Borca Posted Wednesday at 04:32 PM Posted Wednesday at 04:32 PM Justin Robinson i zvanicno novi igrac Pariza. Yoan Makoundou se i zvanicno vratio u Monako posle pozajmica u prethodne 2 sezone.
Borca Posted yesterday at 01:57 PM Posted yesterday at 01:57 PM 20-godisnji centar Mouhamed Faye i zvanicno novi igrac Pariza.
Elevator Operater Posted yesterday at 07:03 PM Posted yesterday at 07:03 PM LW4 u Makabiju. Do 1. avgusta ima nba out. Prastajte ako je neko vec pisao. 1
Čvarkov Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: LW4 u Makabiju. Do 1. avgusta ima nba out. Prastajte ako je neko vec pisao. Nije bilo nigde.
Christofer Moltisanti Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 18 hours ago, Borca said: 20-godisnji centar Mouhamed Faye i zvanicno novi igrac Pariza. Na osnovu čuvene nauke o imenima već je odličan 1
Estrella Roja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ajzea Koriander prešao iz Virtusa u Efes. Čudno da je sa 28 godina imao NBA aut klauzulu sa obzirom da tamo nikad nije ni igrao.
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Estrella Roja said: Ajzea Koriander prešao iz Virtusa u Efes. Čudno da je sa 28 godina imao NBA aut klauzulu sa obzirom da tamo nikad nije ni igrao. Spoiler 1 4
Borca Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Urbonas prenosi da Isaia Cordinier i Efes finaliziraju dogovor oko saradnje za naredne 2 sezone. Encestando prenosi da Bruno Fernando ostaje u Realu i naredne sezone, a da za finalno pojacanje za narednu sezonu Real trazi igraca na poziciji beka sutera.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Sviđa mi se šta radi Efes, sa NWB i Cordinierom su dodali baš dosta defanzive i atletike u spoljnu liniju, a već imaju Doziera. Larkin ima da uživa pored svih tih telohranitelja. 3
СтелаРоса Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kako vam za sada izgledaju na papiru ekipe u EL? Rekao bih da se Oly i Pao ponovo izdvajaju od ostalih. Asvel, Baskonija i Bajern mi za sada deluju kao klubovi koji nece mnogo moci u novoj sezoni gde su nikad veca ulaganja i konkurencija, a mislim da ce isto biti i sa Virtusom i Parizom. Za Makabi treba sacekati jos neko vreme da vidimo sta ce uraditi nakon sto su doveli Vokera. Za Real iskreno nisam siguran sta da mislim, verovatno dosta zavisi od tog novog beka kojeg treba da dovedu. Trenutno bih ovako rasporedio timove ako bih pravio sesire po kvalitetu: Oly, Pao Monako, Barsa, Efes, Fener, Hapoel, Armani Real, Partizan, Dubai Zalgiris, Zvezda, Valensija Pariz, Asvel, Baskonija, Virtus, Makabi, Bajern
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gabriele Procida 3 godine u Realu. @СтелаРоса Partizan ispred Barse, Hapoela i Armanija. Virtus mi je bolji od 16.mjesta sigurno. Ostalo se manje više slažem. 3
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 2 hours ago, СтелаРоса said: Kako vam za sada izgledaju na papiru ekipe u EL? Rekao bih da se Oly i Pao ponovo izdvajaju od ostalih. Asvel, Baskonija i Bajern mi za sada deluju kao klubovi koji nece mnogo moci u novoj sezoni gde su nikad veca ulaganja i konkurencija, a mislim da ce isto biti i sa Virtusom i Parizom. Za Makabi treba sacekati jos neko vreme da vidimo sta ce uraditi nakon sto su doveli Vokera. Za Real iskreno nisam siguran sta da mislim, verovatno dosta zavisi od tog novog beka kojeg treba da dovedu. Trenutno bih ovako rasporedio timove ako bih pravio sesire po kvalitetu: Oly, Pao Monako, Barsa, Efes, Fener, Hapoel, Armani Real, Partizan, Dubai Zalgiris, Zvezda, Valensija Pariz, Asvel, Baskonija, Virtus, Makabi, Bajern Teško je reći u ovom trenutku. Po meni svaka ekipa osim Asvela i Baskonije ima čemu da se nada i razlike u klasi uopšte nisu ogromne. Oly i Pao jesu 1st tier, Monako je još jači, Barsa se malo popunila, Efes mi se sviđa, Fener je za sad značajno slabiji ali oni tek treba da povuku poteze, Hapoel ima dobar roster, Milano standarno ima dobar roster, Partizan mi se sviđa i mogu mnogo ako sve klikne (samo su se nadogradili i to sa 2 klasna igrača), Real je Real - ne mogu da zamislim da oni nešto značajno zglajznu. Ostali su nešto slabiji ali ima i tu dobro skockanih ekipa (imho Žalgiris), Dubai mi se ne sviđa previše, Valensija mi se sviđa bekovski a ne sviđa centarski, Zvezda može da bude šesnaesta ali i šesta ako se haos malo organizuje, Virtus dosta bolji nego prošle sezone, biće i Makabi jači, Bajern nije loš, a i Pariz ima zanimljivih igrača mada teško da dve godine za redom tako iznenade...
Bogoljub Gagic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 25 minutes ago, Borca said: Bryant Dunston i zvanicno novi igrac Armanija. Иначе типс први најавио док су сви причали да иде у Пао.
Recommended Posts