Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

1 minute ago, Issey said:

A i Rokas, u poslednjih par utakmica baš glupi potezi, pravi faulove u bonusu na 9m od koša... Jeste da ne dobija lopte, nema ulogu, ali baš gubim strpljenje za njega... 

Iskreno....ne zna gde bije čovek

Just now, Issey said:

A i Rokas, u poslednjih par utakmica baš glupi potezi, pravi faulove u bonusu na 9m od koša... Jeste da ne dobija lopte, nema ulogu, ali baš gubim strpljenje za njega... 

Njegovim ulaskom je večeras stabilizovana odbrana. Ušao je na -16 i ima ubedljvo najveći +/- od naših igrača.

1 minute ago, Clash said:

Skontao sam da ima dobru statistiku jee po komentarima izgleda da sam igra. A igra ko kurac a ima sobru statistiku. Al ivo je ona utakmica kad ne gledamo statistiku. 
komplikovavno previse

Brate Clash, ja tebe ništa ne razumem, ili dremaš ili si gucnuo malo vinjaka. :classic_biggrin:

• Love 1
  • Ha-ha 2

2 minutes ago, TB Told said:

Njegovim ulaskom je večeras stabilizovana odbrana. Ušao je na -16 i ima ubedljvo najveći +/- od naših igrača.

Da ali i 2 baš glupa faula u bonusu... 

Doduše, u napadu ga ne hebu kao da ne postoji... Ubi se mašući rukama sam kao duh, ali ne dobija lopte konstantno... 

Edited by Issey

4 minutes ago, Volter said:

Pa što se zajebavaš kog vraga, ovo je ozbiljna tema. Meni omiljena.

Ne zajebavam se, ozbiljno pristupam ovoj svetoj temi.

Gledam ovu Mitrovicevu praznu statistiku, najveci index, drugi strelac, prvi skakac, drugi najbolji +\~, najvise faulova napravljeno na njemu.

Odoh sad da trazim naprednu statistiku koliko je Mitrovic imao izgubljenih nedeljom popodne u Laktasima kad je temp 7 stepeni.

2 minutes ago, fradler said:

Luka ima 7 poena i 6 skokova, sa njim na parketu smo na +4. Da je ispogadjao bacanja, dobacio bi do 20+ indeksa vec do poluvremene.

Malo smo ga previse zajahali, a niko da primeti da nam se Boki najeo bunika danas, s lakocom ga resavaju Maric i Pusica.

Niste ga previse zajahali, ako ne pljunes na Mitrovica i Davidovca forumski softwer te odmah banuje na 7 dana automatski

• Like 1

Just now, Clash said:

Ne zajebavam se, ozbiljno pristupam ovoj svetoj temi.

Gledam ovu Mitrovicevu praznu statistiku, najveci index, drugi strelac, prvi skakac, drugi najbolji +\~, najvise faulova napravljeno na njemu.

Odoh sad da trazim naprednu statistiku koliko je Mitrovic imao izgubljenih nedeljom popodne u Laktasima kad je temp 7 stepeni.

Bolje da pogledaš utakmicu da vidiš koliko je poena primljeno direktno preko njega.

Kao ilustraciju možeš da pogledaš samo od 7.30 do 5.26. u drugoj kad je Karter lagano u tri uzastona napada preko njega poentirao.

• Like 2
  • Love 1