Sharp Posted April 6 Posted April 6 Gdje ima dima ima i vatre. Miško ima trenera tamo i većinu igrača. Ne bi me čudilo da on sam pušta to u medije i koristi Dubai kao način da digne cijenu svojim igračima koji su free agenti. 1
Molina23 Posted April 6 Posted April 6 (edited) Dubai i Hapoel mogu napraviti ozbiljan pičvajz na i onako već bednom EL tržištu. Škomija boli debelo dupe, nakrcaće svoje everidžare a la Anđuša i Jaramaz do penzija Edited April 6 by Molina23 1
MrTripleDouble Posted April 7 Posted April 7 5. Efes 6. Bajern 7. Real 8. Barsa Jel ovakav plasman ako svi ovi plus Monako pobede u zadnjem kolu?
MarioKempes Posted April 7 Posted April 7 4 hours ago, MrTripleDouble said: 5. Efes 6. Bajern 7. Real 8. Barsa Jel ovakav plasman ako svi ovi plus Monako pobede u zadnjem kolu? Mislim da je 5. Efes 6. Real 7. Bajern 8. Barsa Nisam siguran.
goldberg bcd Posted Monday at 01:50 PM Posted Monday at 01:50 PM On 4/5/2025 at 2:10 PM, strah od vozova said: Svi pricaju o pobedi Virtusa, a nekako ispod radara prolazi da je zapravo Armani igrao za plasman u plejin. Znamo kako su odigrali, ali sta bi tek ovde bilo da je umesto njih bila Zvezda i da je imala njihov budzet. Pa nije njihov tim ne znam koliko bolji od KKCZ. Oni nisu imali svog jedinog pravog centra citave sezone, ali to se zaboravlja, ali Bolomboy i njegovo odsustvo se stalno pominje. Ili su oba plasmana losa ili su oba plasmana razumljiva (ja sam za prvu varijantu). Dalje, bekovska linija Armanija je slabija od bekovske linije KKCZ. Bolmaro, Tonut, Causeur od 38 godina (koji je tu i najbolji), Brooks, Mannion, Dimitrijevic ili Teodosic, CMM, Dos Santos, Canaan, Nedovic. CMM je bolji od svih njihovih plejmejkera, Canaan je bolji od svih njihovih bekova. Na 4 i 5 su imali dva odlicna igraca, ali to je sve. Ostalo su Caruso, Diop, Gillespie, sve igraci koji bi se terali iz KKCZ na ovom forumu. Real isto - njihova druga petorka su Llull + Ibaka, dva igraca u poznim godinama, ranjeni Garuba, Abalde koji je precenjen i EC igrac Feliz + juniori i onaj Amer iz Rusije. KKCZ ima bolju drugu petorku + ostatak klupe: Giedraitis, Daum, Mitrovic, Nedovic, Dos Santos (koji ima jednu EL sezonu za razlikud od Feliza), Dobric, Davidovac, Brown, Teodosic, Lazic. Barca je imala svojih problema sa povredama, to je samo bleda senka nekada mocne ekipe. Igraju sa jednim plejmejkerom i Punterom na 1 i 2, sada su kljucni deo sezone bez prvog centra. Efes je dosao sa bolesnim Larkinom, povredio im se jos jedan bitan igrac u toku meca. Bayern je odigrao protiv oba projekata bez Bookera koji im je jako bitan igrac. Mozemo da gledamo to ovako ili onako, cinjenica je ono sto je napisao @Losmi17. Ekipa je u gostima u mnogo meceva bila ravnopravna i imala 9/17 pobeda, imali su 16-10 i jako povoljan raspored (Zalgiris + Bayern/Armani + Olympiacos kojem taj mec nije nimalo bio bitan + Virtus + Real/Efes i eto 21 pobede i cetvrtog mesta na tabeli). Super su te price "nikada nismo igrali nista nakon regularnog dela", ali sledece sezone ce taj evropski i domaci core da bude samo stariji i slabiji + dolaze jos dva teskasa. Nece se vise pruzati ovakva sansa. 13 hours ago, MrTripleDouble said: 5. Efes 6. Bajern 7. Real 8. Barsa Jel ovakav plasman ako svi ovi plus Monako pobede u zadnjem kolu? Efes bi imao 4-2, Real i Bayern po 3-3, Barca 2-4. Real ima bolji medjusobni skor od Bayerna, dakle poredak bi bio onakav kao u postu koji je napisao @MarioKempes iznad. Recimo, u EC su cetiri ekipe u grupi "B" imali po 10-8, pa je TT zavrsio iznad Cedevita Olimpije i pored losije kos razlike jer su imali bolji medjusobni skor (i jedni i drugi su imali po 4-2 u toj mini ligi).
