Miki28 Teoljub Posted October 12 Share Posted October 12 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Prerano je za donosenje zakljucaka ko nam kroji sezonu i ko nam je najbolji stranac. Pogotovo na live temi. Duga je sezona, ulazice i izlazice iz forme razliciti igraci. Canaan je bez sumnje no 1. Surovi pro. Bice utakmica kada masi suteve i sve ali ovo je klasa, rutiner. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Author Share Posted October 12 Kad god vidim @Taratarn pomislim da sam ja ostavio post. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 5 minutes ago, Don Dusko said: Kad god vidim @Taratarn pomislim da sam ja ostavio post. 😄 A ni hvala nisam dobio. @Taratarn😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 12 Share Posted October 12 Ако се односи само на појачање од странаца Кенан највише обећава, ал најбољи наш странац је Боломбој. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted October 12 Share Posted October 12 @Čočo zahvaljujem, trebao sam da stavim copyright 😁 P.s. Fotka kida, opisuje Kalinu 💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 Meni je baš jadna ova situacija koja i pokazuje koliko smo mi šuplji na centarskoj poziciji kad Bolomboj mora i u ABA ligi da rilja 30+ minuta jer ove što imamo jedan nije više ni za ABA ligu a drugi je na tribinama više nego na klupi a adekvatna zamena ne dolazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) Zaboravih reci koliko mi je drago za Borišu i aplauz nakon svake njegove trice. @Čočo da se molimo za Bokijevo zdravlje svaki dan. Edited October 12 by Taratarn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Author Share Posted October 12 Daumiranje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted October 12 Share Posted October 12 Daumov sindrom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 Ako se pitate zašto i kako od jednom Daum pokazuje sve bolje partije, konačno su mu se žena i pas preselili i sada žive sa njim. 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 12 Share Posted October 12 Dobro je ovo sto Daum uzima ovoliko suteva i sto se igra za njega u odredjenim situacijama. Protiv ovih krseva da nabije samopouzdanje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 12 Share Posted October 12 Valjalo bi i Jaga vratiti nekako, trebaće nam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 12 Share Posted October 12 Ajde Plavšo jebem mu miša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 12 Share Posted October 12 Just now, Issey said: Valjalo bi i Jaga vratiti nekako, trebaće nam... Gedraitisa takodje. Potreban nam je taj sut u EL iz drugog plana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 12 Share Posted October 12 8 minutes ago, Taratarn said: Sto realno i ne mora i ne treba da radi u ovim godinama. Uvek ima u ekipi neko ko može da mu prenese loptu, tipa Kalinić što je i uradio u poslednjem napadu pre izmene Tea. Marselinju niko ne mora da prenosi loptu, a 4 godine je stariji... Niti je prošle sezone morao da prenosi Ćaću, koji je godinu dana stariji. Jbg, nekima je ball handling zategnut kao žica na violini, a neki pokušavaju da je prenose dupetom jer imaju izrazito visok dribling i spori su kao ranjena kornjača, pa je i protiv 1 Igokee teška muka dogegati se nekako preko pola i postaviti napad. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 12 Share Posted October 12 o ovome pricam za plavsica dobija loptu na solidnoj poziciji, nema nikakv repertoar na postu i mrzi ga da se gura i na kraju uzima fejdavej preko ruke nazalost, luka je za njega i dalje avion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted October 12 Share Posted October 12 Dobrić stativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 12 Share Posted October 12 Mislim da je Gidra jedini litvanac suter u istoriji koji promasi 3 bacanja😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Author Share Posted October 12 1 minute ago, NikadProtivKaline said: o ovome pricam za plavsica dobija loptu na solidnoj poziciji, nema nikakv repertoar na postu i mrzi ga da se gura i na kraju uzima fejdavej preko ruke nazalost, luka je za njega i dalje avion 1/4 sa penala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12 Share Posted October 12 Gledaj ti ovaj pokusaj? Aloooo rodjace 8 sekundi imas do kraja i ti sutiras ovakvu trojku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 12 Share Posted October 12 Plavsiceva igra na niskom postu je nikakva, nije ovo bas dobar nacin na koji pokusavamo da ga uvedemo u neki ritam. Odbrana, skok, prasinarenje...to je njegova igra, a doci ce i neki poeni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 12 Share Posted October 12 Opet Plavsic bijezi od kosa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Opet Plavsic bijezi od kosa Šta ga više gledam to mi sve više bezveze izgleda. Takvi gabariti a izgleda za ništa. Edited October 12 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Author Share Posted October 12 Kakva sekvenca Plavse. Daleko je on od Mitra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted October 12 Share Posted October 12 Plavšić-kakav užasan košarkaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts