Igor_ Posted Monday at 06:42 PM Posted Monday at 06:42 PM 4 minutes ago, K.Dot said: Miki reče da Teo igra danas, nešto mu zakazale Insajd informacije. Toliko bi nezasluženo bilo da nekako ukrademo pobedu ovim momcima iz spartaka koji se lavovski bore. Teo dao dres sa svoje poslednje kosarkaske utakmice za neku aukciju. I to pre pocetka Kls-a.
quentin Posted Monday at 06:42 PM Posted Monday at 06:42 PM 5 minutes ago, pachupa said: Ali meni je najjače pitanje ko uopšte planira i ko će dovoditi pojačanja?I kad?:) sve ovo je krenulo otkad je Radonja "oteran"iz kluba zbog uzete titule,od tad se ne zna ko pije a ko plaća u klubu. O, zna se, itekako se zna ko vuče sve konce.
JPM Posted Monday at 06:42 PM Posted Monday at 06:42 PM @Don Dusko @Guru Jel mozemo da dobijemo par sati da se istresemo na ove "kosarkase"? 1 1
Issey Posted Monday at 06:43 PM Posted Monday at 06:43 PM Ovo je bušenje Grka, arealno da su se baš ovoliko raspali...
bodo Posted Monday at 06:43 PM Posted Monday at 06:43 PM (edited) Sramotan kraj sezone. Ako trener i gro igrača prežive ovaj debakel na način da ostanu i naredne sezone onda nemam reči. Edited Monday at 06:44 PM by bodo 2
Kosjan Willavić Posted Monday at 06:44 PM Posted Monday at 06:44 PM Just now, JPM said: @Don Dusko @Guru Jel mozemo da dobijemo par sati da se istresemo na ove "kosarkase"? Bukvalno ne pamtim nas tim da mi se vise gadio 1
Don Dusko Posted Monday at 06:44 PM Author Posted Monday at 06:44 PM (edited) 1 minute ago, JPM said: @Don Dusko @Guru Jel mozemo da dobijemo par sati da se istresemo na ove "kosarkase"? Ne.Jer ce pasti dosta teskih reci posle kojeg ce te se kajati.A ovi ni to ne zasluzuju. Edited Monday at 06:44 PM by Don Dusko 1 1
djenkoslav Posted Monday at 06:44 PM Posted Monday at 06:44 PM 2 minutes ago, Thor said: Koja je ideja sa Banetom Lazicem (mislim ovo pitanje moze da se postavi za bilo kog igraca zvezde), ali cisto me zanima njegova uloga? Koga on to kao cuva? Ja sad vec imam teoriju da ostali nece ni da igraju.
Zadnji vezni Posted Monday at 06:44 PM Posted Monday at 06:44 PM Sipaaaaaj!!! Bitan je taj kontinuitet!!! Kad je on prisutan sa neznalici na klupi i bezveznjacima u upravi desi se ovakav kontinuitet!!! Kakva bruka i sramota majko moja mila!?
Bad Posted Monday at 06:45 PM Posted Monday at 06:45 PM Ovo je makar za oduzimanje jedne plate. Ja da na poslu imam ovakav pristup dobio bih otkaz u roku od odmah. Kakve pičkice.
Issey Posted Monday at 06:46 PM Posted Monday at 06:46 PM Sad je prilika da se sve ovo rastera, bukvalno sve sem Bolomboja... 1
Thor Posted Monday at 06:46 PM Posted Monday at 06:46 PM 1 minute ago, djenkoslav said: Ja sad vec imam teoriju da ostali nece ni da igraju. Vrlo moguce
srlepajce Posted Monday at 06:46 PM Posted Monday at 06:46 PM Najveca sramota u istoriji kkcz Sto pre se rastanemo sa Sferom to bolje Najgore bi bilo rastati se, ono nase, u novembru 8
Igor_ Posted Monday at 06:46 PM Posted Monday at 06:46 PM Miletic se sprda sa nasima, to dovoljno govori. A mogli smo za ulogu Luke da ga uzmemo za mnogo manje para.
JPM Posted Monday at 06:47 PM Posted Monday at 06:47 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Ne.Jer ce pasti dosta teskih reci posle kojeg ce te se kajati.A ovi ni to ne zasluzuju. Ok, postujem. Pitao sam. Mada u pravu si da ni uvrede ne zasluzuju.
Issey Posted Monday at 06:49 PM Posted Monday at 06:49 PM 2 minutes ago, Igor_ said: Miletic se sprda sa nasima, to dovoljno govori. A mogli smo za ulogu Luke da ga uzmemo za mnogo manje para. Samo nam on još fali...
Thor Posted Monday at 06:49 PM Posted Monday at 06:49 PM Koga li dovodimo sutra? Guduru ili Vasu? Ili tandem Jokic Marej? 1
Zadnji vezni Posted Monday at 06:49 PM Posted Monday at 06:49 PM Daj Sfero prevaro sad ubaci Kumaru i Kenana red je da ti završe utakmicu njih dvojica! To je najgori bekovski par koji je imala Zvezda u novijoj istoriji. Ubaci ih da ih ovi trpaju do kraja.
Guru Posted Monday at 06:51 PM Posted Monday at 06:51 PM (edited) 1 minute ago, Thor said: Koga li dovodimo sutra? Guduru ili Vasu? Ili tandem Jokic Marej? Dovodimo Lua Dorta, stavljamo ga na pleja i okružujemo mekanim nešuterima. Edited Monday at 06:51 PM by Guru 1 3
Kosjan Willavić Posted Monday at 06:52 PM Posted Monday at 06:52 PM Najteze mi je ipak palo produzenje "antipaticnog kumasina" ( moram priznati ozbiljno efektan minimalizam u nadimku @pavlaka ) , nemam reci koliko su mi se ove godine zgadili on i kabadahija iz Valjeva 1
bodo Posted Monday at 06:52 PM Posted Monday at 06:52 PM Ovako se ne igra za Zvezdin dres. Sve treba da bude sramota.
Recommended Posts