Zadnji vezni Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Mi nismo ni za top 10. Na šta mi ličimo majko rođena? Kakvo silovanje i mučenje lopte i ove lepe igre zvane košarka. Ovo će biti laganih +15 za domaćina. Matori i izrabljeni igrači koji čine ovaj roster su prevazišli ovogodišnji zenit i formu ovo je već duži period strmoglavo pad gde igramo hrkljuš a da pride ni bazen pogoditi ne možemo.Čemer i jad na šta ličimo.A mi se ložili na top 4 hahahaha koje smo mi naivčine. 2
Steve Gerrard Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Ne pamtim da je neko imao ovoliko kredita kao Kalinic...ovaj nivo bezmudosti koji pokazuje u napadu pata pata sa Nedovicem. Momak igra prelose zadnjih xy utakmica. 2
Webad Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Zar ste mislili da mozemo da dobijemo bajern u gostima?? Ajte molim vas 1
fradler Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 1 minute ago, aleksa7 said: Да ли се стидиш некад својих објава? Ni najmanje. Sto pitas? Je l' tebi mozda delujemo kao plejof ekipa?
wing Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 ovi će i na poluvremenu da nam metnu dve - tri trojke... 1
drakon1 Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Brownu niko nije rekao da Obst daje koseve i sa 9 metara? Hahaha, kako odose na +10, a mi smo imali +9, +11 sta vec? Strasno sta ovi nasi igraju.
Shunsuke Nakamura Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Braunov osjećaj u rukama kao da je drvosječa.
Kosjan Willavić Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Otislo je ovo, nemamo mi ni snage ni energije za povratak. Totalni raspad, ne zna se ko je gori veceras. Da nije bilo Kodijeve simultanke u prvoj, tek bi bilo teska sramota
fradler Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Sad vec treba razmisljati o razlici i medjusobnom duelu.
djenkoslav Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Samo u avion odma, nek ne izlaze na drugo poluvreme. 1
Recommended Posts