Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, berti said:

Sfero bi pre skocio po voz nego da ne rotira. Tacno ce da nas sahrani. Eto Lule jos 10 minita na terenu

dobro preterujete sada sa sferom

drzao je joela i cmm-a dok su mogli

mora nekad i zamena da udje

po meni rotacije nisu problem, koliko balans petorki

Posted

Калина нам је био најбољи играч у првој четвртини и овај га заборавио на клупи, анбиливбл синс

• Like 4
Posted

Opet problemi sa gradjenjem reketa,6 ofanzivnih skokova imaju,a jos nije poluvreme.. barem dok se Bolomboj ne vrati u kakvu takvu formu inacemo tu hendikep situaciju protiv tako reci svakog protivnika..

Posted (edited)

Šuterski slabo, inače bi imali 10+, bez obzira na Mitrovića... Odbrana čelik u prvoj, posle su nas rešavali kako hoće... 

Edited by Issey
  • Like 3
Posted

+6 odlicno koliko smo pali u 2/4.

Samo da Sfero ovim nije ohladio skroz Kalinu koji je bio raspolozen za igru. 

Neophodan nam je neki doprinos Kenana i Nede. 

• Like 1
Posted

Ne vredi ,mora da se drži jak ritam svih 40 min, nije lako ali jbg mora, i da igrači sa klupe budu agresivni kad udju jer ako već ove iz petorke ide da ih odmore kvalitetno ,da se ne vraćaju na teren da jure minus nego da nastave gde su stali

Posted

Strasnu ekipu ima Efes,bas su popunjeni na svim pozicijama i tacno bekad ne znas sta da branis. Odlican rez. i momci je fantasticno bore,nadam se da ce i nagrada stici na kraju.

• Like 4
Posted
Just now, Issey said:

Šutetski slabo, inače bi imali 10+, bez obzira na Mitrovića... Odbrana čelik u prvoj, posle su nas rešavali kako hoće... 

Nedovic je bio jos gori u odbrani jer smo morali non stop da saljemo nekog da mu pomaze i tako pravili visak za Efes.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, NikadProtivKaline said:

po meni rotacije nisu problem, koliko balans petorki

Ovo ti je oksimoron, balans petorki upravo zavisi od rotacija, pa mislim da s pravom prozivamo Janisa.