Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Partizan na svakoj poziciji ima boljeg igraca od Zvezde, plus trenera kojem svi veruju dok ce Zvezdin da leti u slucaju da veze tri poraza na pocetku sezone i jos uz sve to ima kontinuitet dok je Zvezda napravila skoro citav novi tim. Partizanov tim je balansiraniji, a Zvezda nije nista naucila iz prosle sezone i ponovo ima samo jednog solidnog defanzivca spolja. 

Verovatno ovaj Zvezdin tim gledajuci pojedinacno pozicije jeste bolji od proslosezonskog, ali je proslosezonski imao upravo taj kontinuitet, Kodija i Kenana koji su dosli kao velika pojacanja dok im ove sezone niko ne veruje, trenera u kojeg su takodje svi imali poverenje, i naravno Bolomboja kojeg niko od ovih centara ne moze da zameni. 

Bez obzira na nikad veca ulaganja, u trenutnim okolnostima po meni bi iznad ocekivanja bilo da Zvezda bude i osma, a kamoli na poziciji 6.

• Like 1
Posted
32 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ako ove sezone budemo ispred komšija na kraju regularnog dela, ja pojedem svoju forumsku diplomu. 

Ništa, onda već počni da jedeš haha 😉 

Posted
17 minutes ago, СтелаРоса said:

Partizan na svakoj poziciji ima boljeg igraca od Zvezde, plus trenera kojem svi veruju dok ce Zvezdin da leti u slucaju da veze tri poraza na pocetku sezone i jos uz sve to ima kontinuitet dok je Zvezda napravila skoro citav novi tim. Partizanov tim je balansiraniji, a Zvezda nije nista naucila iz prosle sezone i ponovo ima samo jednog solidnog defanzivca spolja. 

Verovatno ovaj Zvezdin tim gledajuci pojedinacno pozicije jeste bolji od proslosezonskog, ali je proslosezonski imao upravo taj kontinuitet, Kodija i Kenana koji su dosli kao velika pojacanja dok im ove sezone niko ne veruje, trenera u kojeg su takodje svi imali poverenje, i naravno Bolomboja kojeg niko od ovih centara ne moze da zameni. 

Bez obzira na nikad veca ulaganja, u trenutnim okolnostima po meni bi iznad ocekivanja bilo da Zvezda bude i osma, a kamoli na poziciji 6.

Sve je to super, samo zaboravljaš jednu potpuno beznačajnu činjenicu, a to je da Partizan NEMA centra...

Znači njihov centar je Tajrik koji je povredjen, što znači da ako on nije zdrav, oni u celooom svom rosteru imaju ukupno NULA klasičnih centara, a Pokuševski koji može glumiti centra je isto celog života povredjen.

Tako da ne vidim kako su oni to neuporedivo bolji tim i izbalansiraniji od Zvezde koja ima ČETIRI centra, koja ima ČETIRI krilna centra, a oni ZBIRNO, imaju računajući i poziciju 4 i poziciju 5 UKUPNO ČETIRI visoka igrača.

To su: Osetkovski, Parker, Pokuševski i Tajrik, od čega ponavljam dvojica, čak i trojica ako Parkera računaš skloni(bili) povredama.

Njima objektivno na ovaj roster, fali jedan snažan defanzivni kvalitetan centar, plus neki Koprivica, odnosno Tanasković za kojeg se pisalo da dolazi, da bi imali kao i svih prethodnih godina 3 centra klasična, jer trenutno imaju samo JEDNOG.

Takodje, Nitkilina im je od 12 meseci, povredjen jedno 10 meseci, Lundberb otišao, Nakić im je povredjen takodje često baš.

Jedino da ubace neke centre iz juniorske škole.

Moja prognoza je potpuno realna, čak i optimistična, jer su prošle sezone bili takodje ako se sećaš na 12.mestu, sa svega 16 pobeda čini mi se...

Povrede i širok roster su ključne u sezoni gde odigraš zbirno po 80-90 mečeva i više u sezoni.

Posted

Koliko sam ispratio potpisuju Lovernja? 

4: Jabari, Pokusevski, (Bonga)

4/:5: Osetkovski

5: Tajrik, Lovernj

Nisam siguran da je Zvezda kvalitetnija na ovim pozicijama, jedino brojnija. Uzimas kao argument to sto Zvezda ima cetiri centra, od kojih je jedan povredjen vec 5-6 meseci i niko ne zna kada ce nazad na teren, a drugi je Plavsic. Nisam siguran ni koja cetiri krilna centra ima Zvezda, tu su Moneke i Deda, Semi koji moze na 4, i ne znam ko jos, necemo valjda malog Stojkovica uzimati za ozbiljno? 

Sto se tice povreda apsolutno se slazem, one mnogim timovima kroje sezonu. Da se Bolomboj nije povredio... 

Posted (edited)
23 minutes ago, СтелаРоса said:

Koliko sam ispratio potpisuju Lovernja? 

4: Jabari, Pokusevski, (Bonga)

4/:5: Osetkovski

5: Tajrik, Lovernj

Nisam siguran da je Zvezda kvalitetnija na ovim pozicijama, jedino brojnija. Uzimas kao argument to sto Zvezda ima cetiri centra, od kojih je jedan povredjen vec 5-6 meseci i niko ne zna kada ce nazad na teren, a drugi je Plavsic. Nisam siguran ni koja cetiri krilna centra ima Zvezda, tu su Moneke i Deda, Semi koji moze na 4, i ne znam ko jos, necemo valjda malog Stojkovica uzimati za ozbiljno? 

Sto se tice povreda apsolutno se slazem, one mnogim timovima kroje sezonu. Da se Bolomboj nije povredio... 

Nema ništa od Lovernja.

Mi na 4 možemo i Kalinu kao i prosle sezone sto je igrao, a u small ball u Efesu nekada bio cetvorka redje, ali nekada i Nwora

Pokusevski je dugo povredjen i inače od kada sam čuo za njega da postoji uvek je povredjen, Bonga dobio odmor 10 dana otprilike zbog evropskog prvenstva, tako da potpuno neuigrani, roviti i povredjeni idu na prvo kolo evrolige i gostovanje Dubaiju, a 2 dana kasnije dočekuju Armani, koji prvi put igra u 3 dana u životu 2 meča u Beogradu, gostuje u istoj areni i Zvezdi i Partizanu u nepuna 3 dana 😄

Edited by Zvezdaš96
Posted

@Zvezdaš96

Ja stvarno ne znam sta je tebi, malo-malo pa smesno, mogao bi malo da odmoris ... dovoljno sto ne znas da Kalina u Efesu ima minuta kao ti i ja zajedno u Zvezdi ... mojne vise, ko Boga te molim ...

• Like 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Plant said:

@Zvezdaš96

Ja stvarno ne znam sta je tebi, malo-malo pa smesno, mogao bi malo da odmoris ... dovoljno sto ne znas da Kalina u Efesu ima minuta kao ti i ja zajedno u Zvezdi ... mojne vise, ko Boga te molim ...

Kalina u Efesu? Gde sam to napisao, nisi pročitao, rekao sam za Nworu u Efesu.

Ukoliko ti se ne dopadaju komentari, ne moraš ih čitati, a posebno ukoliko te ne zanima ne moraš mi replicirati i direktno se obratiti, ukoliko se ne slažeš sa mojim mišljenjem.

Edited by Zvezdaš96