Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Sledece nedelje u duplom kolu, mi protiv dve ekipe koje su pobedile, Grobari protiv dve ekipe koje su izgubile.

Obe ekipe da se lupaju u dupe ako izvuku po jednu ppbedu.

Inace Sarunadova zona potpuno paralisala Pao do one trojke Slukasa. Mi smo juce postavili zonu Realu. I nije bilo lose, toliko smo je ocajno odigrali da i Real nije znao sta da radi na takvu "odbranu". 

• Like 1
  • Ha-ha 1

30 minutes ago, NMX said:

Sledece nedelje u duplom kolu, mi protiv dve ekipe koje su pobedile, Grobari protiv dve ekipe koje su izgubile.

Obe ekipe da se lupaju u dupe ako izvuku po jednu ppbedu.

Inace Sarunadova zona potpuno paralisala Pao do one trojke Slukasa. Mi smo juce postavili zonu Realu. I nije bilo lose, toliko smo je ocajno odigrali da i Real nije znao sta da radi na takvu "odbranu". 

Ubice nas i Monako i Fener

sve sto nisu mogli, moci ce protiv nas

• Like 1

4 minutes ago, Kooineeperk said:

Edwards u Minhenu presao put od winner-a preko tragicara (kako smesni koraci) pa ponovo do winner-a ('ladan ko spricer sa linije za bacanja). 30p covek sasuo... 

Imao pre koraka čistu bačenu u aut na +4 i Dorsi im daje tricu.I stvarno je mogao do tragičara da Vezenkov nije prebrzo ispalio dve trojke i mašio

Edited by mister-no
  • Like 1
  • Thanks 1

5 minutes ago, Don Dusko said:

Oliju nesto ne stima. Ne znam sta.

Mada kudos ka Bajernu koji je uradio isto i protiv Reala.Ne predaju se.

Ne štima im trener i njegov karakter, ekipa u kojoj svaki igrac ima 15+ poena u rukama i svako zeli loptu, haoticne izmjene itd…

9 minutes ago, mister-no said:

Imao pre koraka čistu bačenu u aut na +4 i Dorsi im daje tricu.I stvarno je mogao do tragičara da Vezenkov nije prebrzo ispalio dve trojke i mašio

A da da i to sam zaboravio, thanks. Kao ajde nije bila samo njegova greska, neki nesporazum su imali ali je generalno on izbacio...

• Like 1

8 minutes ago, Sector said:

Edwards zadnje 2 utakmice 62 poena a utisak dok ga gledam mostly negative.

Takav je igrač, ne bih ga nikad poželeo..

Nego Bajern ima trenerčinu i gospodina i on će da izvuče sve pozitivno iz svakoga pa i njega i Nejpira.

• Like 2