alcesta Posted July 10 Posted July 10 4 hours ago, Boxy said: Nema veze sa trenutnim mecevima, ali sam na areni videla reklamu za arena premium 4,5 i arena tenis. To znači da imaš teniski kanal ali u praksi nemaš tenisa nigde drugde, nema prenosa više mečeva ili ne daj Bože više turnira istovremeno i naravno oni ti biraju šta ćeš da gledaš. Tek ćemo da kukamo za Sport klubom
Boxy Posted July 10 Posted July 10 Znam, ali neki optimista u meni se nada da cemo ipak tenis gledati na vise kanala. 🤞
Helena Posted Tuesday at 04:10 PM Posted Tuesday at 04:10 PM 31 minutes ago, Boxy said: Inace, nove arene su dostupne u novim paketima, a mi sa postojecim(cak iako imam najjaci paket) mozemo da se slikamo pricam o SBB-u Normalno, novi paketi su skuplji paketi Ni ja nemam te Arene, ali sam ovo i očekivala. Nisam SBB, lokalni kablovski provajder.
alcesta Posted Tuesday at 04:15 PM Posted Tuesday at 04:15 PM More mrš dođe mi sad da uzmem ES plejer za inat
Boxy Posted Tuesday at 04:23 PM Posted Tuesday at 04:23 PM Ma djubrad, 4 nove Arene od kojih je jedna neka arena adrenalon, 500 dinara vise
alcesta Posted yesterday at 01:22 PM Posted yesterday at 01:22 PM Evo sam proverila, mi na Mtelu zasad možemo da gledamo te nove Arene samo preko Move aplikacije koja ima više kanala nego standardni paketi. Ja sam to dobila džabe u nekoj akciji da nas navuku da produžimo ugovor, ali treba poseban STB za svaki TV, i naravno inače se plaća poseban dodatak za to. Adrenalin nije ništa posebno, samo Formula i auto trke, to ne gledam ionako
Boxy Posted yesterday at 01:40 PM Posted yesterday at 01:40 PM I SBB je mogao da ih ukljuci u promotivni period od mesec, dva, cisto da vidim kako izgledaju te nove arene i sta ce ici na njima, pa tek onda da naplacuje, ali svi alavi 2
Drug Crni Posted yesterday at 01:54 PM Posted yesterday at 01:54 PM Ja sam takođe bio korisnik SBB, tačnije Total Tv, i imam sve nove Arene, uklj.Arena Tenis.
Boxy Posted yesterday at 02:18 PM Posted yesterday at 02:18 PM Total Tv je sad telekom, to je druga prica.
Boxy Posted yesterday at 02:24 PM Posted yesterday at 02:24 PM Ali vas dvoje mozete taman da javljate valja li ta arena tenis ili ce isto ocajno da prenose kao i do sad.
Drug Crni Posted yesterday at 02:24 PM Posted yesterday at 02:24 PM Ma, veruj mi da ja to više ne umem da ispratim. Nego, sinoć legnem i rekoh taman da pogledam šta prenose od tenisa (igraju se Mastersi), kad ono repriza iz Bad Homburga: Švjontek - Pegula
Boxy Posted yesterday at 02:30 PM Posted yesterday at 02:30 PM Hahahah, tacno sam znala, posto i na obicnim kanalima repriziju neke sulude meceve, a masterse ne konstatuju. Doci ce promene, vratice nam se SK 🤞 1 1
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Neću biti sad kod kuće pa ni ja verovatno neću imati gde da gledam narednih par nedelja, ali videćemo. Bar bi ovaj teniski kanal morao da prenosi aktuelne turnire
Milutinov Tata Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ja sam prosao kao Boxy, sinoc kao sumanut jurim po Arenama da gledam Gof protiv Kolins i opet nista, sve neke reprize od proletos na 15 kanala, a ova 3 nova nema. Danas vidim dodate te nove Arene, ja se jos jadan poradovao, ali kad sam kliknuo, gde si posao druze, mora da se doplati . Ne znam da li da ih zovem i da pripretim raskidom ugovora, kada sam uzmiao paket birao sam onaj skuplji sa svim SK kanalima bas zbog tenisa, sad su mi ga fakticki ukinuli. Kad ce US Open, Pesikana i Banjca sada cekam kao ozeblo sunce. Edited 19 hours ago by Milutinov Tata
Marko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Milutinov Tata said: Ja sam prosao kao Boxy, sinoc kao sumanut jurim po Arenama da gledam Gof protiv Kolins i opet nista, sve neke reprize od proletos na 15 kanala, a ova 3 nova nema. Danas vidim dodate te nove Arene, ja se jos jadan poradovao, ali kad sam kliknuo, gde si posao druze, mora da se doplati . Ne znam da li da ih zovem i da pripretim raskidom ugovora, kada sam uzmiao paket birao sam onaj skuplji sa svim SK kanalima bas zbog tenisa, sad su mi ga fakticki ukinuli. Kad ce US Open, Pesikana i Banjca sada cekam kao ozeblo sunce. Nisi jedini rekao bih
Recommended Posts