Kooineeperk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 26 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Bolest kod Kaline, bar tako mi javljaju. Greskom sam napisao povreda. Eno ga u civilu na klupi. Sta radi bolestan medju zdravim igracima? Da se jos neko razboli? 😕
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Penzioner i tehnicku zaradio bravo majstore.
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 1 minute ago, fradler said: Vadi ovu jezivu penzionercinu, molim te. Izvadio se sam.
Saxon01 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago bravo teodosicu .. e muko moja kakve stetocine mi imamo
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jbg Teo je debil sto se pickara sa majmunima u prvom redu koji dobacuju ali neka Uros Nikolic izbacuje Ivu Daneua zbog dobacivanja 1
srlepajce Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Teodosic tuzan za gledanje Steta sto covek ne ode u penziju kad je trebao 2
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Crni Girose...Šta si dozvolio...Da ti igrači glume raspojasanu bandu.
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kad god je igrao , uneo je nervozu, dobio nesportsku, a tim izgubio. Čim on skupi više od 5 min , mi gubimo meč. To je on. Neresen rezultat, madjija pravi faul za tri poena + nesportska. Teraj ga u segafredo odakle je i došao ovde. 1
TB Told Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 12 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Zamisli koliko si sraman kada umesto tebe prije ulaze 2 bek sutera i igra ekipa bez pleja. E to je posmatrac I da dodam, 1 plej povrijedjen a 3 plej je lik od 37 godina. Eto toliko si sraman Koliko god da je sraman, nije Teodosić i to je to. Kao što rekoh bilo ko treba da ima mesta na terenu umesto penzionera, jer će pre ili kasnije da prelomi utakmicu u korist protivnika.
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kakav glupan. Ako ostane i sledece sezone ja gledati ovo necu
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Idiotsko i bahato ponašanje. Nedović ga smiruje a on onako mafijaški mu pokazuje prstom da skloni ruke. 1
Profaarmor Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Au kako se blamiramo, za sledecu utakmicu pola od ovih ni na klupu po cenu da igramo sa 7 igraca, raspojasana banda dzibera Edited 15 hours ago by Profaarmor
Recommended Posts