MrTripleDouble Posted November 10 Share Posted November 10 Di je Bertans, ima klauzulu u ugovoru da ne igra protiv Partizana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted November 10 Share Posted November 10 Odavno nije bila gora košarka u Areni… Ne zna se koja se ekipa više raspada… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 10 Share Posted November 10 Balša, Balša, Balša... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 10 Share Posted November 10 Preko 2 sata trajala utakmica. Prekidi, izgubljene lopte, čudni potezi...Baš teška utakmica za gledanje. Na kraju Partizan još ubedljivo pobedio a bio je na 50% svojih mogućnosti. Dubai kuku lele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted November 10 Share Posted November 10 1 hour ago, Volter said: Preko 2 sata trajala utakmica. Prekidi, izgubljene lopte, čudni potezi...Baš teška utakmica za gledanje. Na kraju Partizan još ubedljivo pobedio a bio je na 50% svojih mogućnosti. Dubai kuku lele. Partizanove mogućnosti ove godine su blago rečeno “upitne”… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 11 Share Posted November 11 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 13 Share Posted November 13 On 11/2/2024 at 9:03 AM, Kooineeperk said: Auuu fino ti je poredjenje. Ustastvo i nacisticki simobli, povici za ubijanjem cele nacije, poredis sa Covic Vesnom i prepevom pesme... Relativizacija par ekselans. Ali naravno da i to treba da bude kaznjeno. Srazmerno. Taj isti Zadar je za sve ovo redovno kaznjavan, pa i za manje, pa se logicno pitam gde je sada kazna? Ma da, jadna mala nevinasca iz BG, sve je njima super samo kada mogu da se bahate i kupuju trofeje, cim nesto ne ide imamo nesto ovakvo: Ako je iko kritikovao hrvatski nacionalizam, to sam ja kada smo raspravljali nas nekoliko o fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske. Ovo sto ti pricas sve stoji, treba kaznjavati sve, ali onda i ne bismo pricali o kosarci na nasim prostorima nego o prvenstvu Francuske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 13 Author Share Posted November 13 @bergkamp bcd ali kad mi ovako izvadis nesto iz naftalina i kao pravdas izostanak kazne za ovo o cemu sam ja pricao, nekako mi se onda i ne diskutuje. OK barem se slazemo u poslednjoj recenici - sve to treba kaznjavati, a ja bih dodao jos i rec "drasticno". Nego, sta bi sa onim u Zadru, nema kazne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 14 Share Posted November 14 15 minutes ago, Kooineeperk said: @bergkamp bcd ali kad mi ovako izvadis nesto iz naftalina i kao pravdas izostanak kazne za ovo o cemu sam ja pricao, nekako mi se onda i ne diskutuje. OK barem se slazemo u poslednjoj recenici - sve to treba kaznjavati, a ja bih dodao jos i rec "drasticno". Nego, sta bi sa onim u Zadru, nema kazne? Razlog zasto je to izvadjeno "iz naftalina" je zato sto je KKCZ nakon toga bila u poziciji sile, nije bila ugrozena njihova dominacija pa nije bilo ni potrebe za izlivima sovinizma. Isto bi bilo i da KK Zadar dominira u ligi, a da je KKCZ na dnu, rezultat nekih 85:57 za domacina, ne bi ni bilo izliva mrznje, kao sto ih i nema kada gostuje Mega. Sustina je da se balkanski narodi mogu normalno ponasati samo dok je po njihovom, kada gube, kada su u podredjenom polozaju tada se razvija kompleks zrtve, teorije zavere i buja sovinizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted Saturday at 07:03 PM Share Posted Saturday at 07:03 PM Волим да гледам Мегу. Вазда има пар супер занимљивих проспеката. Уједно систем који највише ради за српску кошарку. Јокић, Јовић, Мицић, Ђуришић, Петрушев, Топић, сад Марковић... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Saturday at 07:17 PM Share Posted Saturday at 07:17 PM Kakva kucanja Kondica i Jovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 07:23 PM Share Posted Saturday at 07:23 PM Tri puta za 5 minuta Jović 2+1 uz fenomenalno kucanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Saturday at 07:32 PM Share Posted Saturday at 07:32 PM Znao sam da je Olimpija katastrofa u Aba ligi i tek sad pogledao tabelu i video da je samo nesretni Mornar gori od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted Saturday at 10:28 PM Share Posted Saturday at 10:28 PM Devin Robinson će “zabosti” ozbiljan ugovor posle Cedevite 💯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Sunday at 04:51 PM Share Posted Sunday at 04:51 PM Pola dvorane u Dubaiju su Filipinci, koji su upravo u ekstazi kad je Golemac ubacio u igru Ravenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Sunday at 05:22 PM Share Posted Sunday at 05:22 PM Увек посебна радост кад изгуби бесмислени ФМП, јако скупа екипа за овај ниво кошарке која ничему не служи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted Sunday at 05:23 PM Share Posted Sunday at 05:23 PM Nezaustavljivi Damir Javor nakon svih ovih godina i dalje odrađuje posao za Budućnost.Kakve fantomske faulove je počeo svirati Spartaku u 3/4 nakon što su poveli 10 razlike ovo je bas bolesno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted Sunday at 05:37 PM Share Posted Sunday at 05:37 PM sta je sa moracom, dje je publika Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted Sunday at 06:16 PM Share Posted Sunday at 06:16 PM https://imgflip.com/i/9aoac5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted Sunday at 07:21 PM Share Posted Sunday at 07:21 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: sta je sa moracom, dje je publika Инспекција утврдила да дио сале није безбједан. https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/627069/problem-sa-krovom-sportskog-centra-moracatraje-godinama.html 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted Tuesday at 02:58 PM Share Posted Tuesday at 02:58 PM FMP smijenio Nikitovića. Je li došlo vrijeme da Fića konačno sjedne na trenersku klupu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Tuesday at 03:00 PM Author Share Posted Tuesday at 03:00 PM 1 minute ago, Sharp said: FMP smijenio Nikitovića. Je li došlo vrijeme da Fića konačno sjedne na trenersku klupu? Kada, ako ne sada?! Nadam se da hoce, pa da lepo ispadnu iz ABA lige. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted Tuesday at 05:58 PM Share Posted Tuesday at 05:58 PM Jedan trener je dobio otkaz u Monaku, tajming se poklapa...😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted yesterday at 09:21 AM Share Posted yesterday at 09:21 AM On 11/16/2024 at 8:03 PM, Big Ticket said: Волим да гледам Мегу. Вазда има пар супер занимљивих проспеката. Уједно систем који највише ради за српску кошарку. Јокић, Јовић, Мицић, Ђуришић, Петрушев, Топић, сад Марковић... Ja bih izdvojio Mihajla Petrovića iz ove ekipe Mege. Dugo nismo imali pleja skorera koji ume jako i do samog kraja. Nadam se će uspeti ovaj nivo igre da prebaci i na El i da ćemo dobiti vrhunskog beka u reprezentaciji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago A ima li nekih vesti o Nikoli Topicu i Nikoli Djurišiću? Kako im ide oporavak? Mozda nije pravo mesto za pitanje, ali ne znam gde bih pitao 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts