Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Ne volim o tome šta bi bilo kad bi bilo, ali da je Nibo bio zdrav cele sezone, i da nije ovoliko odsustvovao, Milano ne samo da bi se domogao plej-ina, već vrlo verovatno i plej-ofa, a usudiću se čak da kažem i prednosti domaćeg terena.

Posted
2 minutes ago, Brajant Danston said:

Ne volim o tome šta bi bilo kad bi bilo, ali da je Nibo bio zdrav cele sezone, i da nije ovoliko odsustvovao, Milano ne samo da bi se domogao plej-ina, već vrlo verovatno i plej-ofa, a usudiću se čak da kažem i prednosti domaćeg terena.

Isto to vazi i za Bolomboja da je bio zdrav cele sezone...

• Like 2
Posted
4 minutes ago, suptil said:

Isto to vazi i za Bolomboja da je bio zdrav cele sezone...

Slažem se, ali možda nam je čak i više od toga falilo što se neki košarkaši prosto nisu pojavljivali na nekim mečevima. Realno, dosta je falio i Daum, iako sam mislio da to nikad neću da izgovorim.

Na sve ovo, ovo jedna veoma dobra sezona za Zvezdu, šta god mi pisali ovde.

Posted
10 minutes ago, Brajant Danston said:

Dobra sezona podrazumeva ulazak u TOP8. Ulazak u 10 se podrazumeva, sve ispod toga je sramota (kao sto je KKP sezona sramotna). KKCZ ima bolje igrace od devet klubova (Paris, Bayern, KKP, Zalgiris, ASVEL, Alba, Baskonia, Virtus, Maccabi) - dakle, neko 9. mesto je minimum minimuma. 

To sto je klub imao 16-10 ne znaci da je u pitanju bilo neko cudo nad cudima. Ono sto je problematicno je finis sezone, da jedan takav kolektiv sebi dopusti skor od 2-5 (ili 2-6) posle pauze i to u rasporedu u kojem je imao 5 meceva na svom terenu.

KKCZ ce sigurno doziveti pad nakon odlaska domace osovine jer je upravo ovaj tim sa 3-4 Amerikanca (od kojih nijedan nije EC siledzija - skorer) i jedno 10 evropskih iskusnih i vrhunskih igraca mogao da bude nadomak 4. pozicije. Novih domacih igraca nema ni na vidiku, dobrih evropskih igraca je sve manje, bez ogromnog budzeta (veceg nego i ove sezone) nece ni biti vise ovakvih sezona.

• Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, Brajant Danston said:

Slažem se, ali možda nam je čak i više od toga falilo što se neki košarkaši prosto nisu pojavljivali na nekim mečevima. Realno, dosta je falio i Daum, iako sam mislio da to nikad neću da izgovorim.

Kljucni trenutak sezone je nedolazak Motlija. 

Posted

Ništa onda..... navijamo za Zvezdu i za Duška kao prošlog petka, tada smo prošlog petka mi pola koša nesrećno izgubili, a Duško razbio, večeras je onda vreme za 2/2 i Win win situaciju, mi finoo na 7.mesto, Real i Efes da se uguraju u top 6 i ne smetajuu nam, a mi lepoo utorak da odigramo kod kuće zicer protiv Bajerna od kojeg nikada nismo izgubili kod kućee, da izgori arena u punom kapacitetuu i da svi u utorak slavimo, i odmorimo lepo do 22.aprila i spremimo se za žestok okršaj sa Fenerom i probamo nastaviti seriju nepobedivosti u Istanbulu protiv njih od kako je došao Sferopulos, hajmooo po to 7.mesto večeras, 6.mesto je loše tu bismo išli na Panatinaikos, tako daa 7.mesto je bombona, a ne bih se ljutio ni 8.mesto da budemo, a Real sedmi, jer bismo imali popravni opet sa Bajernom ili Parizom kod kuće, bitnoo je biti makar osmi, sa desetim mestom smo OUT 10000%, nema trikaa Bajern u Minhenu dobiti, tamo 10 godina i više ne možemo nikako pobediti..

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
10 minutes ago, Урош19 said:

Nije nikad ni postoja.

Pa postojala je, bili smo na deobi trećeg mesta pre poslednjih 8 kola, i sa 3.mesta smo očekivali 5 mečeva kod kuće i 3 u gostima, dakle scenario iz snova da budemo makar 4.mesto ili peto mesto i igramo sa Monako.

Monako definitivno je klub koji je duplo poželjniji makar od svih ekipa iz top 4, a poželjniji su rival i od ekipa od dole poput Barse, Reala, Efesa čak i od Armanija koji nije ni prošao, tako da što se mene tiče MORALI smo iskoristiti ovaj raspored i imati 21 pobedu i bili bismo 4.mesto, ili 20 pobeda makar i 5.mesto, da ne spominjem još jedno 4-5 poraza na jednu loptu u prvom delu sezone gde smo i zbog sudija izgubili..

Tako daa, sezona jeste u Evropi bila dobra do sada, ali smo sve zeznuli od 4. do tamoo 8.kola, i sada u poslednjih 8 kola, plus Makabi poraz u našem Pioniru...

• Like 1
Posted

Malo je falilo da se Fener još jednom samoubije sinoć. Ljudi igraju odlično i samo odjednom upadnu u kanal gdje po deset-petnaest minuta ne mogu da se sastave.

Dok Šaras kraj klupe vileni mlatarajući rukama, na ivici nervnog sloma, njegovi puleni su bili sve pogubljeniji.

Mislim da im je Edvards dao jedno 15 poena zaredom, gdje nisu mogli lasom da ga uhvate. Na plus 6 i napad za Bayern, koji je imao nekoliko šansi da uvede utakmicu u egal,

Meli krade loptu i zakucava u kontri, što je na kraju bilo ključno da održi svom timu glavu iznad vode. 

Fener ako ode na Real biće im pakao. S ovakvim crnim rupama u igri omlatiće ih da neće znati šta ih je snašlo.

Posted

Dzo23, ja sam mislio da su oni protiv Barse, ako ne igrali lagano, onda rekoh možda ime je nebitan meč, pa rekoh ko zna možda i neke kalkulacije da ne budu prvi na kraju, medjutim posle meča od sinoć siguran sam da nije ipak to u pitanju, jer i sinoć su igrali kao da im je stalo i zapeli, a onda se ugasili, to je psihološki problem ekipe očigledno, mogu da izgube od svakoga i kada vode jako ubedljivo, a mogu i pobediti na bilo kojem parketu bilo koga...

• Like 1
Posted
9 hours ago, goldberg bcd said:

Dobra sezona podrazumeva ulazak u TOP8. Ulazak u 10 se podrazumeva, sve ispod toga je sramota (kao sto je KKP sezona sramotna). KKCZ ima bolje igrace od devet klubova (Paris, Bayern, KKP, Zalgiris, ASVEL, Alba, Baskonia, Virtus, Maccabi) - dakle, neko 9. mesto je minimum minimuma. 

Pa, i ne baš. Za klub poput Zvezde, koji je u zadnjih 50-ak god dva puta bio među 10 u Evropi takav plasman nije moranje niti podrazumevan, bez obzira na vrednost tima, koja vrv jeste tu negde oko 9. mesta.

Tom logikom, Mančester siti, sa najvrednijim timom jedno 10 sezona za redom, je bio ili loš ili sramotan svaki put, osim ono jednom kad je postao prvak Evrope.

Posted

Onaj Musa iz Reala non stop pravi flop, kod onog zabacivanja glavom u nazad i uvek mu to prolazi. Pri najmanjem kontaktu ( a nekad i bez kontakta) covek kao po ustaljenom šablonu krene da glumi ..takodje I kod suta uvek ima trzaj da je bilo kontakta sa protivnika da bi se izvukao faul. 

Posted
55 minutes ago, Chaos Is Me said:

Samo još neko da javi Parizu i Bajernu. 

Jel ti stvarno ocekujes da napisem 1/4 par Oly-Pariz ili Oly-Bajern 😄

• Like 1
Posted

Nenad Dimitrijevic ispao iz rotacije u Armaniju, Messina izjavio da je to njegova odluka.
TJ Shorts zelja Armanija za letnji "rebuild" tima.

• Like 1
Posted

Pa kad se ovako pogleda nekako je Armani i logican spoj za Shortsa.  

Idu u rebuilding, nemaju pleja, nemaju ni vodju, mogu da plate... ako ih ni moj brat Kratki ne povadi, onda mogu lagano da se ugase. 

U kolko pare da ce da upare Kratkog i Monekea? Koliko vidim kao dupe i gace su. 

Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Pa kad se ovako pogleda nekako je Armani i logican spoj za Shortsa.  

Idu u rebuilding, nemaju pleja, nemaju ni vodju, mogu da plate... ako ih ni moj brat Kratki ne povadi, onda mogu lagano da se ugase. 

U kolko pare da ce da upare Kratkog i Monekea? Koliko vidim kao dupe i gace su. 

Moneke ce biti blize od Armanija, sto me i ne raduje iskreno, Piters uz centra kao sto je Tajrik bi radio dar mar napadacki.