propolis Posted March 17 Posted March 17 Jedva se provukoh do četvrtfinala i pomogli si mi fantazi vračevi poslednje večeri da nekako uspem da sačuvam blokade🙂 Hayo je imao 180 minuta više!!! Deluje da će isto biti čupavo sa Bluzerima iz DDRa i da će nijanse odlučivati(nadam se ne plave). Pobeda iz regularke ništa ne znači i taj rezulat nije pravo merilo snaga ekipa. Srećno i zdravi igrači svima u borbi za A ligu. 1
leki bg Posted March 17 Posted March 17 Dzejlen Braun out ove nedelje, nece da rizikuju. Sigurno su br.2, nece ni gore ni dole. Pametno za njih, lose za mene.
Wook Posted March 19 Posted March 19 On 3/17/2025 at 1:34 PM, Gaga said: Gotov si Izbaci out igrača, imaš aktivne na klupi : )
delgado Posted Thursday at 01:47 PM Author Posted Thursday at 01:47 PM 3 hours ago, Igor_ said: Koliko ekipa iz C ulazi u B? 3 ekipe 5 hours ago, Gaga said: Borimo se,iako smo osakaceni Pumpaj Gago, pumpaaaj!
zorex Posted Friday at 07:57 AM Posted Friday at 07:57 AM On 3/17/2025 at 11:36 AM, delgado said: @zorex Zoxe, svaka cast na odlicnoj borbi, pogadjao si FA fantasticno i malo ti je srece falilo. Ljubi brat. Izvini što se kasno javljam, hvala Delgi i srećno do kraja plejofa. Ja bih svakako bio pečen bez Lebrona, Moranta i Viginsa ove nedelje. Samo pumpaj! 1
propolis Posted Friday at 10:08 AM Posted Friday at 10:08 AM Kako sam iskusno trejdovao Jokića, a i Ruija uz njega, zajedno će odigrati 0 utakmica u četvrtfinalu.
Wook Posted Saturday at 07:47 PM Posted Saturday at 07:47 PM Nema Jokića, još i Janis kilav, ne može ovo kolo do DD. Nije se desilo u celoj sezoni. 50/50 ako ne dobijemo taj 1 meč od Jokića. Vadimo se maestralno sa FA: Marshall, Nesmith, Kai Jones, Post, Struss... Molba za sve koji ispadnu da ne koriste više vejver - skidanje na suvo. Da se odigra taj deo do finala za prestiž maksimalno između 4 preostale ekipe. On 3/20/2025 at 9:29 AM, Gaga said: Borimo se,iako smo osakaceni Ti si već prošao samo da izbacuješ one koji mogu da ti obore fg%. Jedino te može izbaciti TD, ali to teško da može neko kod Delgada da napravi.
leki bg Posted Saturday at 07:57 PM Posted Saturday at 07:57 PM 4 minutes ago, Wook said: Nema Jokića, još i Janis kilav, ne može ovo kolo do DD. Nije se desilo u celoj sezoni. 50/50 ako ne dobijemo taj 1 meč od Jokića. Vadimo se maestralno sa FA: Marshall, Nesmith, Kai Jones, Post, Struss... FA partije karijere imas- odlicni ubodi! 👍S druge strabe, meni ne igraju Dzejlen Braun (celu nedelju), pa propustio SGA, pa restricted juce, videcemo sutra, pa Klej, pa i taj FA nemač pojma Edvards otpao zbog 2 way contracta...too much za moj (jos od ranije) osakaceni roster.
delgado Posted Sunday at 01:28 AM Author Posted Sunday at 01:28 AM Jedina sansa da se ovo dobije bila je da se pokupi Jaylin Williams koji je dosao do TD-a protiv File, ali ono, to je stvarno bilo brrr... Dao sam apsolutni maksimum u ovoj situaciji bez Dejvisa i Oubrea, i nakon sto sam odavno ostao bez Ajvija, onda nakon toga i bez Aya. Trejd za Hartenstajna povukao do plejofa, prolaska prvog kola, namestili se i protivnici sa poredama vaznih pikova (James, Sabonjara) ali ne vredi, nije se moglo. Svakako bi me Gaga resio ranije sa Sabonjarom, medjutim Dejvis je prodao po ko zna koji put, da se nije ponovo polomio imao bih jaci plasman u RS a i vece sanse u PO naravno, ali to je sve sbbkbb i svima igraci padaju. Herro je bukvalno jedini koji moze da napravi TD, a igraju sutra portiv Sharlota i resili su izgleda da ga odmore jer im se vise ne pobedjuje. Posle njega - Ajzea. Sanse fazon na procente jedne ruke da se to desi. Samo u jednom trenutku su procenti bili onako bas blizu (negde oko 1.6% razlike) medjutim do kraja veceri je vec otislo na oko 3%. Nisam imao ovde ni u 1 trenutku neku sansu, a opet i svoje kategorije (osim DD i DRB koji su teoretski jos uvek otvoreni) sam dobio ubedljivo. Pruzio maksimum, odigrao 2 neresene u plejofu po 6-6-1, jednu prosao na jaci seed, drugu ispao na losiji... Zadovoljan. Ne predajem se naravno, uzeo sam Adamsa za sutra i planiram jos 1 igraca da dovedem, pa i ako ne igra Tyler imam izmenu da ga pokrijem, da onako imam celu "flotu" za verovatno poslednje takmicarsko vece. Nadacu malkice se ljudski je, ali treba biti realan
Dracarys Posted Sunday at 01:46 AM Posted Sunday at 01:46 AM Negde zavučen među planinama Alpa pratim ovo razvijanje borbe. Moram priznati da ako izgubim ovo da ću se povući. Stišaće mi se apetit za vrh. Nije da mogu da pratim ovo kao nekada... Možda samo nekome kao pomoćnik mogu pomoći, možda zvuči kao oglas za coowner-a.
Wook Posted Sunday at 07:27 AM Posted Sunday at 07:27 AM @delgado Bolji si bez Makse. Još samo malo, pa da overimo povratak u A. 1
Wook Posted Monday at 06:16 AM Posted Monday at 06:16 AM (edited) Takođe. Poznate sve 4 ekipe koje idu u A. Da je Delgado prošao dalje, još se ne bi znalo ko ide u A. Edited Monday at 06:16 AM by Wook
Mile1 Posted Monday at 07:20 AM Posted Monday at 07:20 AM Da je Delgado prosao, bilo bi bas cupavo u 1/2 bez Jokica
Gaga Posted Monday at 08:25 AM Posted Monday at 08:25 AM 59 minutes ago, Wook said: Sada sledi revijalni deo bez nervoze. Za mene ne,imam nerasciscene račune sa sledećim protivnikom
propolis Posted Monday at 08:36 AM Posted Monday at 08:36 AM (edited) 10 minutes ago, Gaga said: Za mene ne,imam nerasciscene račune sa sledećim protivnikom U tom trenutku nisam imao izbora dok je sada mnogo lakše 🙂 Poslednja tri kola sam igrao protiv prve tri ekipe iz lige i pretpostavio sam ako odigramo sve tri dobro da imamo šanse i za A ligu. Tako da A ligo spremi se za debi Grumenja iz Vranja!!! Edited Monday at 08:36 AM by propolis
delgado Posted Monday at 12:47 PM Author Posted Monday at 12:47 PM Na kraju mi je samo zao sto sam izgubio za 1 defanzivni skok pa je rezultat 5-7-1, a Adams je doneo DD pa sam to dobio sa 5-4, tako da mi malo krivo sto nisam izgurao nereseno, da ne bude da sam izgubio mec u QF, ali isti djavo. Nereseno u 1/8, dosta neresenih i tesnih meceva tokom sezone.. Zadvoljan prvom samostalnom sezonom, svega je bilo, povreda, ubadanja, solidan trejd, samo eto Dejvis me je opet prodao, po zna koji put i to kad je bilo najvaznije. Cestitke Grofu, Propolisu, Woochini/Miletu i Gagi na plasmanu u A ligu ( @Gaga - Cestitke i na pobedi ove nedelje bez Sabonjare, opasnu nedelju su imali tvoji i generalno duel dostojan QF) Igrac godine - Propolis, trejdovima i zalaganjem je promenio strukturu tima i iz borbe za ispadanje dosao do plejofa, a potom uspeo da izbaci viseg seeda. I volim sto je bas on prosao u A 😛 IZ B lige u C ispali su: Jerac (Jerotije Pantic), Team ggg(GG) i Recreativo Dzep(Dzep). Predlazem da glasamo dok je sveze da li da Jercu zabranimo godinu dana igranje fantazija zbog neaktivnosti. Obzirom da ispada u C ligu i da ce tamo treba clanova, ne znam sta da mislim. Hvala svima na igranju. Ostaju jos 2 revijalne nedelje pa da kupimo prnje i spremamo se za sledecu sezonu. 1
Steve Gerrard Posted Monday at 02:03 PM Posted Monday at 02:03 PM 1 hour ago, delgado said: Na kraju mi je samo zao sto sam izgubio za 1 defanzivni skok pa je rezultat 5-7-1, a Adams je doneo DD pa sam to dobio sa 5-4, tako da mi malo krivo sto nisam izgurao nereseno, da ne bude da sam izgubio mec u QF, ali isti djavo. Nereseno u 1/8, dosta neresenih i tesnih meceva tokom sezone.. Zadvoljan prvom samostalnom sezonom, svega je bilo, povreda, ubadanja, solidan trejd, samo eto Dejvis me je opet prodao, po zna koji put i to kad je bilo najvaznije. Cestitke Grofu, Propolisu, Woochini/Miletu i Gagi na plasmanu u A ligu ( @Gaga - Cestitke i na pobedi ove nedelje bez Sabonjare, opasnu nedelju su imali tvoji i generalno duel dostojan QF) Igrac godine - Propolis, trejdovima i zalaganjem je promenio strukturu tima i iz borbe za ispadanje dosao do plejofa, a potom uspeo da izbaci viseg seeda. I volim sto je bas on prosao u A 😛 IZ B lige u C ispali su: Jerac (Jerotije Pantic), Team ggg(GG) i Recreativo Dzep(Dzep). Predlazem da glasamo dok je sveze da li da Jercu zabranimo godinu dana igranje fantazija zbog neaktivnosti. Obzirom da ispada u C ligu i da ce tamo treba clanova, ne znam sta da mislim. Hvala svima na igranju. Ostaju jos 2 revijalne nedelje pa da kupimo prnje i spremamo se za sledecu sezonu. Spremaj se sledece sezone, evo me u finalu c lige 🥳...koliko imate ekipa u b ligi
Recommended Posts