Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Izašao raspored Evrolige za sledeću sezonu. https://media-cdn.cortextech.io/5388d334-0c11-46e3-a9e3-40959c2be835.pdf
Sharp Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dobra stvar Dubaija u EL za nas neutralce je što će njihove domaće utakmice imati svoj rani termin koji se ne bi trebao poklapati s ostatkom Europe. 6 1
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Loša stvar je što to znači neizostavno gledanje mile bronzane face Danila Anđušića svake nedelje. 20
MilošVB Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Loša stvar je što to znači neizostavno gledanje mile bronzane face Danila Anđušića svake nedelje. Verujem, ne previše. 1
wrach Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Anđušić, Dangubić a verovatno i Mason štrče ovde kao nepotrebni i igrači koji ne mogu da odgovore na nivo na kome Dubai sada treba da igra. To je moje mišljenje. Možda čak i Bertans, mada on i dalje ima taj jedan elitni segment i verovatno je još uvek u top 3 najmekše ruke u Evropi što se tiče igrača koji igraju na PF. Andjusic je nepotreban igrac za bilo koji EL tim koji ima ozbiljne ambicije.
goldberg bcd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zakopao se Dubai samo tako sa ovim bezdusnim punjacem statistike. Ne znam samo sta ce im on? Vec imaju Musu kao startnog beka, dva Amera na 1 koja su kompatibilna jedni sa drugim, Avramovica kao 1/2 opciju da malo izdivlja u napadu + tu je i Andjusic, a imaju i A&A duo na poziciji 3. Pogledao sam raspored, u 1. kolu se podrzavaju Armani i Dubai, a KKCZ ima bolesno lak raspored u prvih 7-8 kola. Imaju 4 vezana meca u BG, sta je bre ono?
m0k1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Isto tako od 9.1 Zvezda ima 4 gostovanja zaredom ali to ocigledno nisi video...
Sokmeniki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobar raspored imamo, na pocetku odmah spektakl protiv Reala, pokusati zbog pocetka sezone na svjezinu nesto uraditi, onda dva teska gostovanja Valensiji i Parizu i nakon toga kuci Monako i u gostima Asvel. Moglo bi se tu izvuci 2-3, mozda 3-2, problem je sto je prvi dio dosta tezi od drugog dijela pa ako prezivimo to mozemo se nadati necemu do kraja. Forza Virtus 🖤🤍
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Eurohoops prenosi da su se Olimpijakos i Baskonija dogovorili i da ce Donta Hall biti novi igrac Olimpijakosa, ugovor navodno za naredne 3 sezone. Takodje je i Urbonas potvrdio ove informacije. 1
Recommended Posts