Cavani Posted January 2 Posted January 2 Ne deluje nista strasno sa Jagom, hoda skoro normalno. Glavni utisak za sada-Brown ce biti pojacanje. 2
Čočo Posted January 2 Posted January 2 Odlično je ovo. I ako nije najsjajnije rutiniramo EL ekipu na gostima. Ozbiljna je ova naša ekipa. Konačno pokazuje to iskustvo igrača. ❤️ 1
Cavani Posted January 2 Posted January 2 Ne deluje nista strasno sa Jagom, hoda skoro normalno. Glavni utisak za sada-Brown ce biti pojacanje.
Giorgio II Posted January 2 Posted January 2 Nije loše, malo je haoticna utakmica ali je kontrolisemo, zasad. Nadam se da nece u 2p imati 68,5% za 3 i onda bi mogli mirno da privedemo kraju. Samo da držimo Moneke-a i Howard-a ovako "mrtvim" ako je moguće
fradler Posted January 2 Posted January 2 Nije bas da briljiramo veceras, srecom oni ne mogu nista da pogode, fulali su bar 7-8 otvorenih trojki. Verovatno ce krenuti da ubacuju u drugom, nadam se da cemo izdrzati nalet. Treba biti oprezan, protiv Pariza i Manrese su se vracali iz jos veceg minusa. Odlicne role Rokasa, Bokija, Jaga i Brauna.
bodo Posted January 2 Posted January 2 28 poena su samo dali u prvom poluvremenu a imaju 10 ofanzivnih skokova.
Clash Posted January 2 Posted January 2 8 minutes ago, Volter said: Clash komentariše na lajv temi. Zato forum stuca, nije navikao, neki nepoznati virus ga napada😄 3
Sector Posted January 2 Posted January 2 Krenuće Baskonija da ubacuje u drugom ali ovdje ima i do nas, kvalitetan smo i dubok roster kad su ovi glavni igrači zdravi plus doprinosi i JB 3. Ipak kao što rekoh biće zajebano u nastavku, pobjeda bi bila ogromna. 11 minutes ago, Volter said: Clash komentariše na lajv temi. zato je i puko forum 11 minutes ago, Volter said: Clash komentariše na lajv temi. zato je i puko forum 2 1
Volter Posted January 2 Posted January 2 (edited) 6 minutes ago, Clash said: Zato forum stuca, nije navikao, neki nepoznati virus ga napada😄 Zato sam te i prijavio, svi znamo koliko prezireš lajv temu, tako da nije slučajno da forum radi kilavo za vreme naše utakmice. Edited January 2 by Volter 1
uncletima Posted January 2 Posted January 2 34 minutes ago, JPM said: Strasno mi baguje forum, jel i vama? To ti je, zato sto apostrofiras non-stop Vuka, a Kumare... Daleko bilo. Mislim, dati kouc sansu da kao starter ispeglas neka ludila, al ti ne jebes guras neku svoju pricu i uvlacis ekipu u kontra ritam - Sjajno! 1
Clash Posted January 2 Posted January 2 3 minutes ago, Volter said: Zato sam te i prijavio, svi znamo koliko prezireš lajv temu, tako da nije slučajno da forum radi kilavo za vreme naše utakmice. Specificne su okolnosti, obicno procitam lajv posle utakmice ali sad nisam kuci pa mislim aj da lanem pokoju😄 2
Don Dusko Posted January 2 Author Posted January 2 Evo i Howardu tehnicka. Pu pu pu proradio forum. 1
Recommended Posts