Maximus Posted Monday at 06:15 PM Posted Monday at 06:15 PM (edited) Ovo je sa sajta Evrolige: Edit: Ja sam na osnovu ovoga dosao do poretka koji je MrTripleDouble naveo. Sad me buni to sto je goldberg napisao za EC... Edited Monday at 06:17 PM by Maximus
Maximus Posted Monday at 06:24 PM Posted Monday at 06:24 PM Ako sam dobro sracunao, u toj "mini-ligi" medju 4 spomenute ekipe, TT je u 6 odigranih utakmica imao kos razliku +18, a Cedevita +10. Zato je TT bio ispred, u skladu sa izvodom iz pravila gore (a ne zbog boljeg medjusobnog). Znaci redosled bi bio kao sto je MrTripleDouble napisao: 5. Efes 6. Bajern 7. Real 8. Barsa
TB Told Posted Monday at 06:37 PM Posted Monday at 06:37 PM Tačna je tabela @MarioKempes. Kao što je već rečeno i za mini tabelu je isti princip kao i za glavnu tabelu. Ako dva tima imaju isti broj pobeda na mini tabeli gleda se njihov međusobni, a ne ukupna koš razlika među timovima mini tabele. 1
Maximus Posted Monday at 06:57 PM Posted Monday at 06:57 PM 18 minutes ago, TB Told said: Tačna je tabela @MarioKempes. Kao što je već rečeno i za mini tabelu je isti princip kao i za glavnu tabelu. Ako dva tima imaju isti broj pobeda na mini tabeli gleda se njihov međusobni, a ne ukupna koš razlika među timovima mini tabele. Jel moze neki link? Posto onaj gore izvod iz EL pravila kaze drugacije. Osim ako ja nesto lose tumacim.
drperce Posted Monday at 07:08 PM Posted Monday at 07:08 PM 3 hours ago, Čvarkov said: 4 milke godisnje 😂 1 1
TB Told Posted Monday at 07:32 PM Posted Monday at 07:32 PM 32 minutes ago, Maximus said: Jel moze neki link? Posto onaj gore izvod iz EL pravila kaze drugacije. Osim ako ja nesto lose tumacim. https://ftpserver.euroleague.net/general/2024_25EuroLeagueBylaws.pdf Quote II) WHEN MORE THAN TWO TEAMS ARE TIED a) The ranking will be established taking into account the victories obtained in the games played only among them. Should the tie persist among some, but not all, of the teams, the ranking of the teams still tied will be determined by again taking into account the victories in the games played only among them, and repeating this same procedure until the tie is entirely resolved. b) If a tie persists, the ranking will be determined by the goal difference in favour and against in the games played only among the teams still tied. Ovo je zvaničan tekst iz pravilnika za ovu sezonu. A na sajtu EL su probali da daju skraćenu verziju pa su stvorili nedoumicu. 1
Maximus Posted Monday at 07:52 PM Posted Monday at 07:52 PM 16 minutes ago, TB Told said: https://ftpserver.euroleague.net/general/2024_25EuroLeagueBylaws.pdf Ovo je zvaničan tekst iz pravilnika za ovu sezonu. A na sajtu EL su probali da daju skraćenu verziju pa su stvorili nedoumicu. Taman se vratio da kazem da sam nasao detaljan pravilnik... 😆 Sve (mi) je jasno sada. Hvala na trudu!
Zvezdaš96 Posted Wednesday at 07:25 PM Posted Wednesday at 07:25 PM Sutraa je na programu kolo odluke, od ovih bitnijih mečeva za plasman, očekujem: Bajern- Fener 2 Barsa- Virtus 1 Efes- Zalgiris 2 (mora i Efes jednom izgubiti haha iako je ovo jako teško izvodljivo) Panata- Zvezda 2 Partizan- Real 2 Asvel- Monaco 1 Pariz- Alba 1 1
Borca Posted Wednesday at 09:06 PM Posted Wednesday at 09:06 PM Janakopulos objavio da je Nunn produzio ugovor na 3 godine, a Osman na 2 godine.
Zvezdaš96 Posted Wednesday at 09:22 PM Posted Wednesday at 09:22 PM Ukoliko Zvezda pobedi u petak, a dan ranije Bajern izgubi, a svi ostali rezultati budu realni, tabela bi onda izgledala: 1. Oli 2. Fener 3. Pao 4. Monaco 5. Real 6. Barsa 7. Efes 8. Zvezda 9. Pariz 10. Bajern Dakle igrali bismo plej in protiv Efesa, opet slična sezona kao 2017.godine, tada Darušafaka, a sada bi gostovanje u Istanbulu, ali Efesu kojeg takodje kao Darusafaku nikada nismo pobedili vodili do konačnoo tog prvog plej-ofa u ligaškom delu koji tada nismo ostvarili, a ako bismo prvi put pobedili Efes u gostima, onda od trenutnih evroligaša bismo mogli da kažemo da ne postoje u gostima nepobedjene ekipe i to bi nas poslali na ipak mislim lakšeg Fenera, gde smo odigrali svoj najbolji meč i ove sezone i sezonu pre te i sveli ih prvi put na ispod 56 poena.. Takodje, Olimpijakos ne bi igrao protiv nas, i potencijalno odsustvo na još 5 dodatnih mečeva maksimum ove sezone bi se izbeglo, a Fenerbahče bi nam legao i jer bi možda Bolomboj igrao tada kao onda u 3.kolu, a i Petrušev, pa bismo u reketu bili u prednosti, što ne bi bio slučaj protiv Olimpijakosa, posebno, jer Olimpijakos ima te gorostase pod košem i sigurno bismo ispali glatko od njih, jer nije realno posle 2 rutinske pobede, da ih opet pobedimo ove sezone...
MarioKempes Posted Wednesday at 10:02 PM Posted Wednesday at 10:02 PM (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Ukoliko Zvezda pobedi u petak, a dan ranije Bajern izgubi, a svi ostali rezultati budu realni, tabela bi onda izgledala: 1. Oli 2. Fener 3. Pao 4. Monaco 5. Real 6. Barsa 7. Efes 8. Zvezda 9. Pariz 10. Bajern Dakle igrali bismo plej in protiv Efesa, opet slična sezona kao 2017.godine, tada Darušafaka, a sada bi gostovanje u Istanbulu, ali Efesu kojeg takodje kao Darusafaku nikada nismo pobedili vodili do konačnoo tog prvog plej-ofa u ligaškom delu koji tada nismo ostvarili, a ako bismo prvi put pobedili Efes u gostima, onda od trenutnih evroligaša bismo mogli da kažemo da ne postoje u gostima nepobedjene ekipe i to bi nas poslali na ipak mislim lakšeg Fenera, gde smo odigrali svoj najbolji meč i ove sezone i sezonu pre te i sveli ih prvi put na ispod 56 poena.. Takodje, Olimpijakos ne bi igrao protiv nas, i potencijalno odsustvo na još 5 dodatnih mečeva maksimum ove sezone bi se izbeglo, a Fenerbahče bi nam legao i jer bi možda Bolomboj igrao tada kao onda u 3.kolu, a i Petrušev, pa bismo u reketu bili u prednosti, što ne bi bio slučaj protiv Olimpijakosa, posebno, jer Olimpijakos ima te gorostase pod košem i sigurno bismo ispali glatko od njih, jer nije realno posle 2 rutinske pobede, da ih opet pobedimo ove sezone... Nije ti ovo tačna tabela, briši dok ne vidi mnogo ljudi, da ne pravi zabunu. Osim ako ne računaš da je stvarno realan poraz Efesa od Žalgirisa u Carigradu. Edited Wednesday at 10:23 PM by MarioKempes
