MrTripleDouble Posted yesterday at 11:55 AM Share Posted yesterday at 11:55 AM Ali koji je beskicmenjak bez trunke integriteta ovaj Tomica. Lik je ladno prihvatio da ga vrate na poziciju asistenta. Secaju ga na tamo na ovamo kao neku cirkusku mecku. Prijatelju, ako su te vec sutnuli kako su te sutnuli, odjebi ih i napusti taj klub. Kontam da ako i dalje ima aspiracije da bude prvi trener, posle ovog ekscesa moze da trenira samo Donju Dubravu ili Alkar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 01:23 PM Share Posted yesterday at 01:23 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: Ali koji je beskicmenjak bez trunke integriteta ovaj Tomica. Lik je ladno prihvatio da ga vrate na poziciju asistenta. Secaju ga na tamo na ovamo kao neku cirkusku mecku. Prijatelju, ako su te vec sutnuli kako su te sutnuli, odjebi ih i napusti taj klub. Kontam da ako i dalje ima aspiracije da bude prvi trener, posle ovog ekscesa moze da trenira samo Donju Dubravu ili Alkar. Možda stvarno nema. Možda mu je neočekivano dobro išlo neko vreme ili su radili rebuilding tima... šta znam. Kao u Zvezdi onaj Gavrilović ili Milenko Topić. Jebiga, nisu za prvog trenera. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:25 PM Author Share Posted yesterday at 01:25 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: Ali koji je beskicmenjak bez trunke integriteta ovaj Tomica. Lik je ladno prihvatio da ga vrate na poziciju asistenta. Secaju ga na tamo na ovamo kao neku cirkusku mecku. Prijatelju, ako su te vec sutnuli kako su te sutnuli, odjebi ih i napusti taj klub. Kontam da ako i dalje ima aspiracije da bude prvi trener, posle ovog ekscesa moze da trenira samo Donju Dubravu ili Alkar. Pa šta? Niko ga nije šutnuo, ostaje u klubu, možda i finansijski ojačan, a najverovatnije je sve i urađeno u dogovoru sa njim s obzirom da ostaje tamo. Mnogi treneri u NBA radije biraju da budu asistenti nego glavni treneri, nije to ništa čudno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted yesterday at 01:43 PM Share Posted yesterday at 01:43 PM Za 15 godina u klubu je valjda zasluzio da dobije sansu makar do kraja sezone, ako ga cene u klubu. Iako je sve od pocetka vristalo da ce biti fijasko. Das ovako skupu igracku u ruke coveka koji sa skoro 50 banki nikada nije bio prvi trener. Jos ovako prave medvedju uslugu novom treneru i namecu mu pomocnika, kada po pravilu on sa sobom vodi svoj tim asistenata, ljudi sa kojima je radio. NBA je druga prica, totalno neuporedivo. Tamo nije nikakav bauk da trener koji je vodio gomilu play-off serija i igrao finala bude pomocnik. Ne secam se da sam tako nesto vidjao po Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted yesterday at 02:37 PM Share Posted yesterday at 02:37 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 03:08 PM Share Posted yesterday at 03:08 PM Kad smo vec kod tih igraca sta je sa Nunalom? Bila je neka prica u fazonu videcete gde cu zavrsiti i sta bi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted yesterday at 03:14 PM Share Posted yesterday at 03:14 PM Quote James Nunnally on his new club: Everything will be finalized on Tuesday Izjava od 22.12.2024 Bilo je i nekih priča u to vreme da će možda u Virtus, ali posle toga ništa zvanično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 03:32 PM Author Share Posted yesterday at 03:32 PM Dozier u Efes verovatno znači da je Stanley Johnson out, realno ništa nije pokazao do sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 05:03 PM Share Posted yesterday at 05:03 PM https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1768022/diamantidis-voted-best-player-in-euroleague-history-by-fans/ Бодирога на 4. месту рекао бих да је то једно велико непоштовање. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 05:11 PM Share Posted yesterday at 05:11 PM Na osnovu rezultata reklo bi se da su Grci masovno šerovali link po mrežama. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted yesterday at 05:21 PM Share Posted yesterday at 05:21 PM Bukvalno su Grci rešili ovo glasanje. Čak je pitanje po ovom glasanju da li bi Bodiroga bio u 10 da nije legenda PAO-a... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted yesterday at 05:36 PM Share Posted yesterday at 05:36 PM 31 minutes ago, Bogoljub Gagic said: https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1768022/diamantidis-voted-best-player-in-euroleague-history-by-fans/ Бодирога на 4. месту рекао бих да је то једно велико непоштовање. Imace prilike treneri sa osvojenom titulom da isprave to, takodje i novinari i ne znam ko jos. Meni je najveca zajebancija Doncic u top15 sa maltene jednom sezonom, al aj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 06:10 PM Share Posted yesterday at 06:10 PM Што се осталих наших тиче: 13. Васа 21. Тео 22. Богдан 52. Томашевић 66. Бјелица 77. Ракочевић 81. Крстић Ни овде се не слажем никако, али ок. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted yesterday at 06:15 PM Share Posted yesterday at 06:15 PM Quote – 40% will be decided by the votes of the tournament’s MVPs and members of the top teams from the 2000–2010 and 2010–2020 decades. – Another 40% will be determined by coaches who have won the tournament. – Finally, 10% will come from votes cast by journalists. U suštini glasovi navijača vrede 10%, ne bih ja pravio toliku dramu oko ove liste (grčkih navijača) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 06:30 PM Share Posted yesterday at 06:30 PM 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1768022/diamantidis-voted-best-player-in-euroleague-history-by-fans/ Бодирога на 4. месту рекао бих да је то једно велико непоштовање. Greek and Panathinaikos legend Dimitris Diamantidis was voted the best player in EuroLeague history by the fans. U prevodu, nema nikakvu težinu. A Bodiroga je bio bolji igrač od Diamantidisa, baš onako mnogo bolji. 1 hour ago, Smrtokapa said: Na osnovu rezultata reklo bi se da su Grci masovno šerovali link po mrežama. Papalukas... brate...ni blizu toliko dobar igrač. A ni Printezis, koji je čak i u Olimpijakosu često bio neka epizodna uloga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 07:24 PM Share Posted yesterday at 07:24 PM 49 minutes ago, JPM said: A Bodiroga je bio bolji igrač od Diamantidisa, baš onako mnogo bolji. Papalukas... brate...ni blizu toliko dobar igrač. A ni Printezis, koji je čak i u Olimpijakosu često bio neka epizodna uloga. Uh uh,pogrešno ti je ovo skroz, sva trojica su bili pakleni igrači. Printezis im doneo 2 evropske titule u nizu, proglašen u najbolju petorku dekade EL. Nikako, baš nikako epizodna uloga. Lider ekipe uz Spanulisa u Olimpijakosu. Papalukas još bolja karijera. Dijamant je priča za sebe, dovoljno pročitati šta Želimir ima da kaže na temu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 07:27 PM Share Posted yesterday at 07:27 PM Samo se za Diamantidisa slazemo. A Bodiroga bolji od svih njih zajedno, po meni. Ovo je doduse smesna lista jer su ocito samo Grci glasali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted yesterday at 07:53 PM Share Posted yesterday at 07:53 PM (edited) 1 hour ago, JPM said: A ni Printezis, koji je čak i u Olimpijakosu često bio neka epizodna uloga. Printezis je 9 sezona bio startna četvorka Olimpijakosa sa 24 mpg i 12 ppg, u dve sezone je bio prvi strelac ekipe, u šest sezona drugi strelac ekipe... Osvajač 2 Evrolige, clutch performer i već biran u EuroLeague 2010–2020 All-Decade Team. Bukvalno mora da bude na ovoj listi ko god da glasa. 1 hour ago, JPM said: Papalukas... brate...ni blizu toliko dobar igrač. Jedna od najvećih legendi Evrolige: P.S. Ako je neko brutalno pokraden u ovom glasanju onda su to Anthony Parker na 30. (?!) mestu... ... i Nikola Vujčić na 34. mestu: Verujem da će ove greške biti ispravljene kada budu glasali treneri, igrači i novinari... Edited yesterday at 07:56 PM by Guru 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 07:58 PM Share Posted yesterday at 07:58 PM Najveca glupost ovde ikad izrecena da je Printezis bio igrac epizodista. Covek koji je resavao finala EL i to vise puta tesko da je bio epizodista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted yesterday at 08:10 PM Share Posted yesterday at 08:10 PM Meni je npr Papalukas malo precenjen igrac i u toj grckoj svetoj trojci znacajno slabiji igrac od Diamantidisa i Spanulisa. btw Mairosu u podcastu rekao manje vise ono sto i ja mislim o situaciji Efes-Mijatovic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 08:39 PM Share Posted yesterday at 08:39 PM Принтезис јесте легенда, али овде се бирају ваљда најбољи играчи, да ли неко стварно мисли да је он бољи играч од нпр Де Колоа или од Васе? То не важи само за њега већ и солидан број играча који је по навијачима у 10, тако да исправиће ваљда то играчи и тренери. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted yesterday at 08:56 PM Share Posted yesterday at 08:56 PM Ako se samo biraju najbolji igrači onda su top 5 Dončić, Manu, Sabonis, Kirilenko i Bodiroga, no mislim da ipak Euroleague legacy igra značajniju ulogu prilikom glasanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 09:00 PM Share Posted yesterday at 09:00 PM 1 minute ago, Guru said: Ako se samo biraju najbolji igrači onda su top 5 Dončić, Manu, Sabonis, Kirilenko i Bodiroga, no mislim da ipak Euroleague legacy igra značajniju ulogu prilikom glasanja. Ни то није тачно. Не бирају се најбољи који су закрочили у ЕЛ онда си ту заборавио и Гасола нпр. Нема тог аргумента који ће Принтезиса, Папалукаса, Хајнса, да стави испред Васе, Ларкина, Де Колоа... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted yesterday at 09:41 PM Share Posted yesterday at 09:41 PM 7 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ни то није тачно. Не бирају се најбољи који су закрочили у ЕЛ онда си ту заборавио и Гасола нпр. Nisam ga ja zaboravio, nego ga nema na listi za razliku od ovih koje sam naveo. 11 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Нема тог аргумента који ће Принтезиса, Папалукаса, Хајнса, да стави испред Васе, Ларкина, Де Колоа... Larkin nikada nije bio MVP ni regularne sezone ni F4, Papalukas jeste i jednog i drugog... Larkin je jedne sezone biran u All-Euroleague First Team i jedne sezone u All-Euroleague Second Team, Papalukas je i u prvi i u drugi tim biran po dva puta. Eto par argumenata u njegovu korist. Hajns je osvojio 4 Evrolige kao startni centar, 3 puta biran za najboljeg defanzivca i doneo svojevrsnu revoluciju na poziciji 5 u evropskoj košarci... Svakako mu je mesto među 25, a da li će biti 10. ili 15. mi je manje bitno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 10:07 PM Share Posted yesterday at 10:07 PM Добро ти причаш о неким признањима, свака част. Да ли ти стварно мислиш да је Папалукас бољи кошаркаш од Ларкина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts