Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

11 minutes ago, СтелаРоса said:

Ma nesportska ko kuca, ja sam mislio da ce dobiti direktno iskljucenje, potencijalno i suspenziju. Dobro je prosao na kraju, a i Larkin s obzirom da se Kalinic izgleda u poslednjem momentu predomislio da ga ne udari sakom nego da se "samo" zabije u njega telom. 

Larkin je stvarno dobro prošao ovde, kako je mogao; da ga je zakucao i šakom, a ne samo telom i ramenom.

Ovo i deluje da jeste za direktno isključenje. 

• Like 1

1 hour ago, Utopista said:

Ja sam pristrasan i ne zameram nešto posebno Kalini, jer je on jedini košarkaš kojeg sam ikada video u Voxu bluz klubu na Banovom Brdu. 🙂

Onda smo se vidjali u Voxu : )

Ali mislim da je Nikola pre zbog zene dosao, ipak je ona brdjanka

Inace sad tek vidim sta je bilo, jbt podsetih se Ljulja raspalog...

Edited by wrach
  • Love 1

15 hours ago, Eddard said:

Koji pijani ili drogirani milijarder stoji iza Žalgirisa? S obzirom da fudbalski klub nemaju... 

Imaju i neke privatne sponzore (pre jedno 10 godina im je vlasnik bio onaj Romanov), dobijaju par miliona od grada.

Zalgiris i Albu ni ne racunam u ovu pricu o pijanim milionerima jer niti imaju finansijere koji su zaludjeni uspehom niti imaju finansijere koji su sposobni da istresu mnogo vise (kao sto je slucaj sa ASVELom, Bayernom, Virtusom i Baskonijom).

Sto se tice danasnjih meceva, vidim da se pise o sramotnom izdanju KKCZ u poslednjoj cetvrtini i to je ono o cemu pricam - po cemu je ovo sramotno, a ono sto su igrali Oly i PAO u Beogradu ili Bayern u Beogradu nesto sasvim normalno? Ne moze da bude i jedno i drugo.

Za mene je stvar sasvim jasna - kalkulacija klubova zbog duplih kola i "ovde nam bas i ne treba pobeda", ali onda nema ni slavljenja herojskih pobeda kod kuce od po 10 i 20 razlike.

Just now, JPM said:

Po tome sto smo mi navijaci Zvezda.

Osecaj sramote je duboko subjektivan.

Ok slazem se, sve razumem, ali kada se meni povraca od Olympiacosa koji ne moze jedan napad da normalno organizuje protiv desetkovanog protivnika, Panathinaikosa koji onako gubi od KKP, Olympiacosa koji je imao istu ovakvu cetvrtinu protiv KKP kao Crvena zvezda u Istanbulu, onda nemam pojma o cemu pricam i ne mogu da prepoznam realnost koja kaze da su veciti odigrali fenomenalno i da su ZOC i Sfero demonstrirali silu.

Mada, ne znam ni sto tebi odgovaram, ti si i inace medju korektnijima ovde. Samo, isticem ovde dvostruke standarde i tako ce biti i ubuduce.

18 minutes ago, wrach said:

Onda smo se vidjali u Voxu : )

Ali mislim da je Nikola pre zbog zene dosao, ipak je ona brdjanka

Inace sad tek vidim sta je bilo, jbt podsetih se Ljulja raspalog...

Moguće!  Mada nisam baš inventar tamo.  Imam neke drugare iz mladosti koji tamo vise, pa odem i ja ponekad. Ortak mi i svira povremeno tamo.

Jeste, sa nekom ženskom osobom je bio. Nisam znao da mu je devojka brdjanka. 🙂. Ali svakako lepo da nema neki šabanski kompleks luksuza, jer Vox je više manje rupa kao što znaš.

Edited by Utopista
  • Love 2

4 minutes ago, Utopista said:

Moguće!  Mada nisam baš inventar tamo.  Imam neke drugare iz mladosti koji tamo vise, pa odem i ja ponekad. Ortak mi i svira povremeno tamo.

Jeste, sa nekom ženskom osobom je bio. Nisam znao da mu je devojka brdjanka. 🙂. Ali svakako lepo da nema neki šabanski kompleks luksuza, jer Vox je više manje rupa kao što znaš.

Vox je predivna rupa i retko bluz mesto u Beogradu koje valja sacuvati, iako dizu cene cesce jace nego sto Zvalavi spusta ucesce ovih dana.

• Like 2
  • Love 2

8 minutes ago, wrach said:

Vox je predivna rupa i retko bluz mesto u Beogradu koje valja sacuvati, iako dizu cene cesce jace nego sto Zvalavi spusta ucesce ovih dana.

Slažem se naravno.   Znam da su nešto hteli da ih ruše, valjda neke zgrade da zidaju... 😡

Ja ne mogu da prežalim onu pravu Rupu (Akademiju), imam utisak da je Beograd počeo da propada baš kada je Demija zatvorena...

Edited by Utopista
  • Like 2

5 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Baš seljački potez, divljački nabod u butinu. 

Šejn ispao car na kraju, smešak, ruka, pozdrav. 

Da, seljacki potez, kakve taj sa tvog avatara ima nekoliko po sezoni, pa te opet to nije sprecilo da ga stavis na avatar. Dakle nije problem potez, nego ko ga pravi.

• Like 4
  • Ha-ha 1

49 minutes ago, Cavani said:

Da, seljacki potez, kakve taj sa tvog avatara ima nekoliko po sezoni, pa te opet to nije sprecilo da ga stavis na avatar. Dakle nije problem potez, nego ko ga pravi.

