srlepajce Posted June 14 Posted June 14 (edited) Top forme bio pocetak februara iliti kup 😄 4 minutes ago, fradler said: Neverovatno u kakvu agoniju i neobjasnjivo jeziv nivo igre je uspeo da nas uvede tip, nesto slicno je ucinio i Makabiju. Zaintrigiran sam kako mu to uspeva, bez zezanja. Sta toliko pogresno radi? Ja se pitam i kako se trenira kod njega Neretko k'o da ih po prvi put vidi Edited June 14 by srlepajce
TB Told Posted June 16 Posted June 16 2 minutes ago, drakon1 said: Brown neka ostane sledeću sezonu, Petrušev neka nas zaobidje. Zar nije garantovao siguran prolazak dalje?
Thor Posted June 16 Posted June 16 Školuje ga ovaj Medarević. Odavno ovakav kanal u kome je Filip nisam video, kao i cela ekipa.
СтелаРоса Posted June 16 Posted June 16 Sto je najgore danas imamo energiju i zelju, ali ovi izgledaju kao duplo bolja ekipa, a taman toliko i vode trenutno
Issey Posted June 16 Posted June 16 Nezainteresovan je Petrušev, mrzi ga da igra ovo. Džabe se Grk dere, i ovo ćemo da puknemo...
TB Told Posted June 16 Posted June 16 Kao i u prvoj utakmici Lazić i Nedović na parketu dovode Spartak do dvocifrene prednosti.
Saxon01 Posted June 16 Posted June 16 (edited) Grk mora da ide. Ovde treba totalni remont i Radonja. Nama trebaju ratnici a ne manekeni! Edited June 16 by Saxon01 2
fradler Posted June 16 Posted June 16 Petruseva bih sa takvim uzitkom isutirao iz kluba. Mrs bre, balavo deriste.
mister-no Posted June 16 Posted June 16 2 minutes ago, Thor said: Školuje ga ovaj Medarević. Odavno ovakav kanal u kome je Filip nisam video, kao i cela ekipa. Kada klubu vratiš slavu, navijaču veru a igraču samopouzdanje.. 2 1
Thor Posted June 16 Posted June 16 Mrtva trka koga pre treba najuriti...bez obzira na rezultat danas... Kakav kontinuitet kakvi bakrači. Pa Gordić izgleda kao Kajri pored ovih bekova 1
mister-no Posted June 16 Posted June 16 2 minutes ago, TB Told said: Kao i u prvoj utakmici Lazić i Nedović na parketu dovode Spartak do dvocifrene prednosti. Oni sami ušli ili...
Don Dusko Posted June 16 Author Posted June 16 Filip je strava igrac ali stav mu nije pobednicki jbg. Ocigledno nije materijal za lidera vec da bude 2 violina... Just now, mister-no said: Oni sami ušli ili... A ko umesto njih?
TB Told Posted June 16 Posted June 16 Just now, mister-no said: Oni sami ušli ili... Voleo bih da mi kažeš ko može da uđe, a da nije deo mlitave domaće osnove koju nam je u zaostavštinu ostavio zna se ko?
JPM Posted June 16 Posted June 16 7 minutes ago, Carl Johnson said: Petrusev je bas zreo za dobro samaranje. Nema potrebe. Nek se bije Barcokas s njim. Jos ova utakmica i cao. 2
Saxon01 Posted June 16 Posted June 16 Au kakav kriminal protiv kluba ,su ovi u upravi i pojedini igraci..ja sam u soku . Zaista u soku! 24-12 nerealno
Thor Posted June 16 Posted June 16 Glupo je kod ovakvog bola u preponama praviti bilo kakvu razliku između stranih igrača i domaće osnove. Ne zna se iskreno ko je gori
Recommended Posts