Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

2 minutes ago, Bruda said:

Yago 900k.

Ok u Yagu je problem najveci.

Najveci problem je ovde rotacija. Kada ne znaju igraci kada igraju i koliko igraju.Nema sigurnosti i to utice dosta.

Ali dobro Nebojsa se obezbedio mantrom sto sira rotacija to bolje.

• Like 1

1 minute ago, Issey said:

Svi bezobrazno stoje bez lopte, Kalina nema kome da vrati pas. Ovde je nešto debelo puklo već sad... 

I govor tela igrača naslućuje na nešto tako...daj bože da se varam

• Like 2

Just now, Don Dusko said:

Ok u Yagu je problem najveci.

Najveci problem je ovde rotacija. Kada ne znaju igraci kada igraju i koliko igraju.Nema sigurnosti i to utice dosta.

Ali dobro Nebojsa se obezbedio mantrom sto sira rotacija to bolje.

Nisam rekao da je Jago najveći problem ali ako nekoga platiš 900k očekujem makar da mu Ilija Đoković ne pravi decu na terenu.

Just now, quentin said:

Sfero se bolje snalazio kad je prošle godine stigao u oktobru među igrače koje nije birao. Ništa mi nije jasno...

Tako su se svi snalazili. Secas se Ivanovica?

Problem je ovde prevelika rotacija na bekovima a premala na unutrasnjim pozicijima.

I sad razna tumbanja...Svi moraju da igraju...

Ako se ovako nastavi bice Sferu otkaz a i par silbovanja ugl stranih igraca koji nisu zadovoljili znate.

Gdje su i šta rade Daum i Cannan?Nemamo niti jednu četvorku u 12 i Daum igra 5 minuta? Cannan grije klupu dok nam Teo igra na 2 (nemojte zaboraviti da je Teo suspendovan i ne igra prva 2 kola u EL!)?Luka Mitrovic prvi centar? Ja sam iskreno šokiran ovime što vidim..

• Like 2

Морнар изгубио 98:51 у Бару оф Будућности. Нама дали 41 за полувреме. Нема жеље за игром као да је тренинг, мислим да и на тренингу више запињу наши, баш баш чудан став наших играча у првом полувремену. 

• Like 1

Pogubio se Sferopulos, upao u istu zamku kao i Dusko, gde dovedes svoje, dobijes tudje igrace, a onda da bi namirio sve, svi ti igraju. Jebiga, nece mi biti zao kao sto mi ni ovog prethodnog nije bilo zao, sto nije stao iza svojih odluka. 

Odnos pojedinih igraca katastrofalan.

Hemija 0. 

• Like 13