MrTripleDouble Posted yesterday at 01:27 PM Posted yesterday at 01:27 PM Omari Moore ima ogroman potencijal. To je tip igraca kojem treba da se okrenu nasi skorojevici. Omiljeni non EL igrac prosle sezone, gledao sam Dacku samo zbog njega. Potpises ga na 3 godine i probas sa njim. Ne moze da ima vecu platu od 500k. I da ne bude nesto posebno nemas veliki rizik jer takvog igraca uvek mozes negde da udomis za razliku od ovih preplacenih veterana. Ne znam kako ce da se snadje u Valensiji jer su oni nagomilali igrace na spoljnim pozicijama uz ostanak glavnog potrosaca Montera. Bolje mu je bilo da je otisao kod cika Gordija kao sto se pricalo....
Borca Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM Eurohoops prenosi da ce Kostas Antetokounmpo potpisati 1+1 ugovor sa Olimpijakosom.
goldberg bcd Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 7/7/2025 at 11:13 AM, aleksa7 said: Све у свему, много још тога има да се одради у редовима малтене свих екипа и навијачима Вечитих можда не би било лоше да искулирају мало са свакодневним тензијама и притисцима на своје клубове јер није реално да све буде одрађено у року од недељу дана. Успут и припреме почињу тек за око два месеца, па времена дефинитивно има, како за ситне корекције, тако и за велике потезе. Толико од мене. Ако сам нешто пропустио или погрешио, радујем се да прочитам исправку/критику. Mi koji navijamo protiv tih klubova imamo razlog za zadovoljstvo - KKCZ sve vise lici na Maccabi sa ovim gomilanjem stranaca na sve pozicije osim plejmejkera. Taylor Ojeleye, Nwora Moneke Izundu Bas me zanima kako je bilo ko tamo zamislio da se osim ove trojice na krilu jos rotiraju Kalinic i Dobric + Davidovac. Dalje, Taylor umesto Nedovica, Nwora umesto Giedraitisa, Izundu umesto Mitrovica, ne znam u kojem slucaju je zamena bolja od igraca koji odlazi? Sto se tice KKP, oni mogu da budu opasniji, ali ovo sada je vec gomilanje igraca na 4 ako treba da dodje jos jedan centar + ni oni nemaju neki balans izmedju evropskih i americkih/ostalih igraca. To moze da funkcionise u slucaju Maccabija iz najboljih dana ili preskupog Monaca (mada su i oni uvek imali vrhunske evropske igrace u svojim redovima - Okobo, Moteiunas...), u slucaju KKP bas i ne.
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 hours ago, goldberg bcd said: Bas me zanima kako je bilo ko tamo zamislio da se osim ove trojice na krilu jos rotiraju Kalinic i Dobric + Davidovac. Dalje, Taylor umesto Nedovica, Nwora umesto Giedraitisa, Izundu umesto Mitrovica, ne znam u kojem slucaju je zamena bolja od igraca koji odlazi? Carter i Nwora će morati da šutiraju na svoj koš da bi bili gori od Nedovića i Giedraitisa. 4 4
Grobarcina1992 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago EXCLUSIVE | Tarık Biberovic rejected the offer from Memphis Grizzlies and reached a 3-year deal with Fenerbahçe Beko! (Yağız Sabuncuoğlu) 3
Igor_ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Grobarcina1992 said: EXCLUSIVE | Tarık Biberovic rejected the offer from Memphis Grizzlies and reached a 3-year deal with Fenerbahçe Beko! (Yağız Sabuncuoğlu) Odlican potez, osetio je da ce imati svu slobodu sad, bice masina sledece sezone. 6
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Imaće dobru ekipu Valensija ako su Thompson i Moore potpisani. 3
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Džesap u Bajernu, skoro sam ga hvalio. Jako zanimljiv igrač, ako nastavi da šutira na ovom nivou, mislim da može da prenese dobar deo svoje igre u EL.
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 1 hour ago, Igor_ said: Odlican potez, osetio je da ce imati svu slobodu sad, bice masina sledece sezone. Kako da ima slobodu kad ne zna da dribla? Sjajan šuter ali izrazito tanak kreator. 1
bicman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vrhunski potpis je Jessup za Bayern, biće oni pakleno jaki...
Borca Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Omari Moore i zvanicno novi igrac Valensije, ugovor je potpisan za narednu sezonu. Tyler Ennis i zvanicno novi igrac Hapoel Tel Aviv-a, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone. Giannis Kouzeloglou i zvanicno novi igrac Panatinaikosa. Alen Smailagic i zvanicno novi igrac Virtusa.
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vele HajFaj ostaje. Živ je Pariz umro nije. Mala kucaj 20 poena prosek, 30 šuteva po meču. 2 1
Nate Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hapoel se bas popunio na bekovskim pozicijama. Ima tu svega i suta i atletike i kreacije i ludila. Bice zanjmljivo kako ce to itudis ukomponovati
bosMan_jr Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gde ce Vasu na ovo jbt? Zar nije Tarik doziveo tezu povredu sad na kraju sezone? Valensija top: Montero Darius Omari Badio Taylor + suteri i fizikalci prasinari pod kosem, a doci ce tu jos neko
Borca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Urbonas prenosi da su Maodo Lo i Zalgiris blizu dogovora o saradnji. Chris Jones i Valensija i zvanicno okoncali saradnju.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @aleksa7 daj update ovih rostera, bez teksta ispod. Posle mogu svi da kvoduju i edituju.
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rodion Kurucs je novi igrac Baskonije, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.
Recommended Posts