Zacharius je imao jedan baš grub faul, kada je na pripremnoj utakmici opaučio nekog iz npr. Đirone ili tako nešto, kao pokušaj rampe ali ga opalio po leđima. 

Imao je prljavih poteza, malo lakat, postavi rame, ali nikada nije ošajdario protivničkog igrača pesnajom iz frustracije ili ekvivalentno. 

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 3

4 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Zacharius je imao jedan baš grub faul, kada je na pripremnoj utakmici opaučio nekog iz npr. Đirone ili tako nešto, kao pokušaj rampe ali ga opalio po leđima. 

Imao je prljavih poteza, malo lakat, postavi rame, ali nikada nije ošajdario protivničkog igrača pesnajom iz frustracije ili ekvivalentno. 

Nikad iz frustracije, njemu je to standardan repertoar da povredjuje igrace.

Samo jedan dan u kancelariji. :default_coffee:

• Like 4

5 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Da, kako da ne

• Like 4

6 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Lik je imao prljave poteze koji mogu i sjebati čoveka, još kad ih napravi u  fazonu je - šteta što nisam jače. Nije ni razmišljao o izvinjenju. Bilo je mnogo priče o njemu, da se ne ponavljamo. Sjajan igrač ali spada u grupu podmuklih igrača, nema tu opravdanja za njihove prljave poteze.

• Like 7

On 12/18/2024 at 7:37 AM, Eddard said:

Koji pijani ili drogirani milijarder stoji iza Žalgirisa? S obzirom da fudbalski klub nemaju... 

Zapravo imaju, samo je on sekcija košarkaškog kluba za razliku od Reala/Barse/Galatasaraja/Fenerbahčea/Bešiktaša/Benfike gde su košarkaški klubovi sekcije fudbalskog kluba.

• Like 1
  • Thanks 1
  • WOW 2

6 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Prvi potez klipa koji je StelaRosa postavio je ta situacija. Pa nek procene ljudi da li je pokusaj rampe i da li ga je opalio po ledjima ili pak, vrlo jasno, po glavi.

Samo potvrda da uvek pises 100% subjektivno.

1 hour ago, СтелаРоса said:

Da, kako da ne

I kada pročitaš šta sam napisao, šta je netačno? Prva situacija, koju sam opisao prethodno, jedina koja može u poređenje sa ovim sinoć. 

17 minutes ago, Volter said:

Sjajan igrač ali spada u grupu podmuklih igrača, nema tu opravdanja za njihove prljave poteze.

Podsetiću te da su upravo Kalinić i Kampaco izglasani od strane EL igrača za najprljavije među njima u anonimnoj anketi. Nije pitano 1.000 igrača ali valjda govori nešto. 

Zacharius da je onakav kakvim ga većinski ovde predstavljate, ne da bi ga pljuvali protivnici, nego bismo čitali i viđali pobune što među njima ima jedan lunatik koji za sopstvenu slast lomi rebra po parketima diljem Evrope. 

Ali da, pisali smo mnogo puta, nećemo odmaći. 

• Like 1

1 minute ago, Charles De Ketelaere said:

Zacharius da je onakav kakvim ga većinski ovde predstavljate, ne da bi ga pljuvali protivnici, nego bismo čitali i viđali pobune što među njima ima jedan lunatik koji za sopstvenu slast lomi rebra po parketima diljem Evrope. 

Njega najbolje predstavljaju njegova dela, na osnovu njih ga komentarišem. Bez izmišljanja. Dela su takva da govore o prljavom igraču, da pojedini potezi nisu ni ljudski.

• Like 6

11 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

I kada pročitaš šta sam napisao, šta je netačno? Prva situacija, koju sam opisao prethodno, jedina koja može u poređenje sa ovim sinoć. 

Podsetiću te da su upravo Kalinić i Kampaco izglasani od strane EL igrača za najprljavije među njima u anonimnoj anketi. Nije pitano 1.000 igrača ali valjda govori nešto. 

Kao prvo Kalinicev udarac nije bio pesnicom, pogledaj iz drugih uglova. Sto i dalje ne opravdava potez. Kao drugo, vecina situacija iz Ledejove kolekcije ne moze da ide u isti kos sa Kalinicevim potezom jer Ledej bez razloga i povoda protivnickim igracima ulece u noge, lomi im kolena, udara laktom u stomak, nogama u medjunozje, itd, a sve pod izgovorom borbenosti i motivisanosti. To sto vise nije ovde u KKP pa ne gledamo svake druge nedelje njegove pokusaje da nekome polomi kicmu ili kolena ne znaci da ce se tako lako zaboraviti sta je sve radio u te tri sezone. I nikakvim gimnastikama neces moci da izjednacis njegove poteze sa potezima Kalinica ili Kampaca. Jedno je biti prljav igrac, takvih je uvek bilo i bice i kod nas i kod vas, i u celoj EL, a drugo je biti bolesnik koji nema problem da osakati protivnika jer mu je tako doslo u tom trenutku.

• Like 7

Inace biti prljav igrac i ne znači isto što i povređivati protivnike ili biti nasilan na terenu. Prljav igrač je neko ko je namazan, provokator, treš toker. Neko ko štipa recimo da sudija ne vidi, a onda flopuje kad mu protivnik odgovori.

Sve to nije ni blizu opasno kao ovo što Ledej radi.