šteta što neće u Evropu kod sfera ili kod podkasterske vreće gela da ga izbruse u brilijant.

Edited by HAMMER
  • Like 1
Posted

Hjuston je opet izgubio, tako da nam i rezultati konkurenata za sto visi seed idu na ruku.

Jos jednom da se napomene kakva je Vandy bomba od igraca... Samo da je zdrav i spreman. 

I u hali posle pobede ide a i ja sam poceo svaki dan slusati ovo

Posted (edited)
54 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@bodo kakav preokret. 

Bogami jest. Prestao gledati na poluvremenu kad je bilo - 16 u četvrtini koju su Klipani dobili 41-19 i gdje su ih maltretirali u reketu. I onda ustadoh i vidjeh 108:108 na dve minute i nešto do kraja. Osim KD koji je definitivno junak povratka je i Gillespie odigrao dobro i dao ključnu trojku za +5 iz kojeg se više nisu vratil LAC.

Edited by bodo
Posted

:Hail:  Za Lebrona, neverovatna je ovo brojka.

Poštovao bih sve i da u ovim godinama igra u nekoj potpuno nebitnoj ekipi, tipa Kobijevi Lejkersi zadnje 3-4 godine, a kamo li u ekipi koja je ove godine, ozbiljan faktor.

• Like 13
Posted
5 hours ago, delgado said:

Hjuston je opet izgubio, tako da nam i rezultati konkurenata za sto visi seed idu na ruku.

Jos jednom da se napomene kakva je Vandy bomba od igraca... Samo da je zdrav i spreman. 

I u hali posle pobede ide a i ja sam poceo svaki dan slusati ovo

Mislim da su Denver i Lakersi manje vise vidjeni za drugo i trece mesto, pitanje je samo redosleda.

• Like 3