Zadnji vezni Posted Thursday at 08:27 PM Posted Thursday at 08:27 PM Mi nismo ni za top 10. Na šta mi ličimo majko rođena? Kakvo silovanje i mučenje lopte i ove lepe igre zvane košarka. Ovo će biti laganih +15 za domaćina. Matori i izrabljeni igrači koji čine ovaj roster su prevazišli ovogodišnji zenit i formu ovo je već duži period strmoglavo pad gde igramo hrkljuš a da pride ni bazen pogoditi ne možemo.Čemer i jad na šta ličimo.A mi se ložili na top 4 hahahaha koje smo mi naivčine. 2
Steve Gerrard Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM Ne pamtim da je neko imao ovoliko kredita kao Kalinic...ovaj nivo bezmudosti koji pokazuje u napadu pata pata sa Nedovicem. Momak igra prelose zadnjih xy utakmica. 2
srlepajce Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM Petrusev je nama bar 70% tima Nema leba
Webad Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Zar ste mislili da mozemo da dobijemo bajern u gostima?? Ajte molim vas 1
NMX Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Sramotna odbrana. Jbg Janise, mora ovo bolje
fradler Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM 1 minute ago, aleksa7 said: Да ли се стидиш некад својих објава? Ni najmanje. Sto pitas? Je l' tebi mozda delujemo kao plejof ekipa?
Nini3112 Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM E moj Kalinicu... dobric 6 trojki za poluvreme
Wingwalker Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM ovi će i na poluvremenu da nam metnu dve - tri trojke... 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Срамота од екипе, да будем благ.
drakon1 Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Brownu niko nije rekao da Obst daje koseve i sa 9 metara? Hahaha, kako odose na +10, a mi smo imali +9, +11 sta vec? Strasno sta ovi nasi igraju.
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Braunov osjećaj u rukama kao da je drvosječa.
Kosjan Willavić Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Otislo je ovo, nemamo mi ni snage ni energije za povratak. Totalni raspad, ne zna se ko je gori veceras. Da nije bilo Kodijeve simultanke u prvoj, tek bi bilo teska sramota
fradler Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Sad vec treba razmisljati o razlici i medjusobnom duelu.
djenkoslav Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Samo u avion odma, nek ne izlaze na drugo poluvreme. 1
mister-no Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Doviđenja i prijatno. Alba je bolja od nas
Recommended Posts