Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Just now, drakon1 said:

Pas preko 13 metara iz auta preko dvojice-trojice nasih igraca (uz to je Plavsic najvisi) za 1.3 sekunde i covek uzima skok neometano za sut. Jebiga, vrlo amaterski.

Plavsic nije ni pokusao da skoci. Evo vracam snimak 5 puta, covek gleda loptu. Ja ne mogu da verujem, ovo je cist amaterizam

• Like 3
  • Thanks 1

Just now, Rajon Rondo said:

Plavsic nije ni pokusao da skoci. Evo vracam snimak 5 puta, covek gleda loptu. Ja ne mogu da verujem, ovo je cist amaterizam

Zapeo je u bloku, a ni Kalinic, a posebno Dobric nisu mislili da trebaju nesto da urade. Mada, realno nisu posle ispada Plavsica ni imali neku sansu. Ali, barem je Dobric mogao da pritrci, mozda bi matori Dunston promasio. Ovak slobodan sut.

• Like 1

9 minutes ago, bodo said:

Da nije bilo Plavšića ne bi ni dosli u priliku da dobijemo ovo. Pogrešio je ali netko drugi nam nije dao da uzmemo pobedu. 

Sve stoji, ali nije ispao posle preuzimanja vec je lopta dolazila iz auta, letela 10 metara, covek je jednostavno bez razloga proleteo i pustio Dunstona samog da sutira.sa 2 metra. Bolomboy bi zubima uhvatio tu loptu. Karma nas tako trese i ne namerava da stane. 

ladno smo primili kos na sekund do kraja. i to lopta doletela ispod naseg kosa gde onaj koji je trebao da je pokupi ili spreci sut otrcao negde :18:

C A R S K I

ja se ne secam da sam video ovako glupog kosarkasa :classic_laugh: a video sam kosarkasa sa dve razlicite patike u finalu plej ofa, video sam simona kako gadja ivicu table sa polaganja, video sam rastka cvetkovica, silobada, slavka vranjesa... ali ovakvog amatera se ne secam. de terza nek mu sredi da igra levog beka u zvezdi. nije ovo za njega.

• Like 1