MrTripleDouble Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pa jeste Theis bio van polukruga, al to sto pomerio levu nogu ne racunamo?! Progutase pustaljku ovi nas na cist faul nad litvanskim drvosecom
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Monako skandalozno izgleda. Kako ce da se steluje to 4/5 mesto da se ide na njih 1
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Komšije baš poljuljano izgledaju. Legla im je ova Alba k'o kec na deset, verovatno bi sa svakom drugom ekipom imali ozbiljnih problema. Real uhvatio zalet, teško će njih neko pobediti do kraja.
Jakob Aman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Neverovatan je Dejvis sa svojim pomraćenjima. Nisam ga pratio pre Partizana, ali ovo što sad igra je sramotno.
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Žalgiris bi ovo izgubio u 16 od 17 utakmica. Tu jednu bi nas dobili. 2 7
Knipex Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sad sam prebacio da ispratim kraj utakmice Barsa-Bajern. Biće ovde svega, neizvesno deluje.
Grobarcina1992 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Knipex said: Au jbt kakva povreda Metua Šta je bilo nisam upratio
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Šta je bilo nisam upratio Povredio se prilikom izvođenja lopte ispod koša, bez ikakvog kontakta, ja ne znam šta se desilo.
Grobarcina1992 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: Povredio se prilikom izvođenja lopte ispod koša, bez ikakvog kontakta, ja ne znam šta se desilo. Sad sam bas video snimak meni deluje da je otišla Ahilova tetiva 1
MrTripleDouble Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Grobarcina1992 said: Sad sam bas video snimak meni deluje da je otišla Ahilova tetiva 99.9% okrenuo se pozadi kao da ga je neko udario, to igraci nesvesno urade kad im pukne ahilova... 3
Knipex Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Barselona baš nema sreće sa povredama ove sezone. Generalno ima dosta povređenih igrača u svim ekipama, ali mi deluje da oni prednjače. Edited 13 hours ago by Knipex
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ajmo Asvel nekako, pa da Pantic sprema specijal - Ciganin Parker kupio utakmicu od Cigana iz Pireja 1
Grobarcina1992 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 8 minutes ago, Knipex said: Barselona baš nema sreće sa povredama ove sezone. Generalno ima dosta povređenih igrača u svim ekipama, ali mi deluje da oni prednjače. Oni i Fener turci su bez Vilbekina ostali posle prvog kola Edited 13 hours ago by Grobarcina1992
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Sector said: Izgubiće Barsa jebena. Panter doneo pobedu Bajernu. 1
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Izgubi Barsa. Sve je krenulo po zlu od one nonšalantno bačene lopte Pantera preko celog terena. Pa promaši trojku, izgubi loptu, a ne pogodi ni ovaj poslednji šut.
Gudura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sta je prosula Barsa, neverovatno🫣 Kevine, Kevine, kakva si ti krava muzara😆
Recommended Posts