NMX Posted April 11 Posted April 11 Da smo upola ovako sutirali u Q1 protiv Reala, usrali bi ih 20 razlike 4
Henry Chinaski Posted April 11 Posted April 11 Ja nmg da vjerujemo da sam otkazao Evroliga TV. Vraća se momentalno
srlepajce Posted April 11 Posted April 11 Bas teski za slusanje Jos kreteni ladno kazu rasterecena Zvezda 1 1
MrTripleDouble Posted April 11 Posted April 11 Ima li Kodi Miler Mekinfrajer ugovor i za narednu sezonu, plasim se da nam ga ne otme neki bogatun na leto? 1
Saxon01 Posted April 11 Posted April 11 Ukoliko budemo igrali protiv Bajerna imamo neke sanse, ali MORA DA SE IGRA ODBRANA NA NOZ. 1
DijametralnoSuprotan Posted April 11 Posted April 11 Cody pogadja 4tu trojku na Areni sahrana. Ova dvojica su kriminalni. 2
srlepajce Posted April 11 Posted April 11 Kvalitet Kodija i koliko nam znaci se vidi u ovim utakmicama sa vrhunskim timovima
Grunf Posted April 11 Posted April 11 On 4/11/2025 at 6:36 PM, Miki28 Lakers in 5 said: Zalosno je da ovakvu sezonu zavrsavamo sa ova 2 dunstera sa Arene. Zalosno Expand Kod nas u RS prenos ide na Sport klubu sa hrvatskim komentatorom. Nije ni ovo baš praznik za uši, naprotiv.
Miki28 Lakers in 5 Posted April 11 Posted April 11 On 4/11/2025 at 6:39 PM, srlepajce said: Kvalitet Kodija i koliko nam znaci se vidi u ovim utakmicama sa vrhunskim timovima Expand Nazalost i njemu je trebalo mnogo vremena da to sam skonta. Bukvalno je u 1 pol sezone mogao nam izvuci jos koju pobjedu. Sve nas je nerviralo to tapkanje u mjestu i neodlucnost. Rokaj pa sta bude bice
Čvarkov Posted April 11 Posted April 11 On 4/11/2025 at 6:34 PM, K.Dot said: Kakvi retardi su ova dvojica sa arene, ne mogu da ih slušam, gledam utakmicu bez tona. Expand On 4/11/2025 at 6:36 PM, Miki28 Lakers in 5 said: Zalosno je da ovakvu sezonu zavrsavamo sa ova 2 dunstera sa Arene. Zalosno Expand On 4/11/2025 at 6:36 PM, srlepajce said: Bas teski za slusanje Jos kreteni ladno kazu rasterecena Zvezda Expand Pre bih slušao duo Kuzma-Đurović. Baš ne prijaju mojim ušima, kao da mi je njihov glas bio alarm ceo život. 1
Saxon01 Posted April 11 Posted April 11 Steta sto ovakva suterska prva cetvrtina nije dosla protiv nemaca... Nadam se da ce nas krenuti sut u sledecim utakmicama..
srlepajce Posted April 11 Posted April 11 On 4/11/2025 at 6:41 PM, Miki28 Lakers in 5 said: Nazalost i njemu je trebalo mnogo vremena da to sam skonta. Bukvalno je u 1 pol sezone mogao nam izvuci jos koju pobjedu. Sve nas je nerviralo to tapkanje u mjestu i neodlucnost. Rokaj pa sta bude bice Expand Ima i do Sfera, neretko ga je dobrano seckao 2
fradler Posted April 11 Posted April 11 Jel ovo ljigavac Mladenovic aplaudira na polaganje Lorenca? 1 1
Issey Posted April 11 Posted April 11 Sere ih šut, mada su svi otvoreni. Mogao bi Kenan nešto da pogodi. Gidra opet bez minuta, baš sramota šta mu radi Grk... 2
Recommended Posts