Shunsuke Nakamura Posted Friday at 07:16 PM Posted Friday at 07:16 PM Preglup je Sferopulos za ovo. Nerealno da čovjek ne vidi koliko Braun guši napad. Ajde da igramo odbranu pa da ga drži ali mi se raspadamo na oba kraja parketa. 3
Henry Chinaski Posted Friday at 07:16 PM Posted Friday at 07:16 PM Realno jesu mnogo jači od nas. Ali baš raspad napadi, a odbranu ne igramo. Malo je i od nas što im sve ide
Saxon01 Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM (edited) Nadam se da sledece godine necemo gledati grka na klupi . Covek ne zna gde bije. Previse ogranicenih igraca imamo.. Edited Friday at 07:18 PM by Saxon01
Borky Posted Friday at 07:18 PM Posted Friday at 07:18 PM Cim neko nam ubaci 2 trice za redom mi predajemo. Takva nam je cjela sezona. Nasa sansa je bila protiv Reala,Efes je prejak za nas,ne mozemo mi braniti 10 igraca koji te mogu natrpati za par minuta. Njih se dobija napadom al mi nismo bas neka napadacka sila da bih ugrozili
Volter Posted Friday at 07:19 PM Posted Friday at 07:19 PM (edited) Pa i jeste faul Gidre, mora brže razmišljati a ne na onakav način da izgubi loptu i pravi faul. Edited Friday at 07:19 PM by Volter 1
Devla Posted Friday at 07:19 PM Posted Friday at 07:19 PM Kakva smo mi seronjska ekipa, one Radonjine ekipe su znale da dobiju Real, Himki
fradler Posted Friday at 07:19 PM Posted Friday at 07:19 PM Ali da se ovako ugasimo na oba kraja parketa... E moj Sfero
Webad Posted Friday at 07:21 PM Posted Friday at 07:21 PM Uvodi sfero dobrica da pojaca odbranu Jake kerefeke jake price
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:21 PM Posted Friday at 07:21 PM Povredi se Buboa, covek nas je masakrirao u ovoj cetvrtini. 1
Saxon01 Posted Friday at 07:21 PM Posted Friday at 07:21 PM Nista nismo odbranili , haha necuveno . Uvaljase nam ljudi 40 poena u trecoj cetvrtini. Koji iole ozbiljniji trener dopusta ovo ? Blamcina
kojihit Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM Igrate za čast srpske košarke Čak i pojedini grobari poput mene navijaju za vas, molim vas, Sfero čuj me 1 1 1
Small Owl Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM Dakle, u 95% utakmica u EL ove sezone u kojima smo primili preko 78 poena, mi smo izgubili. Jasno je na plv bilo da ćemo, gledajući ovu statistiku, teško ovo dobiti.
Nini3112 Posted Friday at 07:24 PM Posted Friday at 07:24 PM 1 minute ago, Webad said: Ogi preskace sut...legit Bolje po nas,u ocajnoj je formi
deez nuts. Posted Friday at 07:24 PM Posted Friday at 07:24 PM Ova dvojica ne mogu da ukapiraju da je Buboa sjebao ahilovu. 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:25 PM Posted Friday at 07:25 PM Jos smo zivi, dobra rola Yaga. Bazen ne mozemo sa distance da pogodimo ali smo bar odbranu koliko toliko zategli. Oturu nam drzi glavu iznad vode.
Henry Chinaski Posted Friday at 07:25 PM Posted Friday at 07:25 PM 2 minutes ago, kojihit said: Igrate za čast srpske košarke Čak i pojedini grobari poput mene navijaju za vas, molim vas, Sfero čuj me Odreći će te se ovi sa druge strane brda 🙂
dzakala Posted Friday at 07:26 PM Posted Friday at 07:26 PM 3 minutes ago, Small Owl said: Dakle, u 95% utakmica u EL ove sezone u kojima smo primili preko 78 poena, mi smo izgubili. Jasno je na plv bilo da ćemo, gledajući ovu statistiku, teško ovo dobiti. Jbg, malo je i do protivnika.Efes u prime formi je tesko drzati na malom broju poena
Recommended Posts