Gaga Posted January 27 Share Posted January 27 Ako nekom treba Grant prevara za neku sicu,moze dogovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 27 Author Share Posted January 27 (edited) 18 hours ago, therion said: cestitke delgado, ovo je bilo klasicno razvaljivanje 🤕 Hvala brate Selicu; Na kraju sam imao dosta srece da zadrzim FG%, FT%, PPM i TO. Ajzea se vratio u pravom trenutku da me pogura ka najubedljivijoj pobedi u sezoni. Trojke si uspeo da izvuces za dve, J-Dub ih je doneo. Dobro si gadjao sa FA, Erik Gordon ti je bas pomogao za trojke i asiste, a juce je i Kenrich Williams imao svoju svrhu. U subotu se mecap slomio i tu te je Stef Kari prilicno prodao sa uzasnim drugim poluvremenom i overall partijom protiv LA, a moji su bili odlicni. Sa FA sam dobio dobru produkciju od Okogija, Josha Greena, Tome Brajanta i GTJ. Konacno mi se otvorilo da nekog razvalim a puno puta do sad mi je izmicala ubedljiva pobeda. Ova dolazi u pravom trenutku i uz nova osvezenja sa FA (Josh, GTJ, Max Kristi i Skoti Pipen) i povratnike Ajzeu Harta i verovatno vcrs Gogu, idem dalje. Sledi mec protiv Bad Boysa, kome ne igra Doncic a kljakavi su PG i Embiid. Konacno sam zadovoljan formom i ekipom, na rekordnih sam 10kat iznad .500 i idem na sto ubedljiviju pobedu. Edited January 27 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 27 Share Posted January 27 Ukoliko je neko zainteresovan za Dejountea neka šalje ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 29 Share Posted January 29 On 1/27/2025 at 6:45 PM, propolis said: Ukoliko je neko zainteresovan za Dejountea neka šalje ponude. Ja hocu onaj blockbuster trejd s tobom koji bi obojici koristio 100%, al' mi dete ne da. MVP mu prirast'o za srce. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 29 Author Share Posted January 29 58 minutes ago, leki bg said: Ja hocu onaj blockbuster trejd s tobom koji bi obojici koristio 100%, al' mi dete ne da. MVP mu prirast'o za srce. Svaka cast na roditeljstvu! Decku je prirastao Shai za srce, a ne Konjokradica. Roditelj godine - leki. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 29 Share Posted January 29 Na stranu što je Jokara debeo,ne ume da skače, nije crnac, što je pogrešnu stranu odabrao,što se nije odazvao reprezentatuvnom pozivu,što reklamira kladionice....sve to na stranu,ali košarkaški IQ, koliko je timski igrač, način na koji igra košarku je istorijski i sigurno će biti upisan NBA istoriju kao jedan od najvećih rame uz rame sa Vilt Čembrlenom čije rekorde obara, stare 50 godina. Može da ga voli i da ga mrzi ko god hoće,ali je to činjenica. I da dodam da je najbolji fantazi igrač ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1 Share Posted February 1 Opet smećari rovarili po rasporedu i smanjili broj mečeva Orlanda u QF sa 3 na 2, a ja imam dva igrača bitna iz Orlanda (Bankero i Sags). Pre toga su mi smanjili za meč Ivice u QF. N E V E R O V A T N O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 3 Share Posted February 3 Cestitke @mr clutch razvalio si nas, kao sto sam rekao pre meca bas ozbiljna ekipa kada su svi zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 3 Share Posted February 3 1 minute ago, Mile1 said: Cestitke @mr clutch razvalio si nas, kao sto sam rekao pre meca bas ozbiljna ekipa kada su svi zdravi Hvala. Cestitke i vama na fer i korektnoj igri 🙂 Rezultat nije realan odmer snaga izmedju dva tima posto ste imali dosta povreda. Izuzetno bitna pobeda za moju fransizu u borbi za PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3 Share Posted February 3 Uzeh Zeka Kolinsa, hajde trejdujte Vučeviča da Zek postane startni centar i tank kolovođa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 3 Share Posted February 3 Ma jok, bolje Gidi na 5 i da cepa tripl dablove 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 4 Author Share Posted February 4 Pocelo malo da mi se vraca, protiv Bad Boysa sam bas tesno dobio FG gde se vodila borba do poslednjeg trenutka i Lilard je bio gori od Trent Jr-a, tako da mi je dosla treca najubedljivija pobeda u sezoni od 8-3-2 u pravom trenutku. Peto mesto je i season high, pa da vidimo sta ce se dalje odvijati, sada sledi mec protiv @Lmx kome se vraca Embiid mozda vec sutra, tako da ce biti bas zeznuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 9 Share Posted February 9 Mnogo povreda od starta sezone, poslednje mesto na tabeli oko nove godine, 4 trejda, i nakon svega danas se ekipa Grumenja uvalila u plej of zonu 🤠🤠🤠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10 Author Share Posted February 10 (edited) Pobeda od 7-6-0 protiv @Lmx sa pomesanim osecanjima, zbog ovog ozbiljnog odsustva Dejvisa od mesec dana. Krucijalno je da li ce biti spreman za 1/8. Odlican mecap, kvalitetno krljanje i na kraju ipak nisam bio blizu da okrenem jos neku kategoriju. Dva turnovera vise, ali to je to. Embidara stavio TD, ali i on i posebno KD su propustali, a kod mene 3 dobre cetvrtine Dejvisa samo. Promasio sam dosta izmena i bacio ih u vetar. Kol Entoni ce biti tu i pokusace da pogura uz Arona Viginsa i koliko moze nadomesti ulogu DLoa i Bridgesa, a Hartenstein ce "menjati" Davisa. Sada se ovaj trejd ispostavlja kao veoma dobar u trenutnoj situaciji gde treba izdrzati minimum 3 mecapa (4 nedelje) bez Obrve, a mozda i duze. Videcemo, teoretski plejof svakako je daleko od obezbedjenog, svasta moze da se desi. Sta da se radi, idemo dalje, sledi borba protiv jos jednog fantazi doajena, veterana, velikog Zoxa. Elem, trade deadline sam stavio za 17ti Februar. Nakon toga, nema vise trejdova. Propolise, nemoj da places kada se to desi 😄 Edited February 10 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 10 Share Posted February 10 Završio sam trejdove za ovu sezonu,ali nikad se ne zna 🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 13 Share Posted February 13 Kakvi supci imaju nedelju zivota protiv nas Tristan, Bol Bol, Russel, Black naravno da Tejtum divlja kada je Brown povredjen.Kligan starter kada je Ayton povredjen. Jebiga dogodi se i takva nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 13 Share Posted February 13 0 srama komentar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 13 Share Posted February 13 Ne znam da li je zanimljivija borba za plej of ili borba za opstanak,a na forumu tajac. Borba za PO je totalno ludilo i neverovatno je koliko su sve ekipe izjednačene i imaju šanse za prolaz. Svi od 7mog do 16tog mesta su uključeni u borbu za PO,a jedna loša nedelja znači ispadanje iz PO. Od favorita za prolaz u A bih izdvojio Luzere i Trabanta, deluje da imaju najjače ekipe. Za opstanak ne pratim toliko mečeve jer se izvukoh sa dna i ne bih da rušim PO karmu,ali i tu se vodi velika borba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 14 Author Share Posted February 14 Bije se bitka protiv Zoxe, veceras obojica imamo nekih slobodnih agenata i igraca koji cekaju priliku da uskoce usled povreda i izgleda da su je dobili. Poslednje vece pred olstar pauzu, i smor period kada nema utakmica i pracenja. Ali valja mala pauza da se osvezimo za presudne bitke ! Verujem u bracu iz Dallasa vcrs, Maxa Kristija, Mr Propera i Jaden Hardya! 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts