fradler Posted Thursday at 06:51 PM Posted Thursday at 06:51 PM Vadi ovu jezivu penzionercinu, molim te. 1
Kooineeperk Posted Thursday at 06:51 PM Posted Thursday at 06:51 PM 26 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Bolest kod Kaline, bar tako mi javljaju. Greskom sam napisao povreda. Eno ga u civilu na klupi. Sta radi bolestan medju zdravim igracima? Da se jos neko razboli? 😕
Don Dusko Posted Thursday at 06:52 PM Author Posted Thursday at 06:52 PM Penzioner i tehnicku zaradio bravo majstore.
fradler Posted Thursday at 06:52 PM Posted Thursday at 06:52 PM Hahah, sta nam radi ovaj hodajuci les. 4
Don Dusko Posted Thursday at 06:52 PM Author Posted Thursday at 06:52 PM 1 minute ago, fradler said: Vadi ovu jezivu penzionercinu, molim te. Izvadio se sam.
Сандро Лаки Ђентиле Posted Thursday at 06:52 PM Posted Thursday at 06:52 PM Преломи утакмицу, свака част.
Saxon01 Posted Thursday at 06:52 PM Posted Thursday at 06:52 PM bravo teodosicu .. e muko moja kakve stetocine mi imamo
NMX Posted Thursday at 06:53 PM Posted Thursday at 06:53 PM Jbg Teo je debil sto se pickara sa majmunima u prvom redu koji dobacuju ali neka Uros Nikolic izbacuje Ivu Daneua zbog dobacivanja 1
srlepajce Posted Thursday at 06:53 PM Posted Thursday at 06:53 PM Teodosic tuzan za gledanje Steta sto covek ne ode u penziju kad je trebao 2
Dzo23 Posted Thursday at 06:53 PM Posted Thursday at 06:53 PM Crni Girose...Šta si dozvolio...Da ti igrači glume raspojasanu bandu.
No name Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM Kad god je igrao , uneo je nervozu, dobio nesportsku, a tim izgubio. Čim on skupi više od 5 min , mi gubimo meč. To je on. Neresen rezultat, madjija pravi faul za tri poena + nesportska. Teraj ga u segafredo odakle je i došao ovde. 1
TB Told Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM 12 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Zamisli koliko si sraman kada umesto tebe prije ulaze 2 bek sutera i igra ekipa bez pleja. E to je posmatrac I da dodam, 1 plej povrijedjen a 3 plej je lik od 37 godina. Eto toliko si sraman Koliko god da je sraman, nije Teodosić i to je to. Kao što rekoh bilo ko treba da ima mesta na terenu umesto penzionera, jer će pre ili kasnije da prelomi utakmicu u korist protivnika.
Nini3112 Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM Kakav glupan. Ako ostane i sledece sezone ja gledati ovo necu
Volter Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM Idiotsko i bahato ponašanje. Nedović ga smiruje a on onako mafijaški mu pokazuje prstom da skloni ruke. 1
fradler Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM Sta je bre ovo? 6 bacanja i lopta za njih?
Thor Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM Igosi blizu 40 slobodnih bacanja...odokativna metoda
Profaarmor Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM (edited) Au kako se blamiramo, za sledecu utakmicu pola od ovih ni na klupu po cenu da igramo sa 7 igraca, raspojasana banda dzibera Edited Thursday at 06:57 PM by Profaarmor
JPM Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM Teodosic se prema livescoreu svojski trudi da izgubimo.
Recommended Posts