Steve Gerrard Posted Friday at 08:18 PM Posted Friday at 08:18 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: Zaustavi se covece. Ua Mitrovicu,ua Lazicu Ua Dobricu,jel sad bolje,jel si zadovoljniji?
Prijatelj Mitar Posted Friday at 08:18 PM Posted Friday at 08:18 PM Ej al tebi kao ulaz najjace oruzje i ti krenes i steknes neku poziciju i povlacis se nazad... Nemam reci. Mislim imam ali nije za forum. 1
Don Dusko Posted Friday at 08:19 PM Author Posted Friday at 08:19 PM Just now, Steve Gerrard said: Ua Mitrovicu,ua Lazicu Ua Dobricu,jel sad bolje,jel si zadovoljniji? Nisam.Naprotiv vidim sta radis. Ti si ovde krenuo na Gidru kao kad bi ja krenuo da pljujem po Dobricu koji pogadja suteve npr. 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 08:20 PM Posted Friday at 08:20 PM Ovo je poraz sezone. Boli. 3
Steve Gerrard Posted Friday at 08:22 PM Posted Friday at 08:22 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Nisam.Naprotiv vidim sta radis. Ti si ovde krenuo na Gidru kao kad bi ja krenuo da pljujem po Dobricu koji pogadja suteve npr. A sto je problem, sto je od 4 otvorena suta pogodio jedan i to radi gotovo citave sezone, sto je prosao pored njega u najbitnijem napadu covjek kao daganema i napravio faul uz to? Ne smijem da osudjujem to jel?
Don Dusko Posted Friday at 08:23 PM Author Posted Friday at 08:23 PM Just now, Steve Gerrard said: A sto je problem, sto je od 4 otvorena suta pogodio jedan i to radi gotovo citave sezone, sto je prosao pored njega u najbitnijem napadu covjek kao daganema i napravio faul uz to? Ne smijem da osudjujem to jel? Ajde brate kao da se kosarka igra u 1 pravcu zar ne?
Henry Chinaski Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Kontam da je Kod mislio da ima više vremena, svejedno nas je on doveo da uopšte budemo u poziciji da imamo put za pobjedu, omašio i šta
Cavani Posted Friday at 08:34 PM Posted Friday at 08:34 PM Kodi je stao jer nije hteo Efesu da ostavi vreme za napad, pokusao je na kraju ono sto obicno pogadja, legitimno. Cestitke na prolasku, ponosan na ekipu i trenera, pogotovo cestitke Janisu obzirom koliko mu je igraca podbacilo sezonu. Nedovica treba da je sramota, razumem da neko nije u formi, da se sasrao do ledja ili da promasuje suteve, ali da ne zelis da pravis faul na Dozieru ili Osmaniju dok te zida je cist bezobrazluk i nepostovanje ekipe. Sta li je coveku u glavi kada mu trener dodeli samo 4 minuta dok mu saigraci oru teren. Veliki je uspeh uci u plej in, a ne bih nas unapred ni otpisivao. Hvala i sefu stanice. 3 1
kojihit Posted Friday at 08:54 PM Posted Friday at 08:54 PM 1 hour ago, Henry Chinaski said: Odreći će te se ovi sa druge strane brda 🙂 Ma nece 😁 Sve je kul Čestitke na plasmanu i realno vrhunskoj partiji uprkos svemu 2
Recommended Posts