Small Owl Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 (edited) Ako to sto imas najgori rezultat u zadnjih 10-15 godina nije dovoljan razlog bar da ponudis ostavku, ne znam sta jeste. Laik sam i stvarno bih volio da nas trener ima ljudske karakteristike kakve ima Sferopulos. Ali dozvoliti da ti Spartak trpa muda u usta i izbaci te u polufinalu ovakvog jednog takmicenja, trebalo bi da je dovoljan razlog da se pokupis i kao gospodin covjek odes nazad u Atinu ili gdje vec. Da smo mi sad u EL napravili neki rezultat za pamcenje pa da covjek kaze "istrosili se", mozda bi se nekako i progledalo kroz prste. Ovako, kad se nad tobom izivljava neki, realno govoreci, "lokalni" klub, stvrano je za automatski otkaz (ko zna, mozda se neko sjetio da stavi neku klauzulu u ugovor). Edited June 16, 2025 by Small Owl . 1
Igor_ Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 1 minute ago, Issey said: Samo nam on još fali... Sta bi falilo? Dosao u spartak da bi igrao Aba ligu, to mogao i kod nas da odmori Bolomboja. Vidim Luka se naigrao bas sa sve svojih 500k godisnje. Plus je mladji, i moze da napreduje. Svakako logicnij nego plavsic i simonovic koju su otisli po pozajmicama. 1
tejlor Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Toliko smo losi da ne mozes ni da se iznerviras. 2 1
Zadnji vezni Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Sfero prevaro ...daj ubacuj Kumaru i Kenana da se ljudi vrate na +20. Zaslužili su!I mi i oni Jbg!
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Можда добијемо чак 2 четвртине, мало ли је?
Bode Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Jbt Jago, daj detetu loptu, sam ti stoji dva puta, pritom uzeo ofanzivni skok 1
Thor Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 13 minutes ago, Guru said: Dovodimo Lua Dorta, stavljamo ga na pleja i okružujemo mekanim nešuterima. I Vestbruk, kao bekap opcija. Moze za 2, moze i za 3, a moze i jako do samog kraja.
quentin Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Znači, naši sad mogu na more, a Partizan mora da guli bar još dvije utakmice sa Spartakom. Kako ih je vrhunski prešao doktor mašinstva.
Zadnji vezni Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Ali daš za Yaga 800 k hahahaha To samo mogu magovi Bagzi i Dozet. Trpaj ove sramotne milijunaše Marš iz kluba prevaro Grčka
MV91 Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 (edited) Штета што Јанису нису продужили на 6 година као и Јовановићу, можда би некадашњи првак играо боље. Мора се рећи свака част Спартаку, објаснили су у ове две утакмице и тотално надиграли Звезду. Edited June 16, 2025 by MV91
MrTripleDouble Posted June 16, 2025 Posted June 16, 2025 Ne secam se da sam video slicnu statistika od kad +- kategorija belezi u kosarci. 1
Recommended Posts