Jump to content

ABA liga 2024/2025. - "Jer nama Bliski istok, nikad nije bio blize"

Kooineeperk

Recommended Posts

Preko 2 sata trajala utakmica. Prekidi, izgubljene lopte, čudni potezi...Baš teška utakmica za gledanje. Na kraju Partizan još ubedljivo pobedio a bio je na 50% svojih mogućnosti. Dubai kuku lele. :ajme:

1 hour ago, Volter said:

Preko 2 sata trajala utakmica. Prekidi, izgubljene lopte, čudni potezi...Baš teška utakmica za gledanje. Na kraju Partizan još ubedljivo pobedio a bio je na 50% svojih mogućnosti. Dubai kuku lele. :ajme:

Partizanove mogućnosti ove godine su blago rečeno “upitne”…

On 11/2/2024 at 9:03 AM, Kooineeperk said:

Auuu fino ti je poredjenje. Ustastvo i nacisticki simobli, povici za ubijanjem cele nacije, poredis sa Covic Vesnom i prepevom pesme... Relativizacija par ekselans. Ali naravno da i to treba da bude kaznjeno. Srazmerno. 

Taj isti Zadar je za sve ovo redovno kaznjavan, pa i za manje, pa se logicno pitam gde je sada kazna? 

Ma da, jadna mala nevinasca iz BG, sve je njima super samo kada mogu da se bahate i kupuju trofeje, cim nesto ne ide imamo nesto ovakvo:

budu%C4%87nost-repe%C5%A1a-734x400.jpg

Ako je iko kritikovao hrvatski nacionalizam, to sam ja kada smo raspravljali nas nekoliko o fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske. Ovo sto ti pricas sve stoji, treba kaznjavati sve, ali onda i ne bismo pricali o kosarci na nasim prostorima nego o prvenstvu Francuske.

@bergkamp bcd ali kad mi ovako izvadis nesto iz naftalina i kao pravdas izostanak kazne za ovo o cemu sam ja pricao, nekako mi se onda i ne diskutuje. 

OK barem se slazemo u poslednjoj recenici - sve to treba kaznjavati, a ja bih dodao jos i rec "drasticno". 

Nego, sta bi sa onim u Zadru, nema kazne? 

15 minutes ago, Kooineeperk said:

@bergkamp bcd ali kad mi ovako izvadis nesto iz naftalina i kao pravdas izostanak kazne za ovo o cemu sam ja pricao, nekako mi se onda i ne diskutuje. 

OK barem se slazemo u poslednjoj recenici - sve to treba kaznjavati, a ja bih dodao jos i rec "drasticno". 

Nego, sta bi sa onim u Zadru, nema kazne? 

Razlog zasto je to izvadjeno "iz naftalina" je zato sto je KKCZ nakon toga bila u poziciji sile, nije bila ugrozena njihova dominacija pa nije bilo ni potrebe za izlivima sovinizma.

Isto bi bilo i da KK Zadar dominira u ligi, a da je KKCZ na dnu, rezultat nekih 85:57 za domacina, ne bi ni bilo izliva mrznje, kao sto ih i nema kada gostuje Mega.

Sustina je da se balkanski narodi mogu normalno ponasati samo dok je po njihovom, kada gube, kada su u podredjenom polozaju tada se razvija kompleks zrtve, teorije zavere i buja sovinizam.

Волим да гледам Мегу. Вазда има пар супер занимљивих проспеката.

Уједно систем који највише ради за српску кошарку.

Јокић, Јовић, Мицић, Ђуришић, Петрушев, Топић, сад Марковић...

• Like 3

On 11/16/2024 at 8:03 PM, Big Ticket said:

Волим да гледам Мегу. Вазда има пар супер занимљивих проспеката.

Уједно систем који највише ради за српску кошарку.

Јокић, Јовић, Мицић, Ђуришић, Петрушев, Топић, сад Марковић...

Ja bih izdvojio Mihajla Petrovića iz ove ekipe Mege.

Dugo nismo imali pleja skorera koji ume jako i do samog kraja.

Nadam se će uspeti ovaj nivo igre da prebaci i na El i da ćemo dobiti vrhunskog beka u reprezentaciji.

• Like 3