Igor_ Posted October 17 Share Posted October 17 (edited) 1. Rubin Vinjaks - @Шеф стручног штаба 2. Stumble Guys - @maXa88 3. Ghost Busters - @kk zrinjski 4. El_nuggets - @Fat Zadd 5. tRash Catamounts - @tRash 6. Nosebleed Section - @Nellthe 7. MNP United - @Predragdjape 8. Uprava napolje tsva - @tsva 9. Puding Doctors - @Dr Oetker 10. Lomovi - @Igor_ 11. RP McMurphy's team - @realno *w 12. Chewbacca Waka Flaka - @Vlasosa To je tih 12, ako se do veceras jave @cabke i @stari djed 33 koji mi ne odgovaraju mogu da upadnu i oni. Kako da stavim anketu? Edited October 17 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17 Author Share Posted October 17 @maXa88 @Шеф стручног штаба @kk zrinjski @Fat Zadd @tRash @Nellthe @Predragdjape @tsva @realno *w @Vlasosa Nek svako glasa kad mu odgovara. @Dr Oetker je napustio ligu pa nas je opet 11 ne znam koji je razlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 18 Share Posted October 18 Vratite Dr Oetkera, dobar je to puding! Elem, posto vas ima 11/12 -> Zvanicno ce u B ligu naredne godine uci 2 najbolje plasirana iz C, i obrnuto - iz B u C ispadaju 2 najlosija tima u regularnoj. Srecno svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 18 Author Share Posted October 18 4 minutes ago, delgado said: Vratite Dr Oetkera, dobar je to puding! Elem, posto vas ima 11/12 -> Zvanicno ce u B ligu naredne godine uci 2 najbolje plasirana iz C, i obrnuto - iz B u C ispadaju 2 najlosija tima u regularnoj. Srecno svima! Necemo ni igrati ako se ne nadje 12ti. Dr oekter mi ne odgovara. Ako se razumes u tehnicke stvari javi mi se u dm mozda mozea da nam resis neko problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 18 Share Posted October 18 Ako ima mesta, igrao bih ja. Nisam igrao nikad ESPN fantazi, ali Yahoo redovan. Ako ne, Bože moj, neki drugi put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 18 Share Posted October 18 13 minutes ago, Papanikolesku said: Ako ima mesta, igrao bih ja. Nisam igrao nikad ESPN fantazi, ali Yahoo redovan. Ako ne, Bože moj, neki drugi put. Posalji mi mejl na PP, da ti prosledim pozivnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 18 Author Share Posted October 18 3 minutes ago, Lmx said: Posalji mi mejl na PP, da ti prosledim pozivnicu. Kontaktirao sam ga vec, ako ces ti dodaj ga kao 2nd menagera svoje ekipe, da reaimo taj problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 18 Share Posted October 18 20 minutes ago, Lmx said: Posalji mi mejl na PP, da ti prosledim pozivnicu. Stavi kao second ownera, ako vec ne mozes da izadjes iz lige. Mada, trebalo bi da mozes nekako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 18 Share Posted October 18 17 minutes ago, Igor_ said: Kontaktirao sam ga vec, ako ces ti dodaj ga kao 2nd menagera svoje ekipe, da reaimo taj problem. 1 minute ago, delgado said: Stavi kao second ownera, ako vec ne mozes da izadjes iz lige. Mada, trebalo bi da mozes nekako Jedno od resenja je da se ugasi liga i da se pokrene ponovo. Drugo da se kontaktira espn podrska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 18 Share Posted October 18 (edited) Stavi kao 2nd ownera i nek on igra (Papanikolesku), a ti nemoj ulaziti i to je to EDIT: Mozes i da kontaktiras podrsku... Ali, nikako da se ugasi liga jer smo vec u cajknotu sa vremenom.. Edited October 18 by delgado 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 18 Share Posted October 18 Poslao sam mejl Igoru, a evo i tebi. @Lmx Zapravo nisam, jer sam ograničen na jednu poruku dnevno. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 18 Author Share Posted October 18 Drugari i @Steve Gerrard hoce da igra, sada bi bilo dobro da pojurimo jos jednog ili @stari djed 33 ili @cabke ili @Green23 kad bi se javili , i sa 14 bi to vec bilo lepse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 18 Share Posted October 18 10 minutes ago, Papanikolesku said: Poslao sam mejl Igoru, a evo i tebi. @Lmx Zapravo nisam, jer sam ograničen na jednu poruku dnevno. [email protected] Poslao sam invite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 18 Share Posted October 18 Meni nije stigao poziv, rekoh već da sam tu za ovu sezonu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk zrinjski Posted October 19 Share Posted October 19 @Igor_ Ja ne mogu da glasam na poolu pa pisem ovde, 20.10 u 19h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 19 Share Posted October 19 Koliko sekundi za biranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 19 Share Posted October 19 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 19 Author Share Posted October 19 30 ili 60? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 20 Share Posted October 20 Jedino ako hocete da nocivamo uz espn, da bude kompletan dozivljaj drafta Mislim da je svakom 30 sek dovoljno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk zrinjski Posted October 20 Share Posted October 20 Ja bih voleo da bude 60 da svako ima cremena da izabere Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 20 Share Posted October 20 Izmedju dva biranja imas 7 minuta. Hebem li ga dal je to dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20 Share Posted October 20 @maXa88 sta ti radis na ovom topiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 20 Author Share Posted October 20 1. Rubin Vinjaks - @Шеф стручног штаба 2. Stumble Guys - @maXa88 3. Ghost Busters - @kk zrinjski 4. El_nuggets - @Fat Zadd 5. tRash Catamounts - @tRash 6. Nosebleed Section - @Nellthe 7. MNP United - @Predragdjape 8. Uprava napolje tsva - @tsva 9. Lomovi - @Igor_ 10. RP McMurphy's team - @realno *w 11. Chewbacca Waka Flaka - @Vlasosa 12. Papanidja - @Papanikolesku 13. Green23 - @Green23 14. Steven's Super Team - @Steve Gerrard To je to, konacnih 14. Prosle sezone je bilo 3IR spota, ostavljamo tako i ove. Jedina nedoumica je 30 ili 60 sekundi za biranje. Draft je veceras u 21:00. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 20 Share Posted October 20 60, iako će da potraje. Jbg, dovoljno da ti dvojica pokupe ispred nosa 2 pika, pa bar da imaš 60 sec da razmisliš za alternativu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk zrinjski Posted October 20 Share Posted October 20 Slazem se da bude 60 sek kao sto je u A i B ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts