Borca Posted yesterday at 11:56 AM Posted yesterday at 11:56 AM (edited) 42 minutes ago, Sokmeniki said: Aliou Diarra novi centar Virtusa iz Bolonje. 21 godina, 206cm iz Malija. Na Afrobasketu je biljezio 15poena i 10 skokoca na utakmici i sa Malijem usao u finale, najbolju utakmicu odigrao protiv Obale Slonovace 35 poena. Igrao je za Dalas u ljetnoj ligi ove sezone 2 utakmice i dao Orlandu 12 poena za 14 minuta. To je to sto sam nasao o njemu, mozda neko od vas zna nesto vise? Ako je tacno ono sto pise na Wiki sezonu 22/23 je igrao kod kuce u Maliju, sezonu 23/24 u Maroku, a proslu sezonu 24/25 u Ruandi. Odlican je bio na skoro zavrsenom AfroBasket-u pa nam ostaje da vidimo kakav ce biti u Evropi. Edited yesterday at 11:57 AM by Borca
Poenter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Najjače su one priče kako Jokić, Dončić ne bi trpali u EL kao što trpaju u NBA-u. Kao drugačija košarka, pravila... Igraju se odbrane, bajo moj. Vidimo kako ne bi. Jedini validan argument jeste da se igra 8 minuta manje, ali isto tako sa druge strane i protivnici su im slabiji. Kao ne bi mogli u EL da imaju po 30 poena u proseku. Oni sa basketnewsa su nešto kao pričali da bi Dončić imao valjda 23 u proseku u EL ili tako nešto. Jes', NBA otpadak Majk Džejms je trpao po 21, 22 poena po sezoni, a superstar Dončić bi tek poen ili dva više. Ne bi jedino trpali ako ne bi bili zainteresovani da trpaju. 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Glupa priča. I ovo EP je dokaz kakve su klase NBA igrači naspram konkurencije koja igra u Evropi, čak i prosečni NBA igrači poput Avdije, kamoli Jokić i Dončić, davali bi po koliko hoće. 1
Recommended Posts