MrTripleDouble Posted Friday at 04:22 PM Posted Friday at 04:22 PM Gospodska pošalica gospon Ljulja. Veliki je to igrač i čovek, nema šta. Čini mi se i da igra mnogo bolju sezonu nego prethodnu kada je često bio minus igrač i da bude kontraproduktivan po Real. 1 1
wrach Posted Friday at 06:45 PM Posted Friday at 06:45 PM 2 hours ago, MrTripleDouble said: Gospodska pošalica gospon Ljulja. Veliki je to igrač i čovek, nema šta. Čini mi se i da igra mnogo bolju sezonu nego prethodnu kada je često bio minus igrač i da bude kontraproduktivan po Real. Ako je Ljulj gospodin - onda je i ova tvoja posaljica bas onako gospodska. 1 1 1
MrTripleDouble Posted Friday at 06:52 PM Posted Friday at 06:52 PM 6 minutes ago, wrach said: Ako je Ljulj gospodin - onda je i ova tvoja posaljica bas onako gospodska. Ma jok bre, gospodsko je bilo skandiranje sinoc prema njemu i Musi. Pretpostavljam da to odobravas. 😀 1
Estrella Roja Posted Friday at 07:10 PM Posted Friday at 07:10 PM Šta je ovo u Atini, gde je Dora Panteli?
Papanikolesku Posted Friday at 07:38 PM Posted Friday at 07:38 PM 27 minutes ago, Estrella Roja said: Šta je ovo u Atini, gde je Dora Panteli? Dora je trudna 1 1 1
wrach Posted Friday at 07:45 PM Posted Friday at 07:45 PM 49 minutes ago, MrTripleDouble said: Ma jok bre, gospodsko je bilo skandiranje sinoc prema njemu i Musi. Pretpostavljam da to odobravas. 😀 Nisam slusao, ne znam cime su castili Musu ali Ljulj je pretpostavljam dobio "puta madre" sto je, po mom misljenju, u sportu normalno, narocito ako si sve osim gospodin. Svejedno, dosta sam slova potrosio na ovu tvoju jeftinu udicu. 3
Shonewizard Posted Friday at 08:34 PM Posted Friday at 08:34 PM Imam osjećaj da su komšije jedina nesrećnija/nespretnija/nesposobnija ekipa u neizvjesnim završnicama od KKP, ali onda se ipak sjetim da su upravo nas dobili u neizvjesnoj završnici i taj meč se ispostavlja presudnim 😁 5 1
Gudura Posted Friday at 08:39 PM Posted Friday at 08:39 PM 3 minutes ago, Shonewizard said: Imam osjećaj da su komšije jedina nesrećnija/nespretnija/nesposobnija ekipa u neizvjesnim završnicama od KKP, ali onda se ipak sjetim da su upravo nas dobili u neizvjesnoj završnici i taj meč se ispostavlja presudnim 😁 Mi smo na pola/pola otprilike u neizvesnim ove sezone, problem je sto su porazi uglavnom dosli u poslednjih nekoliko utakmica, pa se lako zaborave one guste zavrsnice koje smo dobili u toku sezone
Papanikolesku Posted Friday at 08:53 PM Posted Friday at 08:53 PM Dobro peglanje u sred Atine protiv evropskog prvaka, najboljeg igrača EL i sudija, a bez najboljeg igrača. Tamo kradu na Boga ne misle 5 1
Čvarkov Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM 13 minutes ago, Papanikolesku said: Tamo kradu na Boga ne misle Baš je tužno gledati kako sudije pojačavaju za odabrane kako se sezona približava kraju. Ne tražim opravdanje u suđenju i stvarno mislim da smo sami sebi krivi za većinu stvari kao i povrede glavnih igrača, ali suđenje je veliki problem ove košarkaške organizacije koja je ionako užasno vođena. 11
Papanikolesku Posted Friday at 09:28 PM Posted Friday at 09:28 PM 1 minute ago, Čvarkov said: Baš je tužno gledati kako sudije pojačavaju za odabrane kako se sezona približava kraju. Ne tražim opravdanje u suđenju i stvarno mislim da smo sami sebi krivi za većinu stvari kao i povrede glavnih igrača, ali suđenje je veliki problem ove košarkaške organizacije koja je ionako užasno vođena. Nema šta, upumpana velika lova, deoničari takmičenja, kadija te tuži kadija ti sudi. Suđenje u Pireju, OAKI, i generalno za Real gde god da igra je takvo kakvo je i možemo samo da kukamo, i na to da dobijemo po ušima u vidu neke novčane kazne za dug jezik. Onaj Ataman i Barcokas skaču po glavama, ne znam gde je obraz samo. To nije kriterijum, to je otimanje. I kasnije plaćaj 5M da te navlače na kurac. Jebi ga. Što se tiče tekme, već na lajvu napisah da je bila top košarka za gledati iz ugla neutralnog ljubitelja igre. Moje neko mišljenje je da je Sferopulos izgubio utakmicu vraćanjem Mekintajera u igru, koji je doslovno bio skretničar na jednoj nozi. U redu je da probaš sa njim, ali nakon dva minuta ti moraš da vidiš da ne ide tako i ubaciš zdravog igrača koji će ispoštovati bar odbranu. Na +8, kao po nekoj vašoj staroj navici iz prethodnih evroligaških sezona, kreće čuvanje rezultata i trošenje vremena, tapkanje lopte i rešavanje iz teških neigrađenih pozicija na isteku 24 sec. Šteta, jer vam je napad bio fluidan do tad, pogađalo se iz svih pozicija, i to iz nekih timskih akcija gde ste imali mnogo otvorenih šuteva i završnica na obruču. Nije bilo razloga da nakon 37 minuta promeniš nešto što ti je i donelo tu razliku, PAO ni u jednom momentu nije kontrolisao meč. 16
ChrisJudd Posted Friday at 09:46 PM Posted Friday at 09:46 PM Iako dosta neizvesna sezona, na kraju ipak prvih 7 kako su kladionice i predvidele na početku (ne tim redosledom). Od ostalih Zvezda očekivano u plej inu, neočekivano Bajern i Pariz. Podbacili Partizan i Milano, možda se opravdanje može naći da su to ekipe sa najviše povreda u toku sezone, a možda im je trenere pregazilo vreme.
Cavani Posted Friday at 10:01 PM Posted Friday at 10:01 PM 1 hour ago, Shonewizard said: Imam osjećaj da su komšije jedina nesrećnija/nespretnija/nesposobnija ekipa u neizvjesnim završnicama od KKP, ali onda se ipak sjetim da su upravo nas dobili u neizvjesnoj završnici i taj meč se ispostavlja presudnim 😁 Bio je prilog o neizvesnim zavrsnicama na Areni, Zvezda je bila na 5-7 pre Pao, Partizan je najgori u EL sa 1-8. 1
Losmi17 Posted Friday at 10:11 PM Posted Friday at 10:11 PM Kkcz po starom obicaju, utronjali se. Zauvek luzeri. Mi defanzivno u smece modu. I trener Ataman je zabrinut. Imamo 2 nedelje da se pregrupisemo. Sto se tice plejina, Bayern dobija 15-20. 1 1
Papanikolesku Posted Friday at 10:14 PM Posted Friday at 10:14 PM 12 minutes ago, Cavani said: Bio je prilog o neizvesnim zavrsnicama na Areni, Zvezda je bila na 5-7 pre Pao, Partizan je najgori u EL sa 1-8. I ćorava koka bi nabola još nekog pored Albe.
Урош19 Posted yesterday at 12:32 AM Posted yesterday at 12:32 AM (edited) 2 hours ago, Losmi17 said: Kkcz po starom obicaju, utronjali se. Zauvek luzeri. Mi defanzivno u smece modu. I trener Ataman je zabrinut. Imamo 2 nedelje da se pregrupisemo. Sto se tice plejina, Bayern dobija 15-20. Koji ste to vi druže? Navijaš za jebenog Atamana i protiv zvezde i protiv partizana, pa ovakvih likova da nema trebalo bi vas izmisliti. Posle onakve izjave govneta da neko navija za Atamana protiv naših klubova, pa to je meni neverovatno. Vokabular mi nije dovoljno bogat da opišem ovo. Edited yesterday at 12:43 AM by Урош19 6
drperce Posted yesterday at 06:21 AM Posted yesterday at 06:21 AM 8 hours ago, ChrisJudd said: Iako dosta neizvesna sezona, na kraju ipak prvih 7 kako su kladionice i predvidele na početku (ne tim redosledom). Od ostalih Zvezda očekivano u plej inu, neočekivano Bajern i Pariz. Podbacili Partizan i Milano, možda se opravdanje može naći da su to ekipe sa najviše povreda u toku sezone, a možda im je trenere pregazilo vreme. Pa Partizan i nije nesto kuburio sa povredama - od tri glavna igraca Karlik, Sterling i Tajrik samo ovaj poslednji je propustio ove dve utakmice. Sledeca grupa igraca po bitnosti Dejvis odigrao sve, Bonga propustio par kom i jedino Marinkovic nije igrao pola sezone Uporedis to sa Barsom koja ostala bez prvog pleja celu sezonu, Pao povrede svih centara da su vracali Plajsa iz penzije, , nama koji pola sezone igramo bez stuba odbrane i jednog od najbitnijih igraca... 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 06:29 AM Posted yesterday at 06:29 AM Ako dobro razumem sistem, Zvezda gostuje Bajernu, pa ako pobedi onda gostuje porazenom iz Barsa- Pariz? Nece biti lako ali ima i gorih puteva do plejofa, narocito ako posle Bajerna ode u Pariz.
drperce Posted yesterday at 06:32 AM Posted yesterday at 06:32 AM 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ako dobro razumem sistem, Zvezda gostuje Bajernu, pa ako pobedi onda gostuje porazenom iz Barsa- Pariz? Nece biti lako ali ima i gorih puteva do plejofa, narocito ako posle Bajerna ode u Pariz. Real - Pariz Barsa je peta, igra sa Monakom u 1/4
ScepanScekicSto Posted yesterday at 06:59 AM Posted yesterday at 06:59 AM (edited) 38 minutes ago, drperce said: Pa Partizan i nije nesto kuburio sa povredama - od tri glavna igraca Karlik, Sterling i Tajrik samo ovaj poslednji je propustio ove dve utakmice. Sledeca grupa igraca po bitnosti Dejvis odigrao sve, Bonga propustio par kom i jedino Marinkovic nije igrao pola sezone Uporedis to sa Barsom koja ostala bez prvog pleja celu sezonu, Pao povrede svih centara da su vracali Plajsa iz penzije, , nama koji pola sezone igramo bez stuba odbrane i jednog od najbitnijih igraca... ife skoro 2 meseca posle rep.pauze od tad ne moze da se sastavi sa loptom vanja 3 meseca Bonga 4-5 utakmica Nilikina vise nije igrao nego sto nije Tajrik ne igra najbitnije meceve u sezoni i svako malo neko prehladjen i sta sve ne... A upravo sto su ta tri glavna igraca gazena do iznemoglosti sad ni oni nisu za kurac Edited yesterday at 07:00 AM by ScepanScekicSto 2 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:02 AM Posted yesterday at 07:02 AM 29 minutes ago, drperce said: Real - Pariz Barsa je peta, igra sa Monakom u 1/4 Ok, hvala. Raspored pozicija na sajtu el u game center nije isti kao i u standings, ja sam pogledao samo ovo prvo, pozicije u zagradama
drperce Posted yesterday at 07:12 AM Posted yesterday at 07:12 AM (edited) 14 minutes ago, ScepanScekicSto said: ife skoro 2 meseca posle rep.pauze od tad ne moze da se sastavi sa loptom vanja 3 meseca Bonga 4-5 utakmica Nilikina vise nije igrao nego sto nije Tajrik ne igra najbitnije meceve u sezoni i svako malo neko prehladjen i sta sve ne... A upravo sto su ta tri glavna igraca gazena do iznemoglosti sad ni oni nisu za kurac Aj sad sam pogledao na sajtu Ife odigrao 26 (+2 nije odigrao odlukom trenera) znaci propustio samo 6 Vanja odigrao 21 - za njega i napisah da je jedini od bitnijih koji je propustio pola sezone Bonga odigrao 30 Nilikina uvek bio injury prone, to je kao da racunas da ce Nedovic da odigra sve utakmice. btw i ono sto je igrao bio je manje vise los Tajrik odigrao 32 utakmice - nije igrao samo protiv Zalgirisa i Reala Takoda to nije isto kao povreda Laprovitole, Lesora i Jurcevena, Bolomboja, Larkina itd Taj narativ o povredama igraca Partizana jedino ako se racunaju povrede Bosnjakovica i Nakica Edited yesterday at 07:14 AM by drperce a 3
ScepanScekicSto Posted yesterday at 07:16 AM Posted yesterday at 07:16 AM 1 minute ago, drperce said: Aj sad sam pogledao na sajtu Ife odigrao 26 (+2 nije odigrao odlukom trenera) znaci propustio samo 6 Vanja odigrao 21 - za njega i napisah da je jedini od bitnijih koji je propustio pola sezone Bonga odigrao 30 Nilikina uvek bio injury prone, to je kao da racunas da ce Nedovic da odigra sve utakmice. btw i ono sto je igrao bio je manje vise los Tajrik odigrao 32 utakmice - nije igrao samo protiv Zalgirisa i Reala Tako ako ti je to isto kao povreda Laprovitole, Lesora i Jurcevena, Bolomboja, Larkina itd Taj narativ o povredama igraca Partizana jedino ako se racunaju povrede Bosnjakovica i Nakica ne ne ne poredim sa Barsom.. niti racunam nakica i bosnjakovica ali govorim da su te povrede dovele do jahanja nosilaca, sto je rezultiralo i njihovim raspadanjem Takodje, nije isto kad ti Tajrik ne igra prltic Zalgirisa odlucujuci mec ali potpuno je irelevantno 2
drperce Posted yesterday at 07:21 AM Posted yesterday at 07:21 AM 1 minute ago, ScepanScekicSto said: ne ne ne poredim sa Barsom.. niti racunam nakica i bosnjakovica ali govorim da su te povrede dovele do jahanja nosilaca, sto je rezultiralo i njihovim raspadanjem Takodje, nije isto kad ti Tajrik ne igra prltic Zalgirisa odlucujuci mec ali potpuno je irelevantno Pa od 34 utakmice veca je verovatnoca da se propusti po neka utakmica ako nista drugo zbog gripa ce da propuste neku Bar 5-6 ekipa je imalo mnogo vece probleme sa povredama nego KKP 19 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ok, hvala. Raspored pozicija na sajtu el u game center nije isti kao i u standings, ja sam pogledao samo ovo prvo, pozicije u zagradama Da vec danima nisam pravio kalkulacije ne bih ni ja imao pojma ko je na kom mestu
Barkley#34 Posted yesterday at 07:23 AM Posted yesterday at 07:23 AM 6 minutes ago, drperce said: Nilikina uvek bio injury prone, to je kao da racunas da ce Nedovic da odigra sve utakmice. btw i ono sto je igrao bio je manje vise los Ovo može da izjavi samo onaj ko nije gledao mečeve do njegove povrede. Imao je iznenađujuće solidan šut na dosta utakmica i bio jedan od ključeva odbrane kojom smo došli u seriju pobeda. Ovaj tim je bio namešten tako da ima dosta igrača slične važnosti pa ko se kako pokaže, plus da se drže ritam i odbrana. Međutim, povrede jesu uzrokovale stalno menjanje uloga igrača i jahanje pojedinaca. Naravno, nisu one osnovni uzrok našeg neuspeha ali jesu jedan od faktora. 5
Recommended Posts