Stiletto Posted Thursday at 09:19 AM Posted Thursday at 09:19 AM Izašao raspored Evrolige za sledeću sezonu. https://media-cdn.cortextech.io/5388d334-0c11-46e3-a9e3-40959c2be835.pdf
Borca Posted Thursday at 09:28 AM Posted Thursday at 09:28 AM Levi Randolph i Makabi zvanicno okoncali saradnju.
Sharp Posted Thursday at 09:45 AM Posted Thursday at 09:45 AM Dobra stvar Dubaija u EL za nas neutralce je što će njihove domaće utakmice imati svoj rani termin koji se ne bi trebao poklapati s ostatkom Europe. 7 1
Chaos Is Me Posted Thursday at 09:59 AM Author Posted Thursday at 09:59 AM Loša stvar je što to znači neizostavno gledanje mile bronzane face Danila Anđušića svake nedelje. 24
MilošVB Posted Thursday at 10:00 AM Posted Thursday at 10:00 AM 1 minute ago, Chaos Is Me said: Loša stvar je što to znači neizostavno gledanje mile bronzane face Danila Anđušića svake nedelje. Verujem, ne previše. 1
wrach Posted Thursday at 12:17 PM Posted Thursday at 12:17 PM 3 hours ago, Chaos Is Me said: Anđušić, Dangubić a verovatno i Mason štrče ovde kao nepotrebni i igrači koji ne mogu da odgovore na nivo na kome Dubai sada treba da igra. To je moje mišljenje. Možda čak i Bertans, mada on i dalje ima taj jedan elitni segment i verovatno je još uvek u top 3 najmekše ruke u Evropi što se tiče igrača koji igraju na PF. Andjusic je nepotreban igrac za bilo koji EL tim koji ima ozbiljne ambicije.
goldberg bcd Posted Thursday at 12:31 PM Posted Thursday at 12:31 PM Zakopao se Dubai samo tako sa ovim bezdusnim punjacem statistike. Ne znam samo sta ce im on? Vec imaju Musu kao startnog beka, dva Amera na 1 koja su kompatibilna jedni sa drugim, Avramovica kao 1/2 opciju da malo izdivlja u napadu + tu je i Andjusic, a imaju i A&A duo na poziciji 3. Pogledao sam raspored, u 1. kolu se podrzavaju Armani i Dubai, a KKCZ ima bolesno lak raspored u prvih 7-8 kola. Imaju 4 vezana meca u BG, sta je bre ono?
m0k1 Posted Thursday at 12:35 PM Posted Thursday at 12:35 PM Isto tako od 9.1 Zvezda ima 4 gostovanja zaredom ali to ocigledno nisi video... 1
Sokmeniki Posted Thursday at 03:52 PM Posted Thursday at 03:52 PM Dobar raspored imamo, na pocetku odmah spektakl protiv Reala, pokusati zbog pocetka sezone na svjezinu nesto uraditi, onda dva teska gostovanja Valensiji i Parizu i nakon toga kuci Monako i u gostima Asvel. Moglo bi se tu izvuci 2-3, mozda 3-2, problem je sto je prvi dio dosta tezi od drugog dijela pa ako prezivimo to mozemo se nadati necemu do kraja. Forza Virtus 🖤🤍
Borca Posted Thursday at 06:06 PM Posted Thursday at 06:06 PM Eurohoops prenosi da su se Olimpijakos i Baskonija dogovorili i da ce Donta Hall biti novi igrac Olimpijakosa, ugovor navodno za naredne 3 sezone. Takodje je i Urbonas potvrdio ove informacije. 1
Borca Posted yesterday at 09:59 AM Posted yesterday at 09:59 AM Darius Thompson i zvanicno novi igrac Valensije, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone. Diego Flaccadori i Armani produzili saradnju. Ąžuolas Tubelis i zvanicno novi igrac Zalgirisa.
Borca Posted yesterday at 11:45 AM Posted yesterday at 11:45 AM Encestando prenosi da je Matteo Spagnolo opet "na meti" Baskonije posle pregovora koji su propali u Junu.
Čvarkov Posted yesterday at 12:27 PM Posted yesterday at 12:27 PM 2 hours ago, Borca said: Darius Thompson i zvanicno novi igrac Valensije, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.Diego Flaccadori i Armani produzili saradnju. Ąžuolas Tubelis i zvanicno novi igrac Zalgirisa. Ubiće nas u prvom kolu. 1
aleksa7 Posted yesterday at 01:06 PM Posted yesterday at 01:06 PM Јуртсевен, Хермансон, Калатес - распитује ли се ико за те играче?
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago SAZNAJEMO: Zvezda napada Vokera!https://telesport.rs/2025/07/18/saznajemo-zvezda-napada-vokera/ 1
Borca Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Momo Faye i Reggiana zavrsili saradnju, igrac je navodno u pregovorima sa Parizom. Pominje se i da postoji klauzula od 300 hiljada evra za klub koji zeli da ga dovede. 2
MarioKempes Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šteta što ovde nismo reagovali... Čuma Okeke se najbolje slaže uz Čima Moneke... 1 1
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: I verovatno im dolazi Saric na 4 🤯 Ne moze Saric na 4 nema šanse. Ogroman je, i jako spor. Ne znam kako su njega zamislili na 4
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, MarioKempes said: Šteta što ovde nismo reagovali... Čuma Okeke se najbolje slaže uz Čima Moneke... Čima Moneke posle 6 zaječarskih zidaraca🫣 1
Recommended Posts