Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
On 7/17/2025 at 10:47 AM, Dzo23 said:

Dubai BC:

1   Avramović, Wright, Mason

1/2  Prepelič

2  Musa, Andjušić

2/3  Bacon

3  Abas, Dangubić

3/4 Anderson

4  Bertans

5  Kabengele, Žaite, Kamenjaš

Mislim da su oni kompletirali roster. Eventualno još jedna četvorka mada nisam siguran. Ofanzivno, na prvu kad pogledaš, strašno potentan tim, al mislim da im mnogo fali čvrstine.

Znaci na ovo bi dosao Petrusev kao 4/5

Jaka ekipa, ali puna usijanih glava kojoj ne predvidjam vise od plej-ina

• Like 1
Posted

Pariz završio dva interesantna igrača. Prvi je Justin Robinson ex-Trapani, jedan od najboljih igrača iz Italijanske lige prošle sezone. Drugi je Lamar Stevens, NBA prolaznik koji bi mogao da ima lepu karijeru u Evropi, a pominjao se ranije kao želja večitih (ne znam da li su ti tračevi istiniti ali su ipak postojali), vrlo snažan i atletičan krilni igrač koji nije operisan od napadačkog skila.

Brazilac iz Ulma, Marcio Santos, je novo pojačanje Makabija.

Posted

Каква бре јака екипа па овде нико осим Мусе није калибар ЕЛ стартера екипе која циља плеј оф. Дивљачка екипа која ће по неког избомбардовати ал даље од 13-14-15 места неће доћи.

• Like 8
Posted
11 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Каква бре јака екипа па овде нико осим Мусе није калибар ЕЛ стартера екипе која циља плеј оф. Дивљачка екипа која ће по неког избомбардовати ал даље од 13-14-15 места неће доћи.

I ja ovo mislim. Ko voli da igra igrace na tiketima neka stavlja Musu svaku utakmicu +, verujem da ce se ispucavati samo tako.

Posted
5 hours ago, Don Dusko said:

Barsa bas vuce lose poteze.

Ja bi sekao vene da mi dodje Sengelija na 3 godine u Zvezdu....

A šta kažeš na ovo? 

After officially announcing a deal with Tornike Shengelia, FC Barcelona are set to make another marquee signing.

According to BasketNews sources, the Spanish powerhouse is close to signing a 9-year EuroLeague veteran Will Clyburn, with both sides close to an agreement.

Chema de Lucas prenosi da će Barsa posle Šengelije iz Virtusa dovesti i Vila Klajburna 😉

• Thanks 1
Posted

Clyburn i zvanično u Barsi, iako se to zna odavno da će tamo. Ugovor je potpisan za narednu sezonu. Živo me zanima kako će se on i Punter dogovoriti oko raspodele šuteva.

Posted
1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

90 - Лапровитола, Весели, Клајбурн
91 - Саторански, Шенгелија

Млада и перспектива екипа Барселоне.

A tek što su uštedeli, jebalo si mater.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne postoji nijedna mlada i perspektivna ekipa u Evroligi tako da Barsa tu nije izuzetak.

Не постоји млада екипа, али ни екипа у којој су сви носиоци ( првих 5-6-7) играча 32+ осим Барселоне

Posted

Мада за Басконију би се могло рећи да су млада екипа:
95 - Луваву
97 - Болдвин
98 - Седекерскис, Форест, Куруц
99 - Хауард
00 - Шаманић
01 - Рогавопулос
02 - Диоп, Фриш
04 - Вилар

Posted

Sportando prenosi 
- da je Lamar Stevens i zvanicno novi igrac Pariza
- da su Bryant Dunston i Armani blizu dogovora o saradnji
- da je Daniel Theis blizu odluke o produzetku saradnje sa Monakom za narednu sezonu (Urbonas prenosi iste informacije)
- da je Anthony Lamb "na radaru" Baskonije

BasketNews prenosi da je Yoan Makoundou blizu ostanka u Monaku (bio na pozajmicama prethodnih sezona, a ima ugovor sa Monakom do leta naredne godine) iako je bilo informacija da ce potpisati ugovor sa Barselonom.

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Nini3112 said:

Zavrsi Abrines karijeru,mogao je sigurno jos koju sezonu da pruzi

Šta je razlog, da li se zna možda?

Kroz maglu se sećam da je pričano o mentalnim problemima, ali sam ga možda pomešao sa Rubiom.

Posted
38 minutes ago, Estrella Roja said:

Šta je razlog, da li se zna možda?

Kroz maglu se sećam da je pričano o mentalnim problemima, ali sam ga možda pomešao sa Rubiom.

Imao je i on ozbiljnih mentalnih problema kad se vratio iz Amerike, verovatno je to razlog za prevremenu penziju

• Like 1
Posted (edited)

Maodo Lo potpisao jednogodišnji ugovor sa Zalgirisom.

Polako ostajemo bez opcija. 😉

Xavier Rathan Mayes zvanično u Bajernu. 

Edited by Dzo23