Saxon01 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Dobismo , uz pomoc Boga,Petruseva i Kenana . Kenan mora da bude startni igrac. Nisam ocekivao ovu pobedu , ali drago mi je sto mi zapusise usta. Edited January 17 by Saxon01 1
29.05.1991 Posted January 17 Posted January 17 Kalina brate teraj se u kurac više sa tim dodavanjima 1
Sinnerman Posted January 17 Posted January 17 Ne znam šta im nije jasno? Novo pravilo koje smo mi naučili protiv Fenera. Mogli su pogledati meč. 1
DijametralnoSuprotan Posted January 17 Posted January 17 Kad se sad nisam slogir'o! Neopisivo vredna pobeda. AJZEJA KENAN!
No name Posted January 17 Posted January 17 14 minutes ago, No name said: Bice sve ok , samo da ne udje Teodosic I Mitrovic. Imamo šansu. Hvala lepo, doviđenja. 1
Volter Posted January 20 Posted January 20 Dobrić večeras igrač utakmice. A prilika i za Gidru da se raspuca, samo ne ćorcima.
DijametralnoSuprotan Posted January 20 Posted January 20 Kalinic i Bolomboj nisu trebali ni da se skidaju, kamoli da pocinju.
Don Dusko Posted January 20 Author Posted January 20 JB 3 promasuje zicer al sva sreca pa mu se vratila lopta...
Recommended Posts