Zvezdaš96 Posted Wednesday at 10:22 PM Posted Wednesday at 10:22 PM Kako nije tačna?? Napisao sam ovo pod predpostavkom da Zvezda pobedi, kao i da pobedi i Real, Efes, Barselona, jedino da izgubi Bajern Minhen. U tom slučaju, Zvezda bi imala isti skor kao Bajern i Pariz sa 19 pobeda i tu bi ona bila na 8.mestu zbog 3-1 skora sa ovim ekipama, Bajern i Pariz su ispod Zvezde. A ovi od 5. do 7.mesta bi imali po 20 pobeda Real Madrid, Barselona i Efes i tu je logično najbolji Real Madrid, jer u tom krugu imaju 3-1 skor i na 5.mestu su, a onda idu Barselona i Efes sa 2-2 skorom i tu je Barselona ispred i na 6.mestu logično, jer je pobedila Efes oba puta ove sezone. Efes bi bio sedmi dakle..
MarioKempes Posted Wednesday at 10:27 PM Posted Wednesday at 10:27 PM 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: A ovi od 5. do 7.mesta bi imali po 20 pobeda Real Madrid, Barselona i Efes i tu je logično najbolji Real Madrid, jer u tom krugu imaju 3-1 skor i na 5.mestu su, a onda idu Barselona i Efes sa 2-2 skorom i tu je Barselona ispred i na 6.mestu logično, jer je pobedila Efes oba puta ove sezone. Efes bi bio sedmi dakle.. 2:2 ima i Real i nije najbolji u tom trouglu. Da ne zatrpavamo dalje temu nepotrebno...
Zvezdaš96 Posted Wednesday at 10:30 PM Posted Wednesday at 10:30 PM (edited) 3-1 ima Real, pobedili su Barselonu OBA PUTA 😉 ,znači 3-1, samo su od Efesa izgubili jednom... Jaoo štoo sam bio ubedjen da imaju 3-1, da li zbog podkasta, još sve mislim da su tukli Efes i u podkastima ladnoo kažu da su pobedili, i sada odem i vidim da su izgubili, sorry pogrešio sam.. Edited Wednesday at 10:32 PM by Zvezdaš96
MarkoKep Posted Thursday at 05:54 AM Posted Thursday at 05:54 AM Ako Real, Barsa i Efes imaju isti skor, sva 3 tima imaju 2-2 na toj mini tabeli i tu bi najbolje plasirana bila Barsa zbog najbolje koš razlike, pa onda Efes, pa Real. Barsa vs. Efes 90-80 W at Efes 97-88 W vs. Real 90-97 L (posle produžetaka, ne ulazi u koš razliku) at Real 91-96 L Skor:2-2, koš razlika:+14 Efes vs. Barsa 88-97 L at Barsa 80-90 L vs. Real 79-73 W at Real 74-64 W Skor:2-2, koš razlika:-3 Real vs. Barsa 96-91 W at Barsa 97-90 W (posle produžetaka, ne ulazi u koš razliku) vs. Efes 64-74 L at Efes 73-79 L Skor:2-2, koš razlika:-11
MarkoKep Posted Thursday at 06:18 AM Posted Thursday at 06:18 AM Ako Bajern dobije večeras i Real, Barsa i Efes dobiju svoje utakmice, Bajern ulazi u taj krug ekipa sa 20-14 i u tom slučaju bi tabela izgledala ovako: 5. Efes 4-2 6. Real 3-3 7. Bajern 3-3 8. Barsa 2-4 Real ima +4 koš razliku protiv Bajerna.
Recommended